Bazıları araçlarını çok seviyor hastalık derecesinde satınca ağlayanı bile duydum siz bu denli seviyor musunuz aracınızı🤔

Severim, hatta 5 lakabı var. İlk lakabı "Şeker" (2012 Aralık'ta aldıktan 25 gün sonra yılbaşı geldi ve 2013'e girerken yılbaşı şekeri gibi durduğundan dolayı bu lakabı vermiştim. 5 yılın üzerinde bu lakabı taşıdı.), ikinci lakabı "Sarıcakaya yolunun minik dolmuşu" (Sülaleyle sürekli kalabalık biniyoruz ve koca minibüslere kafa tutan kalabalık seyahatlerimiz oluyor diye bu lakabı verdim.), üçüncü lakabı "Yokuşların Nazlı'sı" (Arabamız LPG'li. Yokuşlarda çok çabuk harareti yükseliyor ve çekişi de son derece düşük diye bu lakabı koydum.) , dördüncü lakabı "Deli Fişek" (Aşksızlık krizinden düz yolda sık sık sürat yapıyorum ve ailecek köye giderken yokuş inerken fişek gibi gidiyor.), beşinci lakabı "Minik sedan cipi/Jeep'i" (Bozuk köy/bahçe yollarında, altı yerden yüksek olması nedeniyle cip gibi gidiyor. SUV, traktör, kamyon, minibüs ve iş makineleri haricinde hiçbir aracın yanaşamadığını bizimki yanaşıyor.)
Arabam 6. lakabı almaya aday. Kız arkadaşım olmadı ve kız arkadaşımın olmamasını arabama bağladığımdan dolayı "Kız düşüremeyen dandik Clio" lakabını vermeyi düşünüyorum.
Cevap
4Cevap
İnsan böyle işte herşeye bağ kurar ama yeniyede çabuk alışır. Fazla mana yüklememek lazım herşeye
Evladım gibii😄
sen şimdi ona isim de koymuşsundur
Bn motorla uzun yola giderken aman daşşagini yerim arıza çıkarma yolda birakma bni diyom
Seviyorum tabi o benim prensesim 😄
Cansız bir varlıkla bağ kurmayı saçma buluyorum.
Canlılar da elbet ölüyor, cansız oluyor. kardesim bu evrende toz kadar değerimiz yok kızdan dosttan göremediğimiz hayırı arabamızdan görüyoruz, her gece şarkı eşliğinde gezmek. Üç yüz beygiri iliklerine kadar yaşamak, bu duyguyu tatmanızı isterim...
Evet Aşığım kendisine
Babaminkiyle evet mfmdkdmd
Hayır ben araba sevmem zaten.
Keske arabam olsaydi da bağ kurabilseydim
Arabam yok :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?