Kişilik & Karakter Size Kaybolan yıllarınızı geri verecek olsalar, kabul eder miydiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Size Kaybolan yıllarınızı geri verecek olsalar, kabul eder miydiniz? Size Kaybolan yıllarınızı geri verecek olsalar, kabul eder miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Etmem. 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Sen bi bunalımdan çıkar mısın artık noluyor ayy 😄 Kabul ederim evet hemen nereye imza atıyorum. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ruh halim iyi değil psikolojik destek istiyorum 😀 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Farkediyoruz onu kendine gel 😄 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Geçmiş gerçekten çok önemli yoksa dediğim gibi bu sene halim ne olurdu 1 0 Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kalsın 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Etmem.
Sen bi bunalımdan çıkar mısın artık noluyor ayy 😄
Kabul ederim evet hemen nereye imza atıyorum.
Ruh halim iyi değil psikolojik destek istiyorum 😀
Farkediyoruz onu kendine gel 😄
Geçmiş gerçekten çok önemli yoksa dediğim gibi bu sene halim ne olurdu
Napayım ki onlarla plur versinler
Kalsın
Ederdim tabi