Güne enerjik ve keyifli mi başlarsınız yorgun ve bezmiş halde mi?

Güne enerjik ve keyifli mi başlarsınız yorgun ve bezmiş halde mi?

Günaydın.. Ben genelde kendimi biraz durgun hissederim ama o güne göre değişir çok bitkin ve yorgun olsam da sigara ve kahve içmek bana çok iyi geliyor.. modumu yükseltiyor hemen.
Yeniden bir gün yeni umutlar başlarken uykudan o uyku mahmurluğundan arınmak ilk dakikalarda insanın üzerinden genellikle kolay kolay gitmiyor. İnsan kendisini her zaman mutlu hissedebilir mi orası meçhul aslında. Sabah uyandığı ilk dakikalarda insanın zihninde yine dünden kalma herkes ve her şey yerini almışken kendisini mutlu hissetmek mümkün değil. En azından hayallerinin ve ideallerinin hatırı için, mücadele enerjisi ile yeni güne başlamak olması gereken. Başına gelen iyi şeyler için şükretmek ve sabah hafif bi kahvaltı yeni günün enerjisini sağlayabilir.
Ben her zaman gözlerimi mutlu ve enerjik açarım gün içinde yaşananlar beni düşürür genelde
Ne güzel takdire sayılır bir düşünce
Aaaaa amaa yaaaa aaaaa ben kedilere aşığım bakın amaaa yaaaa bana bunu yapmayın 😂🙈🙈❤ valla aşırı mutsuz uyansam bile şöyle bir kedim olsa mutsuzluk defolur gider ruhumdan. 👍✌sarılı ben olayım diğeri de sen ol😂 yaaa kedi istiyorum.
😂😂😂 neden ben diğeri oluyorum banane sjdjd şanslıyım her sabah minnoşum uyandırıyor beni mutlu olmamak imkansız 🥰🥰
Hiiii bu minnoşlar bu ballar senin mi senin miiii yaaa benim yerime de sev her gün ❤❤
Ya sarılısının tipi benim tipime daha çok benziyor ama😂😂❤🙈
Görseldekiler benim değil koca kafalı bir oğlum var benim ama bunlar keşke benim olsaydı çok fenalar yaaa 😂 sarılı sen ol o zaman tamam 😂
Yaaaa ben çok istiyorum da ailem 😑 niise moral bozmucam ya bak sen bir perisin söz ver her gün oğluşunu benim yerime de sev olur mu❤❤❤🙈🙈
Tamam sana söz her gün senin içinde sıkıştıracağım onu 🥰🥰🥰
Aşksın sen Teşekkür ederim 😘😘💕❤❤
Rica ederim canım 🩷🩷🥰
Cevap
13Cevap
Önceki gün günümün nasıl bittiği sonraki gün günümün nasıl başlayacağını belirler djxjxjx kediler komikmiş skjxdc
Belirleyiciler değişkendir
What? Xjxjd
boş ver anlamazsın jsjsjd
Anlasaydın anlatabilirdin xmjxjxx
Anlayarak yazdım ama uğraşmak istemiyorum
Peki 🥲
Bu iki keşide biz senle kankis😄
Mutsuz yorgun arkı hiç sorma ben ben değilim
Düzelir her şey canım benim. Hangi kedi sensin 😂
Kafam Allah pullak
Bilmem sen hangisisin😄
O konular mı canım ben beyaz olayım sen çök boğazıma 😂
Neyden konu anlamadım
😄🙈
İş konuları 😅
Oda varda başka da iste her şey hersey
Offf hadi ya 😔😔
Musmutluu hissederimmm...😍🤗😜😅
İşte buuuuu🌸
Kötü olan ne varsa bırakıp pozitifte kalmayı seçiyorum her zaman. Mutlu olmakta bir seçim. Seninde her şey gönlünce olsun 🩷🌸
Ne hissettiğimi bile hissetmeyecek kadar hissizim..
Enerjisi bitik mutsuz yine diğer günlerin aynısı heyecan yok
Bazen çok sıkıntılı uyanıyorum bazen çok enerjik tuhaf...
Uyku durumuna göre değişir bazı zamanlar sinirli oluyorum
Cuma günü ve haftasonları hariç, diğer günler normal. Pazartesi mutsuz.
Genellikle mutluyum, geç uyuduğum zaman pilim bitmiş gibi hissediyorum.
O rüyama bağlı
Takla atmış düzenimden dolayı yorgunum 😂
İstifa ettiktne sonra mutlu uyanıcam kesin
Mutlu, güçlü, enerjik hissediyorum.😍
Çoğunlukla enerjik ve mutlu başlıyorum güne.
Değişiyor
mutlu hem d çok mutlu
Mutsuz
Yalniz
Değişken
Evett evet
Mutlu olmak zorundasın çünkü hayat çok acımasız ve güçlü olmak zorundasın
mutsuz hissediyorum
normal hissederim
Sohbet etmek isterdim ya
Kedimosurmasin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?