Dosta güven düşmana korku saldığım, ya da tam tersi de olabilir 😄 günlerden bir kare. Askerliğim çok sıkıntılı geçti, birkaç arkadaş dışında hatırlamak bile istemiyorum sizin nasıl geçti?

Dosta güven düşmana korku saldığım, ya da tam tersi de olabilir 😄 günlerden bir kare. Askerliğim çok sıkıntılı geçti, birkaç arkadaş dışında hatırlamak bile istemiyorum sizin nasıl geçti?

Çanakkale acemi, Kayseri'de usta birliği.
Çok fazla insan tanıdım. İğrenç psikolojiye girdiğim zamanlar oldu. Onun dışında iyi günler de geçirdim. En güzeli çeşit çeşit insan tanıdım. Harbiden bizim görmediğimiz acayip psikolojide insanlar varmış. Arkadaş ortamı dışında çekilecek şey değil. Sorumsuz birinin işine yarar ama benim için çok da verimli değildi.
Kesinlikle katılıyorum sana ben de balıkesirde yaptım askerliğimi. kayseriliyim bu arada
Cevap
3Cevap
ısparta -irak
bana bir şey katmadı. cunku katacak bir sorunum yoktu yani duzelteyim de geliseyim. rahat bir hapishane hayatiydi.
Doğru diyosun, özellikle geç yaşta gidince pek bir şey katmıyor tam tersi hayatından zamanını çalıyor.
uzerine daha kanser etti beni diyebilirim ve cok uzucuydu isparta acemilik 20 yasina gelmis adamlar yoklama aliniyor daha komutanin susun emrini yerine getiremiyorlar 400 500 kisi bir aradayiz kafam s2kldi gunde 5 saat rahat yoklamada harciyorduk bunlarin bitmek bilmez çenesi yüzünden. ustada şirnaktan iraka yolladilar da rahat ettim tatil bolgesi gibi üs yeriydi. rutbelileri odul niyetine yolluyorlardi. bizde uc bes asker laf olsun torba dolsun diye ordaydik. gunde 2 saat nobet tuttum. telefonum modemim klima. yemekler ascilar tarafindan yapiliyordu. spor salonu. langirt masa tenisi. televizyon. her gün bedava çay. kantinden vergisiz ürün almak. ayda 240 dolar. ama oraya bile dönmek istemem yani yeter ki ozgur olayim.
Yaa hiç sorma çok haklısın insanın zoruna gidiyor gerçekten
Gölcük'te yaptım 26 yaşında
yapmadım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?