Kişilik & Karakter Anlatmaya çekindiğiniz, korktuğunuz yaşadığınız bir durum var mı? halime_guzel Takip Et Xper 5 Yaş: 55 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Kimseye diyemediğiniz, demeye cekindiginiz bir şey var mi Evet Hayir Diger Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Anlatmaya çekindiğiniz, korktuğunuz yaşadığınız bir durum var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. hayır yok... 0 0 Yorumla
Maşukaaa Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Korktuğum değil ama çekildiğim bir hâl vardı.. onuda ben içimde çözüyorum zaten kimse ile paylaşmak istemem 1 0 Yorumla
KmsyeSylymdklriN Takip Et Master Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 638 cevap paylaştı. Sitede benim uye adımı bulan gelip anlatıyor zaten 1 0 Yorumla
klimalıtabut Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl böyle sorulari görünce ne bos adammisim diyom kendime Ulan hicbise mi olmaz. dd 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Var bazı olayları anlatamam zaten 2 4 Yorumla ironiq +1 yıl Neden ki? Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl @ironiq anlatsam anlicak sanki Yorumla ironiq +1 yıl Belki anlar Yorumla ironiq +1 yıl Denemeden bilemezsin Yorumla
endLeSs-LoverSs Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl Antalya değil ama İzmir sahili gece 🥰🥰 0 0 Yorumla
sPoRtMeNm Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Pirsingg 1 5 Yorumla ironiq +1 yıl İstiyor ama Korkuyormusun Yorumla sPoRtMeNm +1 yıl @ironiq hem evet hem hayır Yorumla ironiq +1 yıl Derken? Yorumla Coollife01 +1 yıl Çokda gizlencek bir şey değilmiş ki👀 Yorumla gaddarım +1 yıl bayılırım. eklesene Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Olmadi 0 0 Yorumla
Coollife01 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 510 cevap paylaştı. Var çok gizli 0 0 Yorumla
heygeorgegrg Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. var. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
hayır yok...
Korktuğum değil ama çekildiğim bir hâl vardı.. onuda ben içimde çözüyorum zaten kimse ile paylaşmak istemem
Sitede benim uye adımı bulan gelip anlatıyor zaten
böyle sorulari görünce ne bos adammisim diyom kendime
Ulan hicbise mi olmaz. dd
Var bazı olayları anlatamam zaten
Neden ki?
@ironiq anlatsam anlicak sanki
Belki anlar
Denemeden bilemezsin
Anlatmaya çekindiğim bişey var
Antalya değil ama İzmir sahili gece 🥰🥰
Var da bunu neden sana söyleyeyim ki
Yaşadım var ama anlatamam.