mutsuz olduğunda hayatla ve herkesle ilişkini keser misin yoksa zorluklarla mücadele eder misin?

mutsuz olduğunda hayatla ve herkesle ilişkini keser misin yoksa zorluklarla mücadele eder misin?

Benim güçlü bağlarım yok maalesef.. yani aslında hiç bir şeyi umursamaz modundayım kim giderse gitsin ya da hayalim mi yok oldu? boş veriyorum kendime sürekli çünkü hayat bunları düşünmek için çok kısa yani kötü ya da geçmiş ile yaşamaktansa anı yaşıyorum bir gün her şey bir anda gidebilir diyorum..
Var. Eskiden kendimi çok güçsüz görürdüm, sürekli intihar etmem gerektiğini ve bunun benim için en iyisi olacağını düşünürdüm. Ama kendime gerek fiziksel gerek zihinsel acı çektirmeye başlayınca anlıyorum ki gerçekten dolu dolu yaşamak istiyorum, merak duygum aşırı fazla. Daha çok hissetmek istiyorum duygularımı olumlu ya da olumsuz ve bu arzu sanırım benim hayatla bağımı güçlendiriyor.
Bu arzulara sıkı sıkı tutunmalıyız yoksa dünya cidden yaşanacak yer değil
Bağları keserim, herkesle iletişimimi de şak diye :D
Yapma öyle şeyler ama 😄
Teşekkür ederim güzelim 🌸
Rica ederim canımm🌸
İşler istediğim gibi gitmediğinde hayata ve her şeye trip atıyorum 🤣
Cevap
13Cevap
Duyguları yönetebilmek aklın bir kanıtıdır. Akıl bir kanattır duygular da öteki kanatımızdır. İkisi bir arada ve sizin kontrolünüz de olduğunda sağlam bir yol aliyorsunuz. Herhangi birini (duygu/akıl) reddettiğiniz de yani onunla savaştığınızda kanatlarınızın birini kesmek yahut onu kullanmayı reddetmek tek kanatla uçmayı göze almak demektir. Bu da bir çok yara alacağınız anlamına gelir
Kesebiliyorsam uzun soluklu olmamak şartıyla keserim, kendimle kaldığımda daha çabuk topluyorum. Ama bu mümkün değilse de duruma uyum sağlarım, zorlanmam.
Her zaman mücadele etmek gerek hayat çok acımasız olduğu için hazırlık olacaksın gelecek zorluklara göğüs germek için mücadele edeceğiz
var desem olmaz yok desem olmaz bağlarım yok da sıkıca tutunuyorum yine de boşluğa herhalde ashdahs
Mücadele ederim. İnsanların desteğini alırım. Konuya göre değişir..
Hayata sımsıkı bağlıyım hayattan zevk almayi seviyorum
Merhaba,
Evet var, hayallerim var! 😅
Geri kalanın canı cehenneme! 😅
Bağları kesiyorum ben tek başıma olmak daha güçlü yapıyor
Mücadele ederim her zaman. Görselle başlık uyumu harika 😂
Derin ve gizli yerlerde güçlü tanıdıklarımız var, doğrudur. :P
Kolaylaştığı zaman tutunuyorum diğer türlü üşenirim.
Yuvarlanıp gidiyoz ya. İnzivaya çekilerek ne is hallolmus. Mücadeleye devam
Uzaklaşırım genel olarak
Birkaç kişi dışında inceldiği yerden kopar bağlar
Şu sutyen kadar dirayetli olamadık 😂
Annem ve ailem var bana destek olan onlar
Var bin şükür.
Yeap
evet var
Uyurum
Maalesef yok
Hayata tutunamadım
yaşıyor olmam