Güncellemeler
+1 yıl
kısa kanıt: kanıtı: Anthony perkins eşcin_sel olmak istemiyor iki çocuk babası oluyor dönüşüm terapisi ile bide Floyd Godfrey'in buda 3 çocuk babası oluyor eşcin_sellikten kurtulup ytden bakabilirsiniz Floyd Godfrey'ina türkçe alt yazılı videosuda bu youtube. com/watch? v=ICHv5KIk_xs boşlukları silin adam eşcinsellikten kurtuluyor 3 çocuk babası oluyor inanmayanlar izlesin
Güncellemeler
+1 yıl
bu dönüşüm terapisinden olmakta fayda var yani birde kelimelerin bazı kısımlarına _ koydum yoksa paylaşamazdım 4xp olmadığım için cinsellikle ilgili hiç bir şey paylaşamıyorum ama bu cinsellik sayılmaz sadece eşcinselliğin hastalık olmadığını kanıtlıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir tane virgül yok, nokta yok, paragraf başı yok gelmişsin burada eş cinselligin hastalık olduğunu iddia ediyorsun. Sen önce bir Türkçe yazmayı öğren, sabahtan beri okuyorum yazdıklarını, hiçbir şey anlaşılmıyor. Eğer gerçekten tezini kanıtlayabileceksen bununla ilgili akademik bir makale hazırla, eğer kanıtlarsan şok edici düzeyde ünlü olursun
Ekleme : evet ben de lgbti bireyim. Düzgün bir Türkçeyle konuşursan, seni anlayabilirsem tedavi et (?), işe yarasın bu alanda ünlü olman için elimden geleni yapacağım
Ben eşcinselliği doğuştan gelen bir hastalık olduğunu kabul etmiyorum haklarının olmaması gerekir. Çünkü insan yapısına ters. En sevdiğim kankam bile olsun eğer bunun gibi g, ay , lez varsa gözümde hiç değeri olmaz arkadaşlığımı bitiririm
eşcinsel olmak insanın elinde değil zaten ama eşcinsel cinsel ilişki kötü eşcinsel olmakta sorun yok bence
Eşcinsel insan davranışları bozuk ise kimse ile arkadaşlık kurulmaz. Toplumda zaten kabul edilmiyor. Arkadaş ortamlarda bile kabul edilmez. Mecburen kendisini değiştirmesi gerek
dönüşüm terapisi ile değiştirilebilir ama herkes için olmuyor yani bir hastalık olarak kabul edebilirsin hastalıktan dolayı neden dışlıyorsun ki
Hastalık olarak kabul edilmez iki cinsiyet vardır erkek ve kız hiçbir insan kabul edemez. Ben hastalık olarak kabul edemiyorum
evet 2 cinsiyet var ama bazıları bozuk olarak doğuyor babasıyla özdeşim kurmuyor erkekler babasıyla özdeşim kurunca ondan cinsel yönelimde alıyor olabilr veya farklı bozukluk yani tercih değil bunu anla ama bir hastalık
sen mi kanıtladın bunu yaw senin ben derdini seviim ya. konu hakkında bir çok uzman görüşü var. hatta otorite görüşleri hiç biride hastalık demiyor ama sen kendi beynine göre kanıtlıyosun bunu
kısa kanıt: kanıtı: Anthony perkins eşcin_sel olmak istemiyor iki çocuk babası oluyor dönüşüm terapisi ile bide Floyd Godfrey'in buda 3 çocuk babası oluyor eşcin_sellikten kurtulup ytden bakabilirsiniz Floyd Godfrey'ina türkçe alt yazılı
ne diyon dayı sen biraz beynini kullan eşcinsellik hastalık mı deyip uzman görüşü dinlersen zaten her şey ortada ne anltıyon sen ergen misin sen
kısa kanıt: kanıtı: Anthony perkins eşcin_sel olmak istemiyor iki çocuk babası oluyor dönüşüm terapisi ile bide Floyd Godfrey'in buda 3 çocuk babası oluyor eşcin_sellikten kurtulup ytden bakabilirsiniz Floyd Godfrey'ina türkçe alt yazılı videosuda bu youtube. com/watch? v=ICHv5KIk_xs boşlukları silin adam eşcinsellikten kurtuluyor 3 çocuk babası oluyor inanmayanlar izlesin