Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel...
Sırf insanlar öyle insanları seviyorlar diye sürekli espri yapan çok konuşan biri olmaya çalışıyorum mesela. İnsanlar gülüyorlar falan ama banane bundan? Bugün dank etti, neden böyle yapıyorum diye sorguluyorum. Böyle davranışları olup da kurtulan var mı? Yoksa da sizce doğru mu bu yaptığım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Özgüven ve kendine güven sorunun var
Peki buna sebep olan şey ne olabilir?
Kendin nasıl mutluysan öyle davran. aman şunu eğlendireyim, şunu mutlu edeyim diye düşünme.. o an içinden nasıl geliyorsa o şekilde.
"İnsanlar beni böyle daha çok seviyorlar" gerekçesiyle yapıyorum.
Sevmeselerde olur böyle düşün
Sanırım sevgisiz büyüdün
Sevgisiz mi büyüdüm bilmiyorum ama şu an tüm bu çabalarıma rağmen aradığım sevgiyi bulamıyormuşum şu an anladım sayende.
Neden ki ben ne yaptım?
Sanırım sevgisiz büyüdün yazdın ya. O yüzden
Çünkü sevgisiz büyüyenler hep çevrelerinden ilgi bekliyor hatta bununla ilgili bir video var youtube.com/watch?v=RQVB9ML8p_8&feature=share9
İzlicem. Teşekkürler yorum için
Hayatinda hic arkadasin yokmu bukadar ilgi cekmek istiyorsun ortamda
Evet yok. Belki kalabalık ortamlarda gülüyorlar ediyorlar, komiksin, çok güler yüzlüsün derler. Genelde insanlarla anlaşırım direk samimi gibi konuşuruz ama benden ötürü mü ben mi uğraşmıyorum bilmiyorum ileri gitmiyor arkadaşlık. Çok samimi arkadaşım yok. Neyden kaynaklı bilmiyorum. Başta beni seviyorlar gibi ama devamını getirmiyorum. Bayaa içimi döktüm gece gece kusura bakmayın
Velhasıl kelam bundan nasıl kurtulabilirim? Gerçi kurtulma aşamasında da sıkıntı olacak mesela şu an akrabalarla çok muhattap oluyoruz. "Bunu giyme, bu güzel değil" derler sürekli sallıyorum (kıyafetlerinle kendini insanlara beğendirtmeni isterler), bir kız çok sessizdir "bu kız çok suratsız","asıl böyle sessiz insanlardan korkacaksın" derler sessiz olmaya korkarsın, annem bayaa kafayı bozmuş her şey ayıp ona göre, bu gibi şeyler de insanı kendini çevredeki insanlara göre düzenlemeye iter mi acaba? Akşamın köründe neden böyle bir aydınlanma yaşadım bilmiyorum 😊
Sorun degil canım istedigin kadar dök icini
Öyle insanlari cok takma kafana onlar sade eylenmek icin ya da birinle dalga gecmek icin öyle ortamlara takilirlar sana tavsiye vereyim mi nasil arkadas bulabilirsin diye
Teşekkür ederim :) Ya arkadaş bulma kısmı sıkıntı değil aslında dediğim gibi başta seviyorlar da beni böyle 32 diş falan gülümsüyorlar bana karşı ama devamını getirmiyorum. O kadar numaralarını falan da veriyorlar istemeden ama bilmiyorum. Ben de mi sıkıntı var acaba? Çok toksik insanlarla beraber uzun süre takıldım neden bilmiyorum. Arkadaş, aile, her şekilde. Bundan kaynaklı insanlarla sıkıntı yaşıyor olabilir miyim?
Bilmiyom bazi insanlar ortamda iyi davranir ortam bozulmasin diye ama kisileri tiplerine göre secerler ona görede arkadaslik yaparlar
Benim tahminim ya senin görünüsü begenmiyorlar ya da sen cok cekiniyon arkadasliktan
Yok güzel olduğumu söylerler aslında. Çarşıda falan da ben ve karşılaştığım kişi tekken de tatlı davranıyorlar. Gerçi ne kadar anlayabilirim ki birinin böyle karşılaşınca beni sevip sevmediğini? Bilemiyorum. Bende problem var sonucuna çıkmış mı olduk.
Peki nasıl ilerletilir arkadaşlık? Psikoloğa gitsem bu kadar yüklenmezdim psikoloğa :)
Sana fazla soru soruyorum yani
Sana Iyi davranlar erkek mi yoksa kadin mi
Kadın tabi ki
Sorun yok sohbet ediyoruz iste güzel güzel
Erkekler genelde iyi davranirlar amaclari oldugu icin o yüzden sordum
Anladım, anladım. Peki nasıl olur arkadaş olma aşaması? Acaba fazla mı samimi davranıyorum o yüzden içten gelmiyor olabilir mi? Senin böyle hissettiğin insanlar oldu mu?
Misal sana bir örnek vereyim mi
Evet
Olur
Bir ortamda cok komik olmayan birsey söyle eger ona gülerlerse bilki onlarda arkadas olmaz
Eger gercekten arkadas bulmak istiyorsan senin hislerine göre bu olur dedigin kisiyi cek köseye ve derdin varmis gibi yap ve yardim iste eger yardimci olursa bilki o senin arkadasin olmak istiyor
Ben tam tersi olur diye düşündüm. Şöyle, iyi kalpli biriyse bu kişi kalbim kırılmasın diye gülmez mi? Neden böyle yapıyoruz anlamadım
Özele geçmek ister misin?
Isterim yaz özelden
Takip isteği attım
Ben cok anlamiyom burayi ben sana teklif gönderdim Kabul et
Diline estağfurullah zikrini alıştır
Bosverrr
boş ver milleti kimseye göre yaşama kendin ol