Hani durduk yere Toto kaldiranlar yavsayanlar yüzünden filan
Not : Benim bir yarâm filan yok yarası var gocunuyor demeyin sadece merak ettim.
Not : Benim bir yarâm filan yok yarası var gocunuyor demeyin sadece merak ettim.
Kızların 2013 den sonra sosyal medya platformlarının da etkisiyle gösteriş amaçlı olarak kendilerine dış görünüş olarak daha fazla dikkat etmesiyle ilgi çekmek istediklerini biliyoruz. İlgi manyağı oldular. Evlisi nişanlısı her türlüsü bu manevi zevki tatmak istiyor. Bizim türk erkekleri de bu zevki onlara tattırıyorlar. Sadece sosyal medyada değil dışarda gezerken bile birileri bana baksın ilgilensin istiyorlar. Onların kalbinde hep birileri var. Geçmişinden kalan yaraları başkasıyla kapatma derdine düştüklerinden beri gözlerinin altı kibirlilikle şişmiş kimseyi görmez olmuşlar.
Buda olumsuz etki zincirlemesi oluyor vs vs
Evet bu ülkede kızlara talep çok erkekler insandan bile sayılmıyor ama Rusya'da kadınlar erkekler için dört dönüyor resmen neyin yokluğu çekiliyorsa o kıymetli oluyor maalesef
Cevap
2Cevap
Ben kendimi hic begenmiyom knk begenenlerde oyle agam sagam degil de bilemedim
Hayır deyince kendini beğenmiş görünüyoruz. Bence bakış açınızı değiştirmelisiniz
Sanırım öyle dediklerinde haklisin cok abazan var 😒
Sanırım evet ben değilim öyle
Bence tamamen kendi karakteri herkesin.
Yo dogustan mukemmelim💅🏻💅🏻💅🏻
Evet aynen oyle
Yani bence evet
Evet öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?