Güncellemeler
+1 yıl
bu terapi birde türkiyede var mı zararları nedir olan var mı bu terapiden türkiyede olabilr miyim
eşcinsellik hastalığına yakalandım eşcinsel dönüşüm terapisi adlı uygulamalar varmış türkiyede var mı hotoreseksüel yapıyor insanı elektroşok vererek eşcinsellik ile ilgili görseller gösteriliyor kişinin iğrenmesi için ve hotoreseskeülliğe teşvik ediliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ASMR adlı terapide escinsel egilim icerikli gorsel anında canını acıtacak bir tür uyarı verilir ve bu egilim acı ile birlestirilmeye calısılır
Ancak cok etken oldugu soylenemez
son umut olarak bu terapiden olmak istiyorum bence hastalık tedavi edillmesi gerekiyor doğaya tamamen aykırı bir sebebi var ama bulunamıyor hastalık olmasa kadın erkek gibi erkeklerin sadece %50si hotoreseksuel gerisi escinsel olurdu
Eşcinsellik bir hastalık değildir
Yönelim
hastalıktır hastalık olmasa erkeklerin %50si buna yakalanir diger %50si hotoreseksuel olur nasil erkek kadin gibi oluyorsak insanlar transseksüellikde eşcinsellikte hiç birine hastalık demiyor doğaya aykırı tamamen eşcinseller mastürbasyon yapabiliyor mesala spermin görevi çocuk doğmak onlarda sadece zevk için yapıyor aykırı doğaya
Eşcinsellik bir hastalık değil sizinki takıntı olabilir
hastalıktır hastalık olmasa erkeklerin %50si buna yakalanir diger %50si hotoreseksuel olur nasil erkek kadin gibi oluyorsak insanlar transseksüellikde eşcinsellikte hiç birine hastalık demiyor doğaya aykırı tamamen eşcinseller mastürbasyon yapabiliyor mesala spermin görevi çocuk doğmak onlarda sadece zevk için yapıyor aykırı doğaya
Evet doğaya aykırı peki senin hareketlerin kadın gibi mi yoksa sadece erkeklerden mi hoslaniyorsun
erkerklerden hoslanıyorum bazen p*rno kendimi kadının yerine koyuyorum ama haraketlerim kadın gibi değil normal
Şimdi sana bir soru eşcinsel olmak istiyor musun yoksa toplum baskisindan dolayı mi olmak istemiyorsun ki ayrıca olmada dinen haram bunları biliyorsan zaten eşcinsel degilsin
hayir hiç bir şekilde istemiyorum toplum baskısı olmasa da ben babaa olmak istiyorum herkes gibi yaşamak istiyorum
Tamam korkulacak bir şey yok değilsin vesveseler gelmiş her ne kadar erkekler bu durumdan bahsetmesede erkeklerin bazıları bu durumu düşünüyor
Sana şimdi bir video onericem İzzet Güllü eşcinsellik takıntısı 45 dklik bir video o videoyu izle bana çok iyi hissetirdi bu video sayesinde artık aklima neredeyse hiç gelmiyor sana çok çok iyi hissetiricek
Ki şunu unutma sana düşüncelerin seni eşcinsel yapmaz seçimlerin yapar gidip bir erkekle yatmazsan eşcinsel olmazsın. Sen eşcinsel olmak istemiyorsun demek ki değilsin izlediğin p*rno videosu seni etkilemiş sadece
erkeklerle cinsel iliskiye girmem zaten o zaman eşcinsel olurum evet ama bu hislerimden kurtulmak istiyorum kabullenemem asla
Tamam işte dediğim videoyu izle dikkatlice yoksa dediğim gibi gitmez bu düşünceler yine de sen bilirsin hayatının geri kalaninda bu tür dusuncelerle devam etmek istiyorsan izleme
yok kurtulmak istiyorum
Tamam izle o zaman izledikten sonra düşüncelerini yaz
ver
ve benimki takıntı değil cidden hoşlanıyorum
kızlardan hoşlandığım olmuyor ama nadir yılda 2 3 kez belki hoşlanabiliyorum
videoyu ver bakim neymiş
www.youtube.com/live/4bi1RWRhkkM?feature=share
Estağfurullah zikrini cek
Bir an önce tedavini ol. Yoksa sonun Cehennem.
böyle olmak istemiyorum herkes hastalık değil diyor
Öyle bir hastalikmi varmış
evet hastalık doğaya aykırı tamamen
Allah kurtarsın
Psikolojik destek al