Hafta sonlarını en çok nasıl geçirmeyi seversiniz
Evimin yakınındaki yerleri keşfederek
Arkadaşlarımla dışarı çıkarak
Evde tembellik yaparak
Spor yaparak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Haftaiçi çalışmaların, işlerin, yoğun geçen günlerin ardından haftasonu tam bir arınma ikigünü oluyor âdeta hem ruhen, hem zihnen insan yeni bir beş güne hazırlanmak için o iki günde hızlıca bir yorgunluğundan, koşturmacasından temizlenip tazeleniyor, yeniden kendisine geliyor. Haftasonu en çok sevilen yakınlarla kahvaltı etmek insanı en başta dinlendirme etkisini gösterecektir. Aslında birçok insan evde yapacağı işleri yapmak ve biraz da tembellik yapmaktan mutlu olacaklardır. Spor da yüksek disiplinli insanların ara vermeden sürdürecekleri faaliyet olur mutlaka. Film ve dizi de izlenebilir, hatta doğada kamp yapılabilir.
Evde zaman geçiririm. Spor yaparım, internette takılırım, dizi izlerim.
Evde tembellik yaparak
Cevap
9Cevap
Film dizi izleyerek
Belli olmuyor, bazen spor yaparım, bazen denize giderim, bazen de evden hiç çıkmam yatarım. Tamamen keyfime bağlıdır...
O gün bakarım modum hangisini isterse ona göre giderim
Farklı mekanlara ve yerlere gitmeyi hatta bunu yakın arkadaşlarımla yapmayı seviyorum
Zaten hafta içi calisiyoruz ediyoruz o yüzden ne gerek var çıkmaya oturmak daha iyidir
Haftaicinden pek bir farkı yok günüm boşsa eger doldurmaya gayret ediyorum hobilerimle ilgileniyorum
Kafama göre takırılım ani kararlar alır yeni yerlere giderim
Evde tembellik yaparak
Evimin yakınlarını kesfederek
Ailemle gezip dolaşarak
Evdee uyuyarak ya da dizi izliyerek
arkadaşlarımla birlikte olurum
Bana kalsa tembellik ederim
Evike yakin
Sporla
Ağlayarak
Bilim yaparak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?