Enerjisiyle ışık saçan arkadaşlarınız mı var, yoksa sizin enerjinizi aşağıya çekeniniz mi?

Enerjisiyle ışık saçan arkadaşlarınız mı var, yoksa sizin enerjinizi aşağıya çekeniniz mi?

Önce şunu sana sormak lazım geliyor ki, sizin veya toplumun kabul gördüğü, pozitiflik ve negatiflik olgusu nedir?
Meselâ bazen oluyor ki, senin pozitif gördüğün ve hissettiğin kişi bana veya başkalarına negatif gelebilirken, benim veya insanlardan bazılarının pozitif gördüğüne , sizler negatif bakıyorsunuz.
Hem mesela, insanlardan bazılarını görüyoruz ki şaklaban ve soytarı tarzında ki insanları pozitif görüyorlar.
İnsanlardan bazıları da, ciddiyeti esas tutan insanları pozitif görüyorlar.
Şimdi hangisi pozitif, hangisi negatif senden soruyorum.
Çevremde hangi insanın olup olmadığına bakmıyorum pek. yani benim modumu bu tür gereksiz insanlar belirleyemez. sadece birisine fazla değer verirsem onun davranışları biraz tekiler ki oda benim hatam olur yani sonuçlarını ben çekerim. bu yüzden de aslında hak etmeyen kimseye değer vermemek gerekiyor. çevremde zaten soğuk negatif sürekli eleştirici olan ya da cahil kişileri tutmam. sadece pozitif ya da en azından konuşmasını saygı duymasını dinlemesini empati yapmasını bilen kişileri tutarım sadece. geri kalanı umursamam hiç.
Teşekkür ederim abla
Vallahi negatif insanlar beni kendime getirdi kaç sene önce 2 kisiydim sonra teke düştüm
Sonrada kendimi insanların niyetini anladım yani yazımızı yazan kalem anladım ki hepsi yalan yalan...
Ballı bademim valla etrafimda ailem dahil kimse pozitif değil. Herkes ama herkes negatifliğin vücut bulmuş hali. Bazen etkilensem de dipçik gibi ayakta durmaya çalışıyorum.
Çünkü sen benim çiçeğimsin💗 hep böyle dimdik dur.. her zaman o kahkahani st inlet her yeri
Hiiii sabah sabah ne kadar mutlu ettin yaaa🙈🙈🙈❤❤ sen benim balımsın elmasımsin❤ Teşekkür ederim inci tanem💕😘
Günaydın ❤ sensin elmas.. en güzel cevherim.. Günaydın
Hiii bu yazdıkların var ya kalbimi eritti çikolatalı lokumum ❤ En güzel Günaydınlar senin olsun petibör bisküvim❤😘
Cevap
25Cevap
Pozitif insanlar daha çok negatiflere alerjim var anlaşamıyoruz 😅
Pozitif ınsanlarda umutsuz vakka oldu
Ülke genel anlamda negatif. Avrupa yakası, Leyla ile Mecnun dönemleri herkes gülüp eğleniyordu. Ekonomi çöp değildi... Şimdi insanlar elektrik su, kira vs... Nasıl ödeyeceklerini düşünürken ve ödemekte zorlanırlarken pozitif olmaları neredeyse imkansız..
Pek negatif insanlar ile konuşmam. Ama derdi olan konuşmak isteyen insanlar ile konuşurum. Sürekli olumsuz olanlardan uzak dururum. Zaten belli bir yaştan sonra seçimlerimiz giderek azalıyor. Aileye karışmış ve uyumlu geçinen eşler birbirine uymaya çalışıyor. Zaten yaşadığımız çağda çok olumsuz şey var.
Bu zamanda pozitif insan bulmak biraz zor. Pozitif düşünmeye çalışıyorum ama sonuç hep negatif çıkıyor maalesef.
Tek bir kişi hariç hepsi pozitif Allah’a sükür. Onu da elektrik direğine bağlayıp cereyanı salasım geliyor da neyse
du bakim pek yok negatifcik zaten olanda kendi uzaklaşıyor aşırı pozitifliği kaldıramıyor asdfasfd
Pozitif insanları çevremde tutuyorum negatiflere yer yok
Pozitif insanlar var. Negatif insanlar mümkünse etrafımda olmasın hiç 😃
Pozitif insanlar. Negatif insan barındırmıyorum genelde.
Pozitif insanlar çok. Negatif enerjimle onları nötralize ediyorum aldsjkfd
Pozitif ama hayal dünyasında yaşayan da sevmem
Herkes fazla pozitif, tek negatif benim
Elbette hepsi var
Genelde pozitif olan benim. Beni aşağı çekerler..
Izin vermiyorum.. görüşmüyorum.. sonra beni kim toplayacak ayol jsjss
Valla bazen çok yakın dostun olunca hayır diyemiyorsun 😂 en son dedim ona zaten "Sen benim ruhumu yordun" diye
Dövesim var kıyamıyorum😅😅
İnsanların canı cehenneme? 😂
Canı cennete diyoruz öğrenin ulan şunu
Negatif varlıkları hayatıma almıyorum iyy ötede dursunlar
Çevremde ölümü dört gözle bekleyen insanlar var
kendim pozitifim yeter
Pozitif insanlar mevcut
Negatif insanlar
Tüm aile üyelerim pozitif Allah'a şükür 😄
Negatif
Hep negatif:)
Onlardan size bulaşır bu sefer.