Yazcılarrr gelin bi sarılalım en sevdiğimiz havalar geldi 🥹 Ayrıca şunu da sormak isterim ki; kışı sevenler tam olarak neyi seviyor? Donuyoruz arkadaşlar. Bazen kasvetli gri havaları seviyorum depresyondayken falan o ayrı :D Ama genel olarak yaz <3

Yazcılarrr gelin bi sarılalım en sevdiğimiz havalar geldi 🥹 Ayrıca şunu da sormak isterim ki; kışı sevenler tam olarak neyi seviyor? Donuyoruz arkadaşlar. Bazen kasvetli gri havaları seviyorum depresyondayken falan o ayrı :D Ama genel olarak yaz <3

Ben yazı da kışı da severim. yaz güzeldir gezersin arkadaşlarınla buluşur eğlenirsin. akşam serin hava olur ağaç ve çim konuları vardır harika olur. kışın da en çok kar yağmasını seviyorum sadece. kar yoksa kıştan nefret ediyorum.
belki ben de kar göremediğim için nefret ediyorumdur. :D
Kar güzel de ayaz kötü maalesef kesiyor hava :D
Merhaba.
Ben %100 kış insanıyım.
Bu durumun sebebini açıklamak istiyorum.
Yazı neden sevmiyoruz?
Kışı neden seviyoruz peki?
Bu yüzden yaz mevsimini değil kış mevsimini daha fazla seviyoruz.
Teşekkürler.

Yazın tek iyi tarafı kışın aksine, soğuk içecekler içebiliyor olmak ve özellikle dondurma yiyebilmek olabilir. Bir de denizde yüzmek. Başka da güzel bir tarafı yok bence yazın.
Peki aynı soruyu ben sana sorsam? Yazı sevenler tam olarak neyi seviyor? Sıcaklardan boğulmayı mı? Yoksa sürekli terlemeyi mi, orman yangınlarını mı? Geceleri sıcaktan uyuyamamayı mı? Sivrisineklerle mücadeleyi mi? Klimasız yaşayamamayı mı? Güneş çarpmasını, cilt yanıklarını mı? Şehirdeki asfaltın eriyip havayı zehir gibi yapmasını mı? Tatil yapamayanlar için çekilmez hale gelen sıcak iş yerleri mi? Ayrıca yazın artan kuraklığı, su kıtlığını, hava kirliliğini de ve toplu taşımanın bir çile haline geldiğini unutmamak lazım. Her mevsimin kendine göre güzellikleri olduğu gibi zorlukları da var. Sadece ‘sıcak’ diye bir mevsimi fazlasıyla romantikleştirmeyin artık. Hayatın gerçeklerinden uzak bir bakış açısı bu.
Mevsim mi yarıştırıyoruz şimdi? Kışın hastalık var diyorsun da, yazın mevsimsel hastalıklar ortadan kalkıyor mu sanıyorsun? Gıda zehirlenmesi, depresyon, grip, güneş çarpması, alerjiler, isilik, sinek ısırıklarıyla gelen enfeksiyonlar… Söz sokakta kalan canlardan açılacaksa onlar da yazın susuzluktan, sıcaktan ölüyor. Kediler köpekler havasızlıktan, sıcaktan dilleri dışarıda geziyorlar. Her yere bir kap su koymak zaruriyet oluyor. Hayvanat bahçesindeki hayvanların Yazdaki durumlarına bir bak istersen.
Kışı kötülüyoruz, yaz da çok farklı değil. Kış'ın sıcak olan versiyonu. Kısacası, mevsim düşmanlığı değil bu ama kışı kötüleyip yazı yüceltmek de fazla taraflı bir bakış açısı.
Demek istediğim şu: emek istediğim şu aslında: Herkesin bir mevsimi sevmesi, kendini ona daha yakın hissetmesi gayet doğal. Yazı sevenleri yargılamak ne kadar anlamsızsa, kışı sevenlere de "donuyoruz arkadaşlar" diyerek tepki vermek aynı derecede haksız olur. Sonuçta kimse başkasının üşümesini keyif almaya çevirmiyor; sadece kendi sevdiği havayı yaşıyor.
Kesinlikle yaz insanıyım ve kar kış sevmiyorum.
Deniz güneş kum şezlong buz gibi içecekler benim hayatım deniz kenarinda hatta denizin tam içinde gevebilir...
O kadar samimi anlatmışsın ki, insanın içi ısınıyor resmen! Yaz insanı olduğun her halinden belli, bende de o enerji var işte 😎 Güneşin vücudu ısıtması, deniz, dondurma, akşam sahilde yürüme... Yaz bambaşka. Kışı sevenler için sanırım sıcak çay, kalın battaniyeler, rahat bir yalnızlık duygusu ve hüzünlü havaların verdiği huzur etkili oluyor. Ama kusura bakmasınlar, ben sıcağın ve enerjinin takımındayım, yaz candır! 🏖️✨
Cevap
55Cevap
İkiside değil 😂 yazın çok sıcak oluyor kışın çok soğuk oluyor 😂 en güzeli bahar mevsimi 🌹🌲🌺🌵🌷🥀🌿💐🌿
Orası öyle gündüzü ayrı akşamı ayrı bir terane oluyor 😂
Sonbaharcıyım ben direkt ya
Kışı hiç sevmem.. Yaz güzeldir sıcacıktır. miss
Kış. Neden? Çünkü hava soğukken, kendini ısıtmak için çeşitli yol-yöntemlerle kontrol sahibisin. Ama yazın öyle bir olay yok. Sıcaklık yüzünden asabiyet seviyelerimde dalgalanmalar oluyor. En çok kavga-dövüş-kazaların olduğu mevsim de yaz olarak tespit edildi evvel zaman önce bilim camiasında.
İlkbahar insanıyım ne çok sıcak ne çok soğuk
Benim alerjim ilkbaharda tavan yapıyor ona rağmen çok seviyorum. 😄
Kış insanıyım. Samimiyet sevmiyorum, yaz çok samimi, bunaltıcı, terletici, nefes daraltıcı. Tek güzel tarafı deniz o da denize girene kadar çıtır tavuğa dönüyoruz. Kışda sadece kalın ve sıkı giy oh miss. O melankolik, bulutlu havaya âşığım. Buz gibi olan ellerimi ısıtan o çay bardağına, yapılan kardan adamlara, adeta bağıran o gök gurultusuna da âşığım..
Sarılalım elbet ama kışda güzel… serinletiyor insanı… havayı temizliyor … insanın hararetini serinletiyor….
Haydaaa kar topu da mı yok
Kar olsa bayılırdın
Daha çok ilkbahar ve sonbahar çünkü güneşe alerjim var ama D vitamini eksikliğim de var. Kışı, daha çok karı seviyorum ama soğuk hava cildime hiç iyi gelmiyor.
İkisinin insanı değilim. Yaz aşırı sıcak geliyor kış da soğuk. Ben efil efil esen bahar mevsiminin insanıyım şansıma bahar mevsimi de yaşanmıyor artık direkt yazdan kışa kıştan yaza atlıyor gibiyiz
evet şu an yaza girmiş olmamız lazım ama biri summer'ı meşgul ediyor giremedik :D
😂🩵
Yaz insanıyım ya. Yaz gelsin de böyle bıcır bıcır giyineyim
Ben güneş enerjisiyle çalışıyorum, güneş yoksa bende yokum ahshsh
aradığım cevap <3 :D
😂😂🌸👌🏻
Yazın soyun soyun serinleyemiyorken her tarafn yapış yapış oluo nemden nefes alınmıyor sıcaktan düzgün gezilmiyor nesini seviyorsunz ki
Ama hc dglse sıcak tutuyor yazın soyun soyun serinleyemiyorz vallahi
Merhaba Adminiçem,
Yazında kışın da canı cehenneme! 😅
Bahar insanıyım, ne ilk ne son sadece bahar! 😅
Hehehe 😅kış çok soğuk, yaz çok sıcak ne soğuk ne sıcak sevmiyorum orta olmalı 😅sonra çiçekler, meyve ağaçları bitkiler oh ne güzel 😅yazın deniz güzel olur kışın da dağ evi gibi kulübe tarzı ahşap ev filmlerdeki gibi 😅
Evet evet bence de 😅geçen sene 100 kg civarında meyve topladım ağaçlardan 😅bu sene de niyetim var 😅dalından bir başka güzel
Estağfurullah Adminiçem 😅çok seviyorum da ağaçlara dalmayı, şimdi şöyle, yeni dünya eriği, Malta eriği diyorlar, can eriği, dut, kiraz, vişne, kuryeyim ya yolda geçerken gördüğüm ağaçları not ediyorum müsait oldukça dalıyorum poşet poşet 😅annem de çok sever 😅aaa şey elma armut da vardı 😅
Şey sokakta ki ağaca bile sahip çıkanlar oluyor 😅ağaç bizim diyorlar deli oluyorum 😅çocuk sanıp kızıyorlar aşağı bir iniyorum 😅 görenin yüzü değişiyor 😂 küçükken hep kaçardım şimdi kaçmıyorum😅
Selam,
Ben yazı çok sevmem, yazın sadece yüzmesi ve mangala gitmesi güzel. Ben kış insanıyım, soğuk havayı çok severim. Soğuğa çare var ama sıcağa pek çare yok. :)
sıcağa da var. mesela denize girebilirsin efendime söyleyeyim klima altında durabilirsin olmadı kafandan aşşaaa su dökebilirsin. Ama kışın üşüdüğün zaman ne yaparsan yap ısınamıyorsun. elendiiin
KizlarSoruyor Kullanıcısı oldum 🤣
Aşırı soğuğu ve sıcağı sevmiyorum bilmiyorum ben neyim 😀
Kışı daha çok seviyor gibiyim sanki, ama yazın da her şey capcanlı oluyor yani yaşama sevinci artıyor tüm canlıların, kuşlar böcekler ağaçla falan da buna dahil, böyle olunca da yazsız olmaz diyorum.
Her mevsimin güzelliği çok guzel ama ben yaz insaniyim
Yazın kış gelsin, kışın yaz gelsin istiyorum 😃 bana hiçbir şey düşmedi
😃❤
4 mevsim icinden secim yapacak olsam ilkbaharı secerim ama yaz ve kış ise secenekler kış insanıyım. Çünkü soğuğun çaresi var kombiyi yakar ısınırım. Ama sıcağın doğru düzgün bir çaresi yok. Klimayı açıyorsun sadece bir oda soğuyor. Tüm odalara klima alıp çalıştırsan bir dünya para. Sonra dışarı çıkacaksın sıcaktan pelte gibi oluyor insan, saç makyaj her şey bozuluyor. Yaz mevsimi tatil yapan için güzel bence.
Ben ilkbaharı seviyorum sadece.
Yaz ayında cayır cayır yanıyoz
Kış ayında’da totomuz donuyor 😂
Kesinlikle yaz. Soğuk sevmem soğuk insanda sevmem. Tatlıyı bile sıcak severim
Yazlık kıyafetler giyebildiğim için seviyorum yazı ama terleme olayından nefret ediyorum, kışın üşümeyi tercih ederim nnsjds
Yaz insanıyım...🥳
Kış insanıyım ben soğuk olacak ama yaza denize hayir demem deniz severim
Keyif insanıyım. Yaz kış farketmez ayrı ayrı keyfi var
Ben yazı daha çok seviyorum. Kış zahmetli bir ay bana göre.
İkisiyle de derdim yok ama, ikisinin de şirazesi kaydı
Ben bugün bunu düşündüm, kesinlikle yaz insanıyım ben 😅
Kesinlikle kıs insanıyım. Yaz sıcaklarını sevmem (normalde sıcağı ve güneşi de sevmem). Yazın sıcaklayınca klimaya yapışmaktan başka çare yok ama kışın üşüyünce sıkı giyinmek çözüm oluyor. Bir de ekrana güneş vurma derdi yok kışın dkdkdk
bence'' kis insaniyim Ben cunkuuu have eger sicak olsan insane sevmez ki terlesin dimi sonraben yazi azicik ama azicik seviyor olabilirim en cok sevdigim have '' Yagmurlu, bulutlu, azicik ruzgar, ve kar azicik bu Kadar kar Ben az az mini Kadar seviyorum cunku yollar kaygan olabilir diye hahah evet Ben kis seviyorum dedigim gibi bu havalari seviyorum Yagmurlu, bulutlu, biraz ruzgarli diye Ben en cok kis sevmem eger sevsemde bu havalari severim yazi da iyide cok sicak isnan terliyor
Kışa dair sevdiğim tek şey uyuma kısmı. Öteki türlü yazı seviyorum. Hava sürekli açık, insanın için daralmıyor. Ayrıca güneş geç battığı için günler de uzun sürüyor.
Kış insanıyım yazı severdim ama Bacağım da çatlaklar var ve sevmiyorum yoksa bikini giyer denize koşardım
bir uyanıyorsun masmavi gökyüzü güneş pencerenden içeri sızıyor gel de yaşama ((:
Kışı daha çok seviyorum ben 🥹
Ama admin hanımmm🥺 yazın tişörtü çıkar çıkar nereye kadar serinleyemiyorsun.. Kışın kat kat giyinince ısınıyorsun🥺
😂😂😂
Kış ve sonbahar ve ilkbahar iyidir yaz hiç olmasa daha iyi terlemekten nefret ediyorum. Hele nemli sıcak havada uyumak çok zor.
Sonbahar olayım bari eylülde doğdum ben 😀
Terazimisin 🙄
Terazi olmak zor iş iyi ucuz yırtmışsın 😬
Yaz tabisi kışın hayatsız oluyorum 🙄
İlk bahar insanıyım. Ay ne güzel çiçek 🌸
Ilık hava insanı😂
Yaz gibisi var mı ☀️🏄♀️ 🏖️
Kesinlikle kış ya yazın hiçbir sevilecek yanı yok bence
İkisi de bana tam olarak uymuyor ben ilkbahar insanıyım. Zorluklarla mücadelem sıfffır
Yazın bile üşüyorum bazen yaz insanıyım ben soğuğu hiç sevmem 🥹
Yaz çünkü daha güzel giyiniyorum
-50 dereceden rahatsız olmam
Yaz insanıyım ben 😌
Kıl insanıyım kar tipi fırtına 🌬❄️☃️
Yaz. Soğuk sevmiyorum
Ben yaz insanıyım. Güneşi sıcağı severim.
Yaz insanıyım yaz gibisi var mı
Parayla sıcaktan zarar gelmez
A şıkkı Yaz
İlkbahar sen sonbahar
Yaz da keyifli sanki
Sonbahar seviyorum ben ,:)
Yaz insanıyımdır kışı pek sevmem
Tabii ki yaz …deniz var.. daha ne olsun ;))
Yaz insanıyım tamamen
Hmmm yaz insanıyımmmmm :D
Yaz ama çöl sıcağı olmayanindan
Kışa yakınım sonbahar insanıyım.🍁🍂🦋
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?