Kişilik & Karakter Kursağınızda kalan hevesleri gerçekleştirebildiniz mi? MrsCanselll-_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Hevesler hep kursakta mı kalır? Siz hiç gerçekleştirebildiniz mi?#Morp ❣ Kursağınızda kalan hevesleri gerçekleştirebildiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hayır gerçekleştiremedim aksine boğzamda kaldın :D 0 6 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl boğazımda'' yazamadım da u Barış_LonelyForever +1 yıl Kaldı :D sdfsdf ben niye yazım yanlışı yaptım bu kadar MrsCanselll-_ +1 yıl Sakin ol hahahaha 😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl Uykum gelmiş benim sdfsd 😂 MrsCanselll-_ +1 yıl Git yürü uyu hemen 😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl İyi geceler 😂
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Kursakta kalan da oldu, gerçekleşen de.. Her şeyin hayırlısı demek lazım bazen bence.. :D 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Kursağımda kalan heveslerim yok 0 0 Yorumla
ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Açıkçası hayatım boyunca heves ettiğim birkaç şeydi kursağımda kaldı ama gerçekleştirmek için tekrar uygulamaya koymak için de fırsatım olmadı. 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. İddaada sahaya çıkıp o son golü ben atardim da sahaya cikarmazlardi beni 😂 0 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Hiç gerçek olduğuna şahit olmadım hayat hep kursağımda bırakıyor 0 0 Yorumla
ҽυɳσια Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% +1 yıl Hepsini değil. Tek tek kursağımdan çıkarıp yeniden heveslendiriyorum. 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Yoo çok şükür bu hayattan her istediğimi aldım, yaptım, kullandım kursağımda kalan bir şey yok🙏🏻 0 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 684 cevap paylaştı. Yaşamak istediğim şeyleri yaşıyorum. Kimisi hemen olmasa da oluyor 0 0 Yorumla
sky7777 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Kursağımda kalan herşeyin taaaaaaaa. Aaaaa... qqqq... 0 0 Yorumla
BilgeKeşiş Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl henüz değil ama o yolda yürüyorum hatta koşuyorum. Ya bu işi başarırım ya da bu yolda yok olur giderim. Hayat felsefemiz ektedir efenim. 0 0 Yorumla
kimnam Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Ben kursağımı gomdum çünkü orada bir şey kaldımı çıkmak bilmiyor 1 10 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Aşk acısı mi kaldı orada 🤔 Yorumla kimnam +1 yıl @Zevkli_Temas hayır Yorumla kimnam +1 yıl Aile sevgis kaldı Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Aile sevgisi mi himm bu konuda çok haklısın eğer hiç yüzün gülmediyse Yorumla kimnam +1 yıl @Zevkli_Temas kusura bakma yapamam Yorumla kimnam +1 yıl @Zevkli_Temas olmaz Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Pekala. Yinede kararına saygım sonsuz Yorumla kimnam +1 yıl @Zevkli_Temas teşekkür ederim saygı insanı herzaman zirveye çıkarır Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Kesinlikle katılıyorum 😎👍 Yorumla kimnam +1 yıl @Zevkli_Temas aynen ama keşke herkes dinimiz olan islama karşıda böyle saygılı olsaydı Yorumla
_Want_You Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl En büyük pişmanlığım yanlış insanlar için yaptığım doğrular 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet gerçekleştirdim 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayirrr 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Gerçekleştiremedim 0 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. hayır, 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır gerçekleştiremedim aksine boğzamda kaldın :D
boğazımda'' yazamadım da
Kaldı :D sdfsdf ben niye yazım yanlışı yaptım bu kadar
Sakin ol hahahaha 😂
Uykum gelmiş benim sdfsd 😂
Git yürü uyu hemen 😂
İyi geceler 😂
Kursakta kalan da oldu, gerçekleşen de.. Her şeyin hayırlısı demek lazım bazen bence.. :D
Kursağımda kalan heveslerim yok
Açıkçası hayatım boyunca heves ettiğim birkaç şeydi kursağımda kaldı ama gerçekleştirmek için tekrar uygulamaya koymak için de fırsatım olmadı.
İddaada sahaya çıkıp o son golü ben atardim da sahaya cikarmazlardi beni 😂
Hiç gerçek olduğuna şahit olmadım hayat hep kursağımda bırakıyor
Hepsini değil. Tek tek kursağımdan çıkarıp yeniden heveslendiriyorum.
Yoo çok şükür bu hayattan her istediğimi aldım, yaptım, kullandım kursağımda kalan bir şey yok🙏🏻
Yaşamak istediğim şeyleri yaşıyorum. Kimisi hemen olmasa da oluyor
Kursağımda kalan herşeyin taaaaaaaa. Aaaaa... qqqq...
Bazı bazısını bazılarını
henüz değil ama o yolda yürüyorum hatta koşuyorum. Ya bu işi başarırım ya da bu yolda yok olur giderim. Hayat felsefemiz ektedir efenim.
Ben kursağımı gomdum çünkü orada bir şey kaldımı çıkmak bilmiyor
Aşk acısı mi kaldı orada 🤔
@Zevkli_Temas hayır
Aile sevgis kaldı
Aile sevgisi mi himm bu konuda çok haklısın eğer hiç yüzün gülmediyse
@Zevkli_Temas kusura bakma yapamam
@Zevkli_Temas olmaz
Pekala. Yinede kararına saygım sonsuz
@Zevkli_Temas teşekkür ederim saygı insanı herzaman zirveye çıkarır
Kesinlikle katılıyorum 😎👍
@Zevkli_Temas aynen ama keşke herkes dinimiz olan islama karşıda böyle saygılı olsaydı
En büyük pişmanlığım yanlış insanlar için yaptığım doğrular
Yok valla yutkundum artık
Kursağımda kalmaya devam 😂
Henüz değil
Büşrs mı neydi adın
Evet gerçekleştirdim
Henüz gerçekleşmedi.
Hayirrr
Gerçekleşmedi
Gerçekleştiremedim
hayır,
Düzelü beee...