@Lizaamira evet ama kaç kişi var öyle :D rakibinde çok :D yani bu arada bulursun da, ama metres mi olursun geçici manitalardan birisi mi olursun orası meçhul. inşaatçı galerici vs. olupta evine bağlı kaç tane insan tanıyorsun? benim gördüklerimin hepsi hovardaydı. çoğu da karısını döven eden tipler. kendine hedef olarak bunu seçtiysen, denemesi bedava yani :D ha manitası olursan giderlerini karşılatırsın ama. ne bileyim bi telefon bilgisayar giyim kuşam falan. ama adın da *rspuya çıkar ortamlarda haberin olsun :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Zamanla geçer
Zengin koca bul da biraz burnun sürtünsün. 🙂
mesela ne kadar kazancı olsaydı zengin derdin
Aylık 2 milyon tl
@Lizaamira kim kazanıyormuş o kadar parayı peki :D
İnşaatla uğraşanlar daha fazlasını da kazanıyor
@Lizaamira evet ama kaç kişi var öyle :D rakibinde çok :D yani bu arada bulursun da, ama metres mi olursun geçici manitalardan birisi mi olursun orası meçhul. inşaatçı galerici vs. olupta evine bağlı kaç tane insan tanıyorsun? benim gördüklerimin hepsi hovardaydı. çoğu da karısını döven eden tipler. kendine hedef olarak bunu seçtiysen, denemesi bedava yani :D ha manitası olursan giderlerini karşılatırsın ama. ne bileyim bi telefon bilgisayar giyim kuşam falan. ama adın da *rspuya çıkar ortamlarda haberin olsun :D
Ben de ya dalga geçmesinler gerçekten olmadığında her gün ağlatan bir şey
daha acı bir şey duymadım Allah sabır versin
koca olayı zor sevgili desen neysede
Şaka mısın ya yaşın kaç daha 😀
nekadar zengin olmalıyım karıcım
Fakır Mı
Zenginim 😂
oturup ağla asko napcan
Başka dert vermesin
Evli misin😅