Bu gece son güzel yaşıma gireceğim ve bu doğumgünümde de hediye alacak bir sevgilim olmadı. Rabbime nasıl isyan etmeyeceğim?

Allah bu dünyayı açıklara vermiş onlar hiçbir doğumgününe yalnız girmiyorlar sevgilisinden başka herkese bacağını gösteren şort giyen kızlar bile. Her şey açıklık değil kapalıların da yakışıklı sevgilisi var diyeceksiniz ama çok nadir ve ne biliyim ben neden kadersizim o kadar güzel gözlerim var insanların görünce şok olduğu güzelliğim incecik belim dolgun kalçam var uzun boyum var.23 yaş son genç kız yaşı 24 felan hep kadın yaşı artık ve benim hiçbir zaman sevgilim olmadı hiçbir doğumgünümde inşallah yalnız ölmem ve bu sene evleneceğim istediğim gibi kişi gelir amin. Allah madem nasip etmeyecek neden yıllardır bana doğumgünümde büyük sürpriz hazırlayan sevgili hayal ettiriyor😔Hayatım boyunca her doğumgünümde ağladım doğumgünğmmgelecek diye korkuyorum yeter yalnız kalmaktansa ölmek daha iyi ne olursa olsun bi daha sevgiliyiz ya da kocasız bir 25 ağustosa denk gelmeyim inşallah

Güncellemeler
+1 yıl
Neyse arkadaşlar sadexe sıkılırım ağlamam bu sefer
Güncellemeler
+1 yıl
Bi tane dolu yorum yapın.
Bu gece son güzel yaşıma gireceğim ve bu doğumgünümde de hediye alacak bir sevgilim olmadı. Rabbime nasıl isyan etmeyeceğim?