Sevgilim ile aram kötü, ne yapabilirim?

1 ay olmadan erkek arkadaşıma 4 hata yaptım. Normal olarak güveni sarsıldı, normal olarak da özür dilesem de ciddiye de almıyor, "sen bozdun sen çöz" diyor bence haklı da empati, alttan alma, hatamı kabul etme bunları yaptım ama buluşunca ve telefon üzeri hakkında konuşacağız eminim ben konuşmamı kendimi ifade etmemi, onun gönlünü almamı isteyecek haklı olarak bu arada olayı anlatıyım, bu aslında geçmişi yargılayan biri değil ve benim geçmişim bok gibi çünkü maldım anlık heveslere düşkündüm ve son zamanlarda değişmeye başladım düzelmeye başladım ailem bile dile getirirdi ama sonra bende ilerleme durdu ve geriye doğru gitmeye başladım. Hâlâ eskisi gibi değilim baya düzgün duruyorum ama hatalarım oluyor ve onları nasıl düzelteceğimi de bilmiyorum ve hatalarım oluyor ama bu hatalar arttı. Neyse anlatıyım olayı ilk hatam arkadaşim için samimi olmadığım biri için tanımadığım erkeklerin arabasına bindim bunu çözdük ama orada ona tohumu ekmiş oldum sonra abi dediğim insandan sorun çıktı ve sonra 3.-4. hataya gelelim, Bir tanıdık zaman'ında bişiler yaşanmış olan ama 1 senedir arkadaş gibi konuşmaya çalışan her dendiğinde ters tepki alan çocuk var onun arkadaşıyla zamanında ben flört ettim ve yatakta birlikte olduk zaman'ında, çocuk beni caddede olunca bana yazdı o flörtü sordu anlattım pişmanım zaten onunla birlikte olduğuma falan sonra sevgilimden bahsettim o da kendisini övdü bende ters tepti neyse ne sonra dün tekrar yazdı ve sinirim bozuldu ve gittim sevgilime anlattım ama fazla detay verdim o da ben senin geçmişini yargılamıyorum neden benden saklıyorsun neden güveneyim ki 3. hata bu artik falan derken bende onun üstüne çıkmak istedim aptal gibi öyle 4. hatayı da yaptım ve çok pişmanım, söylemem lazımdı ve bu yaptığım doğru ve hoş değil, onun gönlünü almak istiyorum hiç olmasa yumuşamasını, güven zamanla onarılan şey ve seni bırakabilirim öyle devam edersen dedi sonra arkadaşına soracağını söyledi o ayrıl derse ayrılacağını söyledi ve bu yüzden bende sevgilimi kaybetmeden onunla (sevgilimle) konuşup affettirmek ve yumuşamasını sağlamam lazım ve güvenini kazanmam lazım zamanla olacak ama fikire ihtiyacım var bu 3 soru için bana fikir verebilir misiniz?

Sevgilim ile aram kötü, ne yapabilirim?