♾️ Son zamanlarda her şey yolunda gidiyor mu yoksa sürekli uğraştığınız sorunlarınız mı var. Ve bunları çözebilecek inancınız ya da gücünüz kaldı mı?

♾️ Son zamanlarda her şey yolunda gidiyor mu yoksa sürekli uğraştığınız sorunlarınız mı var. Ve bunları çözebilecek inancınız ya da gücünüz kaldı mı?

Hayat inişli çıkışlı bir yoldur, kimi zaman inişteyim, kimi zaman çıkışta lakin dipte olsam da kendi ellerimi tutuyorum, bazen dipte olmak da güzel oluyor, dibi görmek dibi yaşamak da güzel, çünkü insan idmanlı oluyor, gerçek çehreleri görüyor, her duyguyu yaşıyor, insan her duyguyu yaşadıkça tanır kendini, en çok dipteyken tanır kendini. Düştüğüm zamanlar çok oldu ve o vakit gördüm dostu da, düşmanı da, her yenilgim bir zafer oldu bana, benim zaferlerim yenilgilerimdir, şartlara ve çıkarlara göre değişen sahte yaratıkları def ettim hayatımdan, evimden içeri giremiyorlar, dibi görerek öğrendim laf sokma sanatını, dibi görerek öğrendim düşmanı savunmamam gerektiğini, düşerek öğrendim savaşma tekniklerini, dipteyken gördüm annemin beni nasıl kandırdığını, tamamen haksızlık edemem anneme, yardım etti de, tuttu da ellerimi, hem kandırdı hem de tuttu, yedi düşmanı. Şu sıralar modumu düşürmeye çalışan mahluklar olsa da bazılarının ekmeğine yağ sürmemek için, kendimi motive ediyorum, sakin kalmaya çalışıyorum, geçmişimi gözümün önüne getiriyorum, çünkü mazi benim için bir deneyim, öğretmen, yaptığım hataları yapmıyorum geçmişimi gözümün önüne getirerek, ruhen az biraz inişler yaşıyorum lakin göstermiyorum yılanlara, fiziken güçlü, dimdik duruyorum. Ruhumda inişler olsa da; o inişlerden merdiven yapıp kendime çıkışı görüyor olacağıma ümidim tam, düşe kalka öğreniyoruz hayatı, kaç kez düştüm kaç kez kalktım ruhumdaki inişlerde bitecek, selameti bulacağım elbet. Bana çelme takanlar bana basamak oldular, bilmiyorlar, bana kendilerine nasıl çelme takmam gerektiğini de öğrettiler ☺ Çelme takan kendine çelme takıyor aslında, bu da hayatın matematiği, başkalarına çelme takarak kendisine nasıl çelme takılacağını öğretiyor, hiçbir an tek bir an'la sınırlı olmuyor, zaman donmuyor o tek bir an'da. Biz ağlarken gözümüzün içine bakıp gülen düşman aslında bizi güçlendiriyor, istemeyerek de olsa mutluluğu hediye ediyor bize, çünkü öyle mikropların şeytanlığı bizim gözümüzü açıyor, güçlendiriyor, daha idmanlı oluyoruz💪🏻
Elbette bugün ağlıyorsam yarın güleceğim. ☺
https://www.youtube.com/embed/yfCB7gf6uVQşu an sakin.. hatta anormal şekilde sakin... bu iyi bir şey mi tabiki iyi.. zamanında epey hırpalanmıştım.. sanırım o günlerin mükafatini alıyorum.. kendimi dışarıya doğru soyutladım.. baş başa kalmanın huzurunu yaşıyorum.. düşünüyorum da neden olur olmadık insanlara katlanmışım, ayıp olmasın, kabalık olmasın, yanlış anlaşılmasın diye kendime çok haksızlık etmişim.. şimdi duruldum, sakinledim.. Kendime iyi gelmem lazım. Ellerimi ısıtmam, yanaklarımdan öpmem, sırtımı sıvazlamam, kendimi dinlemem, anlamam lazım. “Ne istiyorsun, asma suratını” diyerek kendimi sevmem lazım. Yorgunluğumu kırılıp yere saçılmış ayna parçaları gibi toparlamam lazım. Kendime iyi gelmem lazım.. . Git gide kendime iyi geliyorum, git gide kendimi buluyorum... Zor günlerin hepsi geçiyor da geriye kalanlar hep buruk oluyor. Elini neye atsan kıracakmışsın gibi geliyor. Birçok şey seni kolayca deviremiyor ama ne zaman bir şeye sevinsen, mutlu olsan, hep buruk hissediyorsun. İnsanın o an geçmişine dönüp, ağlayan haline sarılası geliyor.. kendime iyi geliyorum.. ve şu an stabil halinde yaşıyorum.. ben böyle çok iyi oldum..
Dibi gördüm aslında bundan dahasi varmıdir tâbi ama artık benim dibi görmeye mecalim Yok.. çıkıyorum yukarıya yavaşça da olsa çıkıyorum
🤗🌹
Toparlandım artık bir çok konuda kendimi aşağı çekmeye izin vermiyorum. Çok inişteydim ama artık çıkıyorum.
Cevap
17Cevap
Stabil durumdayım fakat yilbDindN itibaren büyük cikislar olacak...
İnişte kalmadı çıkışta, yolun sonuna doğru ilerliyorum...😄
Hayatımda 4 yıldır majör trend yukarı. Aşağı yönlü minör hareketler de oluyor ama oradaki destek diller, benim için yeniden toparlanıp daha da güçlenme fırsatı.
4 yıl önce dişiligine hayran olup kişiliğine sevdalandığım, bana binlerce kilometre uzakta ama nefesim kadar yakın, hüzünlü anlarımda sihirli melodisiyle beni huzura erdiren kadın. Önce yaradana şükür. Benim dirilişime seni sebep kıldığı için. Sonra da sana minnet.
İnkar edilemeyecek kadar gerçek ve doğal ama şaşkınlıktan dehşete düşürecek nitelikte sürrealist masallar kahramanı. Dünyanın yedi harikasının sultanı sekizinci harika.
O bir güneşti. Tanrı kendi ışığıyla yolladı onu yeryüzüne. Ben binlerce ışık yılı ötede bir gezegen. Şu an bu hayatta tek Arzum ve yaşama sebebim onun etrafında dönmek, onun yörüngesinde olmak. Ondan duygusal olarak başka hiçbir beklentim yok. Nasıl olsun ki. O kimsenin dünyası olmaz ama herkesin dünyasına ısı olur, ışık olur, hayat olur, oralarda çiçekler açtırır.
Masalsı bir güzellikte olduğu kadar gerçekçi bir cesaret örneği. Yüce şahsiyetini üstün basiretiyle meczetmiş bir aristokrat. Bugün yaşasalar tüm Serveti Fünuna aşk külliyatları yazdıracak kadar vücut bulmuş bir asalet. 21. yüzyılın tüm iyiliklerini/güzellikleri yüzünde toplamış bir Firdevs hurisi.
Biliyorum. Sabaha kadar da tasvir yapsam onu isimleriyle, sıfatlarıyla, fiileriyle bir bütün olarak resmedemem. Şunu söyleyip bitireyim.
4 yıl önce dişiligine hayran olup kişiliğine sevdalandığım, bana binlerce kilometre uzakta ama nefesim kadar yakın, hüzünlü anlarımda sihirli melodisiyle beni huzura erdiren kadın. Önce yaradana şükür. Benim dirilişime seni sebep kıldığı için. Sonra da sana minnet.
Sen hep var ol yeryüzünde ve hep böyle kal. Sakın ölme benden önce. Yoksa sen bir kere ölürsün. Ben her gün ölürüm.
DİŞİLİGİNE HAYRAN, KİŞİLİĞİNE AŞIK OLDUĞUM KADIN. İSMİNİN KARŞILIĞI KRALİÇE OLAN PLATONİK SEVDİĞİM. UMUTSUZ SEVDAM
İniş ama ne iniş çıkışlar kapalı bende
Zannediyorum ki dibin dibini gördün mü korkma niye çünkü başka bir diip yok zannediyordum ki dahada diplere düşene kadar yani çıkmak istedikçe dahada diplerin dibi olması çok ilginç bir deneyimdi galiba cakralarim açıldı gibi ben oldum sanırım
Hep fizikle sınanan bir Merve var gerçekten en büyük sınavım fiziğim diye düşünmeye başladım ailevi sorunlar var sosyal değilsin okumuyorsun çalışmıyorsun bir arkadaşın yok sevdiğin güvendiğin biri yok hala fizik sınav hastalıklarla da tabi gerçekten merak ediyorum Allah'ın takdiri bu orta yaşta hem tam gidiyor yani seneye değil öbür sene ne olacak merak ediyorum çünkü orta yaşta tam yaş olunca yani demek istediğim 32 tam olunca ne olacak
hayallerimi bir merdivene benzetirsem galiba 1000 merdivenin daha ilk 50'sindeyim.
çıkıyorum ama çok yavaş.
eğer bi an önce yolum yarılamazsam ümitlerim tükenicek.
eğer hala ümidim varsa hayallerim olduğu içindir, sevdiklerim için değil.
Durağan bi dönemdeyim yaklaşık 1 senedir kötü şeyler olmuyor veya olanlar beni çok etkilemiyo halledilebilir derecede
Öyle bir inişki. Hemde yokuş yani öyle bir iniş. İyi olacak derken bir sıkıntı çıkıyor. Buna alışmakta iyi değil ama tam kafayı yemedim sorun yok şuanlık 😏
Şu sıralar hayatım hem inişli hem çıkışlı diyebilirim. Son zamanlarda bazı zorluklarla karşılaşıyorum ama üstesinden gelebileceğime inanıyorum, çaba sarf etmek önemli. 🙂
Her zaman inişteydim yine inişteyim heralde ama ilk defa çıkmaya niyetlendim bakalım çıkamazsam zaten komple yok olacağım heralde...
Stabil durumdayım ve aynı noktada kalmak istiyorum. Hayatımda her şey yolunda mutluyum, huzurluyum daha ne olsun.
Genel bir yükseliş içinde olsam da ilişkiler konusunda uzuuuun zamandır düşüş eğilimli bir stabil durum mevcut
Bazen inişler olsa da her zaman çıkışta olmak gerek
şu an tam olarak çıkıstayım yakın zamanda inicem inşallah
Ben hayatımda nerde olduğumu bir türlü anlayamadım 😔
Tek düze her şey, bir var bir yok. O rotaya uyuyoruz
Ben hayata girişi güzel yaşıyorum iniş çıkışta uğraşmam
Şükür çıkıştayım. Arada inişler olsa bile buda bir sınav kardeşim
Çıkışta gibiyim..😅
Çıkıştayım sanırım üniversiteyi halledebilirsem evet
Genel olarak çıkıştayım, bunun için çok çalışıyorum tabi, çalışmamın karşılığını almadığım çok nadir olmuştur.
Paralel bir çizgideyim şu aralar..
Sorunlarımı yaratan genellikle kendim oluyorum. Bu yüzden de yerimde sayıyorum sanırım🤷🏻♀️
dibe topuklarım vurmuş gibiyim uzunca bir süredir
inişteyim.. umarım bir hata yapmam.
Çok inişteyim her şey giderek kötüleşiyor boğuldum artık aileni akrabanı seçemiyorsunda maalesef
Çıkıştayım, kendimi değiştiriyorum.
Ben inmem xd
Sürekli uğraştığım sorunlarım var
Sıkıcı diyelim
İnişe geçtim 🥹
İnişte
Ortasındayım stabil bu aralar
Şu an stabil diyebilirim.
Nerede olduğumu inan bilmiyorum
Hamdolsun son alanlarda hersey çok iyi
Son 20 senedir sürekli olmasada yükseliştir
İnişte değil direk düşüşteyim şu an.