Karşı cinsten en çok mutluluk mu gördünüz yoksa üzüntü mü?

Her insanın psikolojik yapısı kendine göre değişiyor tabii. Ben karşı cinsten çok fazla üzülmedim. İlişki durumları, arkadaşlıklarım 2. Plana attığım şeyler. O yüzden kayıpları da beni fazla üzmedi. Kendi içimde üzüldüğüm şeyler oluyor tabii ve çabuk atlatıyorum 😄
Yaşadığım şeye bağlı ama bazen üzüyorlar 😄 bence sen koç ya da aslan Burcu’nun çabuk atlatma durumuna bakılırsa
Hmm anladım. Ben başak burcu olarak mantık çerçevesinde yaklaşınca duyguları biraz arka plana atıyorum😄bende olayın öz'ü bu sanırım😄
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!İkisini de görmedim. Beni ne mutlu ettiler, ne de üzdüler.
Neyi görmek istediysem onu gördüm
Mutluluğu hüznü gördüm çok şükür.
Dengeli , Kübra isminde Bolulu bir kız bu mesajı görüyorsan bana yaz 😏 Ondaki enerjiyi kimsede bulamadım 2015 ten beri haber alamıyorum. Tanıyan varsa haber yollasın.
Kayıp Aranıyor
Çoğunlukla mutluluk gördüğüm anlar oldu yani bir süreç vardır ya herkes kötü ayrılır o kötü biri vs. ben hiç bir zaman öyle düşünmedim.
Bana ayrılan zamanın bile değerli olduğunu düşünüp mutlu anılarım olduğunu fark edebiliyordum.
Gerçekten mutluluğu tattıran anılarla dolu bir hayatım var karşı cins üzerinden.
Üzüntülü olanlar da var tabiki olmalı da tecrübe kolay kazanılmıyor.
Ama mutluluğun ağır bastığı bir geçmişim var.
Biraz kızıl biraz mavi, yalnızlığın asil rengi... diyorum ve susuyorum 🥲
açıkcası ne kadar mutlu ederlerse etsinler üzdükleri an daha fazla üzüyorlar mutluluk 10 sa üzüntü 100 oluyor o yüzden çoğunlukla üzüntü
Ikisinide gördüm hem ağladım hem güldüm ne fazla ne eksik hayatıma aldığım kadar etkilediler beni
bir mutluluk yaşıyorum ki tüm mutsuzlukları karşıladı..
Üzüntü gördüğümde oldu mutlulukta. Yani bu karşı cinse göre değil kesinlikle kişiye göre değişen birşeydir.
Olmlu olumsuz bişey görmedik henüz okul mokul vakit olmadı babuş
Yani terazinin üzüntü kefesi daha ağır basıyor.
Arkadaşlardan mutluluk ilişkilerden sıkıntı
Hep uzuntu mutluluk haram
Üzüntü
Üzüntü
Üzüntü
Mutluluk
Mutluluk
İkiside oldu
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş