Eşcinsellik doğuştan değil ve hastalık kanıtlı dikkatli okuyun?

eşcin_sellik bir hastalıktır ve doğuştan değildir transe_ksüellikte hastalıktır eşcin_sellikte birisinin trans olması kendini kadın gibi hissetmesi nasıl hastlaık değil dönüşüm terapisi adlı uygulamalar var o terapiden olmakta fayda var kişiye elektrik şokları verilerek eşcin_sellikle ilgili görseller gösteriliyor ve kişi iğreniyor ve hotorese_ksüelliğe teşvik eden yöntemleride var bu ugulamalardan olmak lazım ve eşcin_sellik bir hastalıktır hastalık olmasa insanların %50si eşcin_sel diğer %50si hotorese_ksüel olurdu sadece %8i böyle demek ki hastalık ve tedavi edilmesi gerekiyor örneğin joseph Nicolosi bu dönüşüm terapisi dediğimiz uygulamaları eşcin_seller üzerinde yapıyordu ve yaptığı her 3 kişiden birinin eşcin_sellikten kurtulduğu söyleniyordu demek ki tedavi edilebiliyor tüm dünya eşcin_sellik hastalık değil diyor yalan ve eşcin_sellik doğuştan olsa insanlar sonradan eşcin_sel olmazlar bazıları sonradan oluyor ve eşcin_sellikten kurtuluna bileceğinin kanıtı: Anthony perkins eşcin_sel olmak istemiyor iki çocuk babası oluyor dönüşüm terapisi ile bide Floyd Godfrey'in buda 3 çocuk babası oluyor eşcin_sellikten kurtulup ytden bakabilirsiniz Floyd Godfrey'ina türkçe alt yazılı buda eşcin_selliğin tedavi edildiğinin kanıtı bir video daha var burdada bir kişi tedavi olup 3 çocuk babası oluyor: youtube. com/watch? v=ICHv5KIk_xs boşlukları silip izleyin bundan sonra eşcin_sellik hastalık değildir demeyin kanıtladım tedavisi üstünde çalışmalar yapılmalı! bundan kurtulan insanlar var ve eşcin_sellik eğer normalse g_ay erk_ekler neden ma_stürbasyon yapabiliyor yaptiktan sonra spe_rm atiliyor sp_ermin görevi erke_kleri hayal edip ze_vk için boş_almak değil çoc_uk doğ_mak buda doğaya aykırı bir sebebi var bunun gizletiliyor veya bulunamıyor tüm cin_sel yönelimler hastalık sayılmıyor ve transse_ksüellikte artık öğrenin eşcin_sellik doğuştan olmadığının diğer kanıtıda bazı insanlar yaşlanınca 45 yaşından sonra eşcin_sel olmaya başlıyor neyse bundan sonra bunu bilin insanlar ya babasıyla özdeşim kurmuyolar diye eşcin_sel oluyolar ya da sebebi bilinmiyor ya da gizletiliyor

Güncellemeler
+1 yıl
kısa kanıt: kanıtı: Anthony perkins eşcin_sel olmak istemiyor iki çocuk babası oluyor dönüşüm terapisi ile bide Floyd Godfrey'in buda 3 çocuk babası oluyor eşcin_sellikten kurtulup ytden bakabilirsiniz Floyd Godfrey'ina türkçe alt yazılı videosuda bu youtube. com/watch? v=ICHv5KIk_xs boşlukları silin adam eşcinsellikten kurtuluyor 3 çocuk babası oluyor inanmayanlar izlesin
Güncellemeler
+1 yıl
bu dönüşüm terapisinden olmakta fayda var yani birde kelimelerin bazı kısımlarına _ koydum yoksa paylaşamazdım 4xp olmadığım için cinsellikle ilgili hiç bir şey paylaşamıyorum ama bu cinsellik sayılmaz sadece eşcinselliğin hastalık olmadığını kanıtlıyorum
Eşcinsellik doğuştan değil ve hastalık kanıtlı dikkatli okuyun?