♾️ İster arkadaşınız olsun ister tanımadığınız bir insan, gerçekten mutlu mu yoksa mutlu mu görünmeye çalışıyor anlayabilir misiniz.

♾️ İster arkadaşınız olsun ister tanımadığınız bir insan, gerçekten mutlu mu yoksa mutlu mu görünmeye çalışıyor anlayabilir misiniz.

Mutlu insan rol yapmaya lüzum görmez, mutlu insan ne kadar donuk olursa olsun gözlerindeki canlılıktan anlaşılır onun da mutlu olduğu. Mütemadiyen mutluyum pozları veren, her iki lafından birisi ben mutluyum olan kişi katiyyen mutlu değildir, mutlu olan kişi bunları yapmaz çünkü, abartılı davranışlarda bulunmaz, nispet yapmaya lüzum görmez, çünkü zaten mutludur kendi içinde, kime neyi ispat edecek ki, olan bir şeyin ispatına da lüzum yok, çünkü olmayan ve olmasını istediğin bir şeyi ispat etmeye çalışırsın. Kendi içinde kavgan yoksa, zihninde kendini dövmüyorsan, kimsenin haklarını ihlal etmeyip kendini kendine beğendirmeye çalışıyorsan mutlusundur, çünkü iç dünyanda huzur içinde yaşıyorsundur, bir sebepten ötürü mutsuz olsan bile kendini tamamladığın için mutluluk pozları yine vermezsin, paşalar gibi yaşarsın mutsuzluğunu lakin mutsuzluğun da esiri etmezsin kendini.(Kendi kendime konuşuyorum buralarda, sanki konuşuyormuşum gibi.)
İnsan yaşamı boyunca her duyguyu tadar, mütemadiyen mutlu olmak mümkün değil kimse için lakin mutsuzluklar da insanı idmanlaştırıyor, tabii ki kendini mutsuzluğa mahkum etmek istemeyenleri idmanlaştırıyor.
Tabii ki kişi mutsuz olduğunu da söylememeli, düşmanı sevindirmenin de bir manası yok, ağladığını anlayıp gözlerinin içine gülerek bakan, resmen gözyaşlarını keyifle sayan yılanoğlu yılanlar da var şu hayatta, insan kötü olur da bu kadar mı kötü olur yahu? Düşman da olsan bir asaletin olmalı. İnsan sevinir içten içe düşmanın düşmesine, bunu anlıyorum da, kıvranan bir kişinin gözlerinin içine gülerek bakmak da avamlıktır, banallıktır, kalitesizliktir, bayağılıktır. Kimse yalandan mutluluk rolleri yapmamalı, mutlu olan kişinin rol yapmasına da lüzum yok, o ışıl ışıl parıldar zaten lakin insan düşmanı asla sevindirmemeli, düşmanı sevindirmeyim diye de mutluluk rolleri yapmamalı ve hayatı düşmanlar için yaşamamalı asla yoksa mutlu olamaz. Düşmanı önemsemeyip, kendi gözünden kendini düşürmemeli insan. Düşman zaten kötü niyetliyse belasını bulur, muhakkak. İnsan en çok kendini düşmana ispat etmek istiyor mutluluk pozl
pozları vererek, onun için oyunlar oynuyor, ne gerek var buna.
Sen zaten kendinle ilgilensen, düşmanı da önemsemesen düşman yıkılır. Kimse hayat boyu rol yapamaz, insan rol yapacağı enerjiyi kendi gelişimi için sarfetmeli, işte o vakit sahiden mutlu olur ve sahiden mutlu olduğu için rol yapmasına lüzum kalmaz.
Hayır anlayamam o insanı bunu anlamak için yakından tanıyor olmam gerekiyor. Her an başına ne geldiğini bilebilsem işte o zaman bana rol yapamazdı. Onun haricinde insanların çoğunluğu sahte ben de buna dağılım iyi rolünü güzel oynuyorum
O kişiyi çok iyi tanıyorsam evet anlıyorum.. ama beni anlamıyor mutlu değilsem de bunu çaktırmiyorum.. bir şey sahte yapabiliyorsam tek şey bu galiba
Bir insan gerçekten mutlu mu yoksa ril mü yapıyor diye düşünmem beni alakadar etmez. Herkesin kendi hayati ve seçimleri istediklerini yapsınlar.
Teşekkür ederim
Rica ederim abla
Cevap
11Cevap
Bence herkes rol yapıyor bilmiyorum bence mutlu oluncak bir şey yok hayatta o yüzden rol yaptıklarını düşünüyorum sonuçta sosyal medyada bile insanlar rol yapıyor zenginim ona sahibim şuna sahibi mutluyum oraya gittim buraya gittim şunu yedim şunu içtim diye
Tabiki insanin hareketleri bunu belli eder bence ablacim 😊
Cunku boyle anlaya bilirim
Egerki icinden gelerek yapiyorsa mutludur
Ama yaptiginda isteksiz duruyorsa o zaman kendini zorluyordur ve hix bir zaman zorlukla guzellik olmaz
Tanıdığım biriyse evet, gerçekten mutlu olup olmadığını anlayabilirim ama o kişiyi tanımıyorsam muhtemelen anlayamam ya da kişiye göre de değişebilir
Tabii ki anlayabiliyorsun özellikle sosyal medyada mutlu görünüp aslında mutsuz olan bir tane insan var.
Onunla aynı evi paylaşarak tabii. İnsanların dışarıda giydiği maske, eve girdiği an düşer çünkü.
Az çok anlaşılır. Farklı davranışları ile çeliştiğini görürsün zamanla.
Hislerim kuvvetlidir . Öngörülerim de genellikle isabetli olur.
Yüzünden konuşmasındaki enerjiden anlarım belli eder kendini mutlu mu değil mi
Rol yapan zaten yapmacık ve sahte hareketleriyle belli eder diye düşünüyorum.
Herkes rol yapar ve bu böyle olduğu için insan gerçeğini ayırt edemiyor
Bazen anlarım ya da hisederim
Anında
Hayır anlayamam
Evet anlayabiliyorum öyle bir yeteneğim bulunuyor
Eğer yakın arkadaşımsa kesinlikle anlarım
Anlayabiliyorum ben rol yapanlari.
Onu yalnız başına iken görmen gerek bu da çok zor.
Ben rol yapıyorum kimse anlamiyo
Samimiyetinden
Anlarım sanırım
Anlıyorum
Anlayamam
Reel görmek gerek
Anlayamıyorum...
Anlarım
Anlayamazsınız
belli eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?