Günaydınnn😻 Sıcak, nem… Yaz aylarında enerji dolu hissedenler, sırrınız nedir?

Bugün çok geç kaldım günaydın çizimini paylaşmaya.

Şu çizim kadar cıvıl cıvıl olmak isterdim ama dünden beri sinirliyim. Aklımı dağıtmak için çiziyorum iyi geliyor. Ama ne bileyim, dünden beri herkes beni sinirlendirmek için uğraşıyor sanki. O saçma bir şey söylüyor, bu bencilce karar alıyor. Bir başkası gidiyor kavga ediyor, diğeri de kıyamet kopuyor dönüp bakmıyor. Anlamıyorum bu insanlar nasıl böyle olmayı başarıyor?

Ben de yine masama geçtim çiziyorum. Sinirli de olsam, mutlu da. Kendimi bu çalışma masasında buluyorum, bana iyi gelen başka yer yok sanki. Hava da sıcak bugün... Hiç keyfim yok.

Bir de, yani ben mutsuz veya sinirliysem "Aa bugün çok mutluyum "diye yapmacık yapmacık davranamıyorum. Ya da yakınlarımla o yokken, arkasından konuştuğum insanın yüzüne bakıp gülemiyorum. Ne düşündüğümü ve hissettiğimi yüzüne de söyleyip belli ediyorum. Evet, mutsuz bir gün gecirdiysem, mutlu olmak veya biraz daha iyi hissetmek için bir şeyler arayıp buluyor, kafamı dağıtıyorum. Ama hüngür hüngür ağlarken, çok mutluyum diye rol yapıp veya sosyal medyaya mutluyum bugün diye fotoğraf atamıyorum. Yapabileceğim bir şey yok, ben buyum. İkiyüzlü insanlardan da hiç hoşlanmıyorum.

Şu rengarenk çizime böyle negatif duygular yazmak istemezdim ama ne yapayım? Hayatta hep iyi şeyler olmuyor ve ben her gün pozitif duygular içinde olamıyorum. Çiziyorum, boyuyorum. Babama anlatıyorum anlatınca sinirleniyor, bu sefer de onu sakinleştirmek zorunda kalıyorum. Yazık... İyi duyguları sömüren insanların etrafta olması.

Çok yazık.

Bugünlük beni idare etseniz olur mu? Birazcık sırtıma pıt pıt vursanız ya da sinirim geçene kadar boş boş etrafa bakın ayım. Geçmedi üstümdeki sinir. Ya da geçeyim masa başına. Akşama geçer belki.

💜
💜
Günaydınnn😻 Sıcak, nem… Yaz aylarında enerji dolu hissedenler, sırrınız nedir?