Kişilik & Karakter Ağzın laf yapması özgüvenle alakalı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ağzın laf yapması özgüvenle alakalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hayır alakası yok. ergenlikle ve kendini beğenmişlikle ilgili. ağız değil bence insan iş yapmalı. ağzı hereksin laf yapar 0 0 Yorumla
Sınanreıs12 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 723 cevap paylaştı. Hem sözel zeka hem de fazla konuşup konuşmakla ilgili. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fazla konuşmuyorum bunu da özgüvensizliğe bağlıyorum Yorumla Sınanreıs12 +1 yıl O ozguvensizlikle alakalı olabilir. Yorumla
brn19 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 365 cevap paylaştı. Genetik cevre yasanmisliklar bazende ortama uyma psikolojisi 0 0 Yorumla
Milfhunterx Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ya kendine guvenip karsindakini sozlerinle ikna edersin ya da 2 saat konuşur herşeyi karistirirsin konuyu bile unutur sen kazanmis olursun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım bu cümlenden bir şey Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Genellikle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır alakası yok. ergenlikle ve kendini beğenmişlikle ilgili. ağız değil bence insan iş yapmalı. ağzı hereksin laf yapar
Hem sözel zeka hem de fazla konuşup konuşmakla ilgili.
Fazla konuşmuyorum bunu da özgüvensizliğe bağlıyorum
O ozguvensizlikle alakalı olabilir.
Genetik cevre yasanmisliklar bazende ortama uyma psikolojisi
Ya kendine guvenip karsindakini sozlerinle ikna edersin ya da 2 saat konuşur herşeyi karistirirsin konuyu bile unutur sen kazanmis olursun
Anlamadım bu cümlenden bir şey
Evet özgüvenle alakalı
Genellikle
Bir iki shot tekila iç bülbül gibi olursun
Gevezelikle alâkalı