Kişilik & Karakter Hem üzgün hem mutluluğu bir arada yaşadınız mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Acaba ne almış bana sabırsızlanmaya başladım 🥹Hem üzgün hem mutluluğu bir arada yaşadınız mı? Hem üzgün hem mutluluğu bir arada yaşadınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,6b cevap paylaştı. Hayır ben düzenli olarak mutsuzluk ve üzgünlük yaşadım sadece.. ikisi aynı anda olmadı. zaten mutluluk da olmadı 1 0 Yorumla
Dürrüşehvar56 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl maalesef çok berbat bir duygu ne sevine biliyorsun doğru düzgün ne de üzüle biliyorsun her şey birbirine giriyor. 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yaşamıştım birkaç gün öncesinde 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Hediye geldimi 🙄 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Hediye gibi bişey 😄 Sana hediye mi geldi ne gelmiş? Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum süpriz diyor 😀 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Ha daha gelmemiş hadi 5 gün kaldı dayan 😄 Yorumla Soran +1 yıl İ phone 15 bekliyorum 14 olsada fena olmaz 😂 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Ahahsgsf bulmuş bunuyor 😂 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. yaşadım, yaşıyorum 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Onu da yaşadık, değişik bir his 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır ben düzenli olarak mutsuzluk ve üzgünlük yaşadım sadece.. ikisi aynı anda olmadı. zaten mutluluk da olmadı
maalesef çok berbat bir duygu ne sevine biliyorsun doğru düzgün ne de üzüle biliyorsun her şey birbirine giriyor.
Zamanında yaşadım
Yaşamıştım birkaç gün öncesinde
Hediye geldimi 🙄
Hediye gibi bişey 😄
Sana hediye mi geldi ne gelmiş?
Bilmiyorum süpriz diyor 😀
Ha daha gelmemiş hadi 5 gün kaldı dayan 😄
İ phone 15 bekliyorum 14 olsada fena olmaz 😂
Ahahsgsf bulmuş bunuyor 😂
yaşadım, yaşıyorum
Onu da yaşadık, değişik bir his
Yaşadım