♾️ Stresli olduğunuz zaman mı aklınıza daha çok fikir gelir, yoksa daha sakinken mi iyi düşünürsünüz. bazıları zor durumdayken çözüm bulmakta daha iyidir mesela.

♾️ Stresli olduğunuz zaman mı aklınıza daha çok fikir gelir, yoksa daha sakinken mi iyi düşünürsünüz. bazıları zor durumdayken çözüm bulmakta daha iyidir mesela.

En güzel fikirlerim hep stresli anımda çıkıyor... o sıkışmışlık, ve çaresizlik yokmu.. dahiyane fikirlerim ve çıkış yolu o zaman buluyorum.. kafam en çok o zaman çalışıyor.. normalde de güzel fikirlerim var lakin stres anındakiyle yarışmaz bile jsjsjsj
Stresliyken normalden daha sağlıklı düşünemiyorum ya da daha iyi kararlar alamıyorum, rahat hissettiğimde düşüncelerim daha net, mantıklı ve işe yarar oluyor bence 😄
Stresliyken rahat ya da doğru düşünemem. Böyle zamanlarda genellikle sakinleşmeyi beklerim doğru karar vermek adına..
Rica ederim 🦋😊
Stresliyken kafam bir milyondr
Sakin kafayla düsünmek lazm her zaman
Cevap
11Cevap
Rahat olduğum zaman düşüncelerim daha dengeli ve doğru olur.
Ben en güzel gece rahat ve sakin kafa düşünürüm
Stresliyken daha iyi düşünürüm refleksif olan bir durum
Sakin kafayla cok güzel sonuçlar elde ettigim oldu stressliyken de. Ama sakinliği tercih ederim çünkü stress yaşlandıriyo ve enerji kaybı
Tabiki rahatken
Öfkeyle kalkip zararla oturmam
Ne yapmak istedigimi sakin bir kafayla dusunurum öyle karar veririm
😊
Rahatken daha iyi düşünürüm. Stresliyken verdiğim kararlar o an için çok mantıklı gelir ama sakinleşince ne yaptım ben derim.
Stresliyken. 😂 Çünkü o zaman kendi kendimi daha iyi yönetiyorum. Rahatken ohhooo hayal alemine kapilip düşünme yetimi kaybediyorum.
Sakin olduğumda daha iyi düşünür daha rahat kararlar veririm. Stresli anımda ben ben olmaktan çıkıyorum
Zora kalınca her şeye çözüm bulabilirim jfmxsjfmdm ama anlık sinirlerde streslerde oturup sakince düşünmek isterim
stresliyken düzgün, doğru düşünemiyorum en iyisi rahat
Stresliyken müthiş düşünürüm hayatımda aldığım en mantıksız kararları Stresliyken almışımdır
Stres biraz tetikler genelde beni, daha kolay çözüme ulaştığım oluyor.
Sivilce yapıyor kanka ya
Yok ya bende yapmıyor 😄
Rahatken daha iyi düşünürüm ne demişler sağlam kafa mantıklı düşünce 😉
Her durumda atik çalışır zekam. Stresi daha iyi yönetirim
Stresli iyi duşnemez insan yanlış kararlar olur oyuzden rahat olunca düşnmek daha iyi
Ben stresliyken daha hızlı, daha etkin düşünmüyorum.
Ben stresliyken daha hızlı, daha etkin düşünüyorum.
Rahat zamanımda gerginken hayır benim düşünmem için sakin olmam sart
Stresli iken sağlıklı düşünmüyorum
Rahatken daha iyi düşünürüm
stresliyken aldığım kararlar daha iyi
Rahatken
Stres altında daha verimli çözümler buluyorum 😅
Tabii ki de rahatken ama olabilirsem tabii...
Rahatken insan daha iyi düşünür bence.
Stressli, çözüm odaklı oluyorum.
Tabii ki rahat olduğum zamanlarda
Stresliyken asla doğru kararlar veremem
Stresliyken hirslaniyorum
Rahatken
Rahatken tabi ki..
Stresli
Rahat olunca
Stresliyken
Rahatken
Stresssssssss