Kişilik & Karakter Hayatında belirlediğin çizgilerin var mı, dışına çıkıyor musun? Pseudanor Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Bonjour!Hayatında belirlediğin çizgilerin var mı, dışına çıkıyor musun?-Çizgilerin dışına çıkınca düzene sokmak biraz zaman alıyor. <3 Hayatında belirlediğin çizgilerin var mı, dışına çıkıyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
niceness Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Evet, var. Çizgilerimin dışına çıkmıyorum. Kırmızı çizgilerimi ne ben, ne de bir başkasının çiğnemesine asla müsaade etmem. Onlar çiğnenmemek için var... 1 0 Yorumla
Balzacc Takip Et Master Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Gerektiğinde çizgilerimi aşabilen biriyim. İnsan değişiyor; sabit kalması, dümdüz olması beklenemez/beklenmemeli. 1 0 Yorumla
mutevaziadam34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Var, çıkmam çıkacaksam ne manası kalıyor zaten o çizgilerin 1 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Evet, çizgilerim var ve dışına çıkmam ya da kimsenin o çizgileri aşmasına izin vermem. 1 0 Yorumla
melzisback_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tabiki! Herkesin belirli bir sınırı, çizgisi vardır. Aşmamaya çalışıyorum. 1 0 Yorumla
Myynameno Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl Belli konular dışında evet çıkarım. Çünkü hayata bir kez geliyoruz. Hep kural çizgiyle yaşamak olmaz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Rutinlerini yazdığım bir defterim var onlara uyabilmek için bazen çizgilere uyuyorum, bazen oradan taşıyorum. 1 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl dışına çıktığım birçok çizgim oldu..ama kısa süreli.. 1 0 Yorumla
asfœur Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Var, cizgilerin disina cikmayi sevip pisman oluyorum 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Çizgilerim var dışına çıktığım da oluyor 1 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Var gibi sel suları sınırları değiştiriyor ama 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Galiba duvarlarım var bazıları bunu. Söylüyor 1 0 Yorumla
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Daha mantıklı bir sebep varsa ortada çıkarım evet. 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl O daha çizgiyi kesin çizmedim, o yüzden de evet 1 0 Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Çizgilerin dışına çıkmazsan özgür olmazsın 1 0 Yorumla