Kişilik & Karakter Geceler mi yanıyor, senin için mi? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/CL4axBVH7A0?si=NCyl7xE58pYxCIzMBenim kalbim acıyor. Biraz üzülmüş olabilirim? Geceler mi yanıyor, senin için mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Geceler yanmıyor maalesef. günaydın 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Şu an içim yanıyor buz gibi bir kola olsa da içsem 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Sen benim neyimi yandığını biliyorsun yananı Allah görür sende görürsün 0 0 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bu şarkı oynatır da aynı zamanda 1 0 Yorumla
SADECEYASINN Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Dünya yanıyor mk djdj 0 2 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl E mazlumun ahı çıkar aheste aheste demişler Yorumla SADECEYASINN +1 yıl Çağırın mazlumu Yorumla
mete0x Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl gece gece bunu dinlemiyorsundur umarım 0 6 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl İyi hissetmiyorum. Keyfim gelir şeysii Yorumla mete0x +1 yıl maşa koca ayı izlee ahaaha:D Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Çoğ komiğsin yaaa Yorumla mete0x +1 yıl sus len Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Kapuçuk ağızlı asıl sen sus🤭 Yorumla mete0x +1 yıl o ne demek leee 🙄 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Geceler iyi değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Geceler yanmıyor maalesef. günaydın
Şu an içim yanıyor buz gibi bir kola olsa da içsem
Sen benim neyimi yandığını biliyorsun yananı Allah görür sende görürsün
Bu şarkı oynatır da aynı zamanda
Dünya yanıyor mk djdj
E mazlumun ahı çıkar aheste aheste demişler
Çağırın mazlumu
İçim yanıyor
gece gece bunu dinlemiyorsundur umarım