• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Moda & Stil

Kızların geneli niye esmer erkek seviyor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Özellikle kara kaş, kara gözlü olsun istiyolar nedenini bi söylermisiniz ?
Kızların geneli niye esmer erkek seviyor?
Sevgi Soruları Erkek Soruları Kaş Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• ibrahida
    ibrahida Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl

esmerliğe laf söylemek en büyük yanlışınız gerizekalılar sizin olmayan beyninizi sikyim siz gidip doğudaki saçı sakalına karışmış beyaz tenli adama gidip esmer derseniz veya gidip burak özçivit i esmer erkek sınıfına sokarsanız büyük bir yanlış yaparsınız gidiyosunuz bir kaç tane esmere bakarak bütün esmerleri zan altına sokuyolar esmerleri çekik gözlü siyah saçlı geniş omuzlu yüzünüz parlak ve gerçekten bilinçlice bronzlaştıyssnız en baba adam olursunuz olursunuzda reklamın yapılacakmı acaba dünyayı yönetenlerle bağlantınız acaba var mı bronz ten kadınıda erkeğide ön planda tutar o kadar turist geliyo sadece buraya gelenler değil italyayada ispanyayada türkiyeyede giden turistlerin %85 i güneşlenmek için gidiyolar esmer erkeklere bayılırlar mesela sarışın kadınlar veya beyaz kadınlar kısaca soğuk ülkelerde yaşayan kadınlar esmerleri sever bunlar litvanya polonya almanya rusya slav ülkeleri norveç isveç felan kısaca avrupa ve sscb ye mensup ülkeler çok büyük bir kısmı esmerleri tercih ediyo o yüzden lafını yapmayın o kadar insan solaryuma giryo güneşin altında saatlerce yanıyo boşunamı yapıyolar sanıyonuz fıfff yanmış yanmış felan diyolar erkeği vahşilik yapan bişey olarak görüyolar esmerliği sarışınsan esmerlere ilgi gördüğü kişi sayısının 1/10 una bile ulaşamassın sarışın erkeksen eğer hitap ettiğin kadın kadınmı peki güzelmi asilmi kendine bakarmı hepsini sağlıyosa boynum kıldan ince ama ben gördüğümü söylüyom kendine bakmazlar basitler ota boka yavşarlar o gün yanımdan geçti bir tanesi bok kokuyodu bu (aşşağılık kızlar hep sarışınları veya kası sever) üstelik o kıza yavşarlardı nasıl abaza toplumsunuz şu kız hiç bu kadar götünün kaldırılmasını hakediyomu basit aşşağılık insanlar kendileri neyse ona ilgi gösterirler değersizler kısaca ben yakışıklı birisiyim kendime güvenirim ben bunlara bakmam değerli bişey kısaca esmerlik basit kadınlar sarışınlardan güzel kadınlar esmerlerden bu hayatta tecrübe edindim artık kimin neyi beğendiğini iyi bilirin

1
    22 Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

bu yazdıklarım uludağ da esmerliği köyü bişeymiş gibi gösterenlere size değil

Yorumla
    • yakomoz1
      yakomoz1
      +1 yıl

haklısın aga bu ülkede saçma sapan insanlar ilgi göryo aslında dediğin gibi düşünmemek lazım insanlar kendisi karşısındakininde öyle olmasını bekliyo

Yorumla
    • yakomoz1
      yakomoz1
      +1 yıl

pardon kendisi neyse karşısındakininde öyle olmasını bekliyo

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Şurayi biraz karisik yazmisim hayattaki tecrubelerimden yola çıkarak sarisin ve kasli erkekler kesinlikle çirkin kalitesiz kezbanlar tarafindan begenilyo esmer erkekleride güzel kadınlar begeniyo.

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Bide o saydigim ülkelerin genelinde esmer uzun boylu ve zayif erkekler sevilyo kasli erkeklere hic ilgi duymazlarmis dogru olani yapiyolar o ne steroid ignesiyle 15 dkda kendini şisiren adama kim bakar ugrassada bakilmaz çünkü kas kütlesi hantalligida beraber getirir gelismis ülkelerin kadinlarinin ne dusundekleri önemli abd kültürün etkisinde kalanlar önemsiz

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Rusyada ve slavlarda moda esmer ten diger ülkelerde ne oldugunu bilmiyorum.

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Bide esmer erkekleri seven kadinlar dogal sarisin kadinlardir dunya nufusunun yaklasik 1 milyari gercek sarisin ki bu azimsanamayacak bir rakam

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Plajda birkac tane rus gördüm esmer uzun boylu zayif seviyolarmis esmerligi erkeksi vahsi sert olarak algiliyolar ve kasli erkeklere antipati ve sevimsiz olarak algiliyolar ideal kas olsa bile itici oluyosun ve kalipli derken omuzlari genis erkeklerden bahsettim omuzlariniz orta olsa bile bu saydiklarim varsa her türlü gideriniz var önemli olan esmer olmak.

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Rusyada slavlarda kel sayisida oldukca az ama keller modada yok oralarda moda esmerlik ve kelleri kimse sevmiyo az olan talep edilme meselesi degil kiymetliyse her zaman kiymetlidir bazi salak kezbanlarin esmerlige laf söylemelerine bakmayin bu kezbanlar herkesi kendi gibi sandi

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Bana eger orada neden fitness modelleri yok diye soracak olursaniz steroid ignesiyle 15dk antremanla kendini şisiren erkekge kimse bakmaz ve böylelerinin yüzü genelde agır kusurlu oluyo ki orada özellikle zayif erkekler sevilyo

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Esmerlik modifikasyondur önüne geleni esmer yapmayin beyaz tenli bir insan esmrr degildir o gün 1 kız vardi kendini esmer saniyodu sırf esmer diye zit justin biebere begeniyomus trnin geneli kumral veya sarışındir az olan degerli meselesi degil degerli olan her zaman degerlidir bu yüzden esmerlik her zaman degerli olacak bazi zevksizler kiymetini anlayamax onlarada diycek bisey yok onlar gitsin sarisin kasli erkeklere baksinlar steroid ignesiyle 15dk antremanla kendini şisiren adama cahil ülkenin cahil insani kalitesiz olani niteliksiz ve kendine baksa bile çirkin olacak kadinlar bakar.

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Mesela almanyanin parasi bizde degerli ama orda yüzmek 1 euro ve almanyada çogu esya gıda ve petrol ürünleri bizim ülkenin 3de1 bazilari 4de1 fiyata satilyo mesela adamlarin kazandiklari ayni ama parasi degerli almanya çok yagisli soguk ve guzellik olarak turkiyenin 10da1 etmeyecek ülke bide kimse ulkesini degistirmez demekki bizim ülkenin sıcakligi ve nemi iyi ki adamlar dunyanin bir ucundan uçakla buraya geliyolar ehehehheh almanyada eti süt burger 0.40 kr turkiyede 1.25tl arada 3 kat fark var mesela 1 sene önce euro 4 ün altindaydi buraya geldiginde herseyi 3 kat pahali aldiklari icin bu ulkede 1.30 kat daha iyi yasam saglarlar en fazla bu kadari oluyo ülkemiz güzel bence hem uçaga binmek bile o mesafeden dünyanin parasidir eheheh bu kadarı size yeter

1

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

şu an ingiliz, abd, yahudi medyasi (bunlarin 3 üde ayni bok) güclü kürtlere youtube ve kendi kanallarından saldiryolar kürtlere atmadıkları iftira kalmadı ben bir türk ve hafif kürt kökenli (daha kürtçenin k sini bilmem ama yarı kürdüm ve doğuda dogmadim) bir esmer erkegi olarak bu duruma çok üzüldüm saçma sapan kürt olmayan ajanlari youtube dikmisler kürtleri esmerleri lekelemeye iftira atmaya çalısyolar 1. dunya savasinda ve kurtuluş savaşında kürtler Osmanliya yardim etmeseydi malesef şuanki hızla devam eden bop projesi o zaman gerçeklesmis olacaktı çünkü Osmanlida çok fazla kürt vardı ve hepside savasta vatanı için öldü turkiye her kesimi barındıran bir millet kürtlerinde türklerinde devleti olmadi biz iç içe bir topluluguz bizim atamiz Osmanlidir bu kesindir uzaktan baktığınız insanların bile geneli kürt olabiliyo yani kürtler adamdır geneli aşşagilamaktir yazıktır günahtır milleti ayrıştırmayin ingilizler en çok kürtlerden korktuklari icin esmer kürtlerle uğrasıyolar

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Kızlarsoruyorcuğum kb ama biraz fazla yaziyom bu aralar baya boşumda onun icin yaziyom şimdi şurayi biraz karışık yazmisimda düzenleyemiyomda en alta kürtler aşşagilamaktır diye bişey yazmisim baya yazmistimda birazını silmistim orayı düzenlemeyi unutmusum bunun yuzunden kürtleri assagilamaktir diye bir cümle çıktı kürtler aşsagilamaktir diye bir şey yok adam olan herkes kürtleri sever esmer kürtler olmassa türkiyede olmaz kürtler büyük bir topluluk ve degerlidir kıymetini herkes bilsin

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

burak özçivitin 2 sene önceki videoları hep beyaz, kumral ve sakallıydı. burağın esmer olması için kırk fırın ekmek yemesi gerekir. esmerlik çok uzun zamanlık kalıcı değildir çoğu ülkedede moda esmerliktir. esmer uzun boylu adam modaya uygun giyinirse aslında benim dediğim moda mantıklı olan moda yani esmer (erkeksi, vahşi, savaşçı ve sert gözükür genelde erkeğe yakışır) uzun boyluluk (deve gibi değil ve uyumlu uzunluk) zayıflık (çoğu yabancı ülkede zayıflıkta modadır. kas çok geri plandadır. kas sadece abd zihniyetine sömürgelik eden abdnin dediğinden yıllarca çıkmayan aptal ülkelerde moda olur. internette görsellerde gördüğünüz zayıf erkeklerde aslında çok zayıf erkekler kategorisindedir. yani orda gördükleriniz zayıf erkek değildir. abd bacım çocukluğuna zayıflara kendini fazla siktirttiği için zayıflığı kötü gösteriyo zayıflık çok hız demek, obezlik hareketsizlik demektir. abd medyasında yani bizimde abd medyamız zerre abdnin kendi halkı gibi olan obezlere laf söyletmez

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

dünyada göt ve meme büyütme tarzında fantastikce güzel olacağını sanıp bu tarz sözde estetiğe en çok para harcayan seme gibi hiç okumamış , Osmanlıya ajanlarını dikip parasını çalan, insanların hayatını çalan refahlıktan ve dinsizlikten ne yapacağını bilmeyen dünyanın en az okumuş toplumlarından olan ingilizler, abd ve sömürgelerinden brezilyalı kadınlar gerçektende istedikleri kadar dünyada en çok estetiğe para harcasınlar. gerçekten herhangi bir hafif yüzü çökmüş venezuellalı ya da beynini kullanan abd sömürgesi olmayan latin ülkelerindeki kadınların yanından bile geçemeyecek kadar güzeller. aslında plajda felan böyle yüzü tosun tosun orta kiloda ya da aptal aptal hareketler yapan ve baktığınızda midenizin ters dönmesine şahit olmamızın sebebi geneldede 1.50 lik ingiliz ve abdlilerdir. dünyada gerçek estetiğe en az para harcayan venezuellalılar güzel esmerliğinden dolayı herkese fark attı scorptaki tipsiz ezik algı bozup yahudilerden para alan beyaz garılar burda sondan başı çeker

Yorumla
    • ganyotcuFerruh
      ganyotcuFerruh
      +1 yıl

Siz esmerligi erkeklik olarak görüyorsunuz ama bu ülkeyi kurtaran kişi sarışın bakımlı bir adam MUSTAFA KEMAL ATATÜRK siz ne yaptınız ki bu ülke için tekçe esmer olmak mı ülkeyi kurtarır

Yorumla
    • ganyotcuFerruh
      ganyotcuFerruh
      +1 yıl

Bu arada bir insan en çok kendinde olmayan şeyleri beğenir benim gibi ya da diğer insanlar gibi ben mesela solak bir insanım ve bir sürü nadir özelliklerim var sağlak olanlar falan hep keşke bende solak olsam keşke bendede bu özellik olsa falan gibi şeyler söylüyor bende esmer olduğum için sarışınları çok seviyorum ya da çekik gozlüleri o ülkedeki sarışın kadınlarda kendi ulkelerin de hep sarışın gordukleri için ve kendileride sarışın olduğu için esmerleri beğeniyor

Yorumla
    • ganyotcuFerruh
      ganyotcuFerruh
      +1 yıl

@ibrahida bunları sen nerden biliyon olm kaslı birini herkes sever çünkü seksi duruyor düz kıllı ve bakımsız birini kim sevsin ya sacmalamissin bu arada dünyaca ünlü olan ve neredeyse hiç bir ünlünün kiramadigi rekorları kıran ve o kadar ortamlarda irciliga magruz kalmalarına rağmen makyaj yapıp saçlarını pembeye boyatmalarina rağmen dünyanın en beğenilen erkekleri arasında ilk siralardalar ve her yıl en yakışıklı seçiliyorlar onlar kim mi kısaca soylim BTS açıkçası fanları değilim ama arada şarkılarını dinlerim bana hitap eden bir grup değiller bu arada kendileri beyaz tenli

Yorumla
    • ganyotcuFerruh
      ganyotcuFerruh
      +1 yıl

@ibrahida Neee abartma bir zahmet ben niye hiç sarışın gormiyorum etrafta o zaman bulsam benim olur bizim sınıfta sadece bir tane sarışın kız var onun dışında yok

Yorumla
    • Gımcargon
      Gımcargon
      +1 yıl

allahın eziği bir de yakamoz diye ayrı ayrı hesaplar açıp yazmış o b*k rengi teniyle çekememizlik yapıyor hangi sarışın ananı skti acaba bu çekememezlik kıskançlık nerden geliyor. Anasını gtünü sktiğimin çocuğu reelde kıllı bk suratlı asosyal pç kurusu olduğun o kadar belli ki böyle hesap açıp açıp yazıyor anasnı sktiğimin oğlu seni allahın 3. sınıf kömür insanı seni hayatın boyunca bk tenli bir ezik olarak kalacaksın reelde karşıma çıksan atalarını ske ske öldürürm aptal bk tenli ezik insan

Yorumla
    • Gımcargon
      Gımcargon
      +1 yıl

kıskançlığından çatlıyor patlıyor anasını hadi ordan evladı hiçbir kız sana bkamayacak allahın eziği boktan hayatında başarılar arab tenli * kurusu

Yorumla

En İyi Cevaplar

• yakomoz1
    yakomoz1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 50%
    +1 yıl

biscolota erkeklerinin (italyanimsi erkekler hepsi italyan degil) reklamlari soguk ulkelerdede yapilirsa her türkü çok yüksek fanlara ulaśacaklar bildigim kadariyla kendi ulkelerinde bide türkiyede reklamlari yapilmis ya burda reklamlari yapilsa kaç yazar daha düzgün yorum atmayi beceremiyolar en salak adam olsan bile efendi olmanla baš üstünde tutarlar

0
    6 Yorumla
    • yakomoz1
      yakomoz1
      +1 yıl

bu ulkede efendi bir adamsan baś üstünde tutarlar

Yorumla
    • yakomoz1
      yakomoz1
      +1 yıl

aynen haklıı

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Aslinda biscolota erkekleri degil bir kac tane iyi esmer adam bulunsa çok iyi olur üstelik biscolota erkekleri biraz fazla şişkin sanki steroid vurmuslar bence kasli olmasalardi daha iyi olurdu çok gözume batiyolar oralarini buralarini açınca millet sanki tapacak ama bu biscolota erkeklerinin bile birçogu bizim turkiyedeki unlulerden daha iyi

Yorumla
    • ganyotcuFerruh
      ganyotcuFerruh
      +1 yıl

Efendi bir adam olmak suç mu herkesin olması gerek. Bir şey efendilik

Yorumla
    • Gımcargon
      Gımcargon
      +1 yıl

allahın eziği bir de ibrahida diye ayrı ayrı hesaplar açıp yazmış o b*k rengi teniyle çekememizlik yapıyor hangi sarışın ananı skti acaba bu çekememezlik kıskançlık nerden geliyor. Anasını gtünü sktiğimin çocuğu reelde kıllı bk suratlı asosyal pç kurusu olduğun o kadar belli ki böyle hesap açıp açıp yazıyor anasnı sktiğimin oğlu seni allahın 3. sınıf kömür insanı seni hayatın boyunca bk tenli bir ezik olarak kalacaksın reelde karşıma çıksan atalarını ske ske öldürürm aptal bk tenli ezik insan

Yorumla
    • Gımcargon
      Gımcargon
      +1 yıl

kıskançlığından çatlıyor patlıyor anasını hadi ordan evladı hiçbir kız sana bkamayacak allahın eziği boktan hayatında başarılar arab tenli * kurusu

Yorumla
  • Kamel
    Kamel Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Çünkü esmer ten beyaz tene kıyasla daha seksi durur.Ama söyle birşeyde var bu dünyadaki esmer erkeklerin %90 ı çirkin , kalan 10luk kısmıda baya yakışıklı oluyor :):)

Tabi bu illa esmerlerin yakışıklı oldugu anlamına gelmiyor , ben mesela kumrallardan çok hoşlanırım..Her tenin kendine ait bir güzelliği var bence..~

5
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Türkiyede öylede dünyada değil o oran :D

Yorumla
    • Kamel
      Kamel
      +1 yıl

Dünya demişim , Türkiye olucaktı evet :):)

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

orta derecede yakışıklı esmer uzun boylu zayıf erkek bile yakısıklı (uzun boylu zayıf daha yakışıklı esmer) esmer hariç herkese fark atar.

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

osmanlı imparatorluğunun esmer üstün ırk (64 tane baba gibi ülkeyi barındırır, toprakları ingiliz ve abdnin çizdiği yalan ürünü merkatörün aksine gerçekte 22 milyon değil 66 milyon km karedir. yalan çizilen merkatör kuzey ve güney bölgelerini büyük gösterir moğollar hep kuzey ve güneyde hakimdi bu yüzdende moğollar çok küçüktü. moğol denen sözde en büyüğü olan çin ve asya ordusunun 2 katı ve moğolların rusya gibi dandik , elverişsiz ve çöp olan 17 milyon km kareyi ele geçirdiğinu saymassak bunların yaklaşık 4 katıyız ingilizlerde normalde çok çok küçük bir ada iken kendisi kat kat daha büyük gözükyo) pers kralı 1. darius batılılara göre deliydi ama onun 60 tane ölümsüz kürt tokatçısı (esmer , zayıf ve cesur) 300 spartalının etrafını sarıp delinmez zırhları ibreti alem için tokatlarıyla dağıttı tüm dünyaya hızla yayılan bu başarı büyük iskendere çok büyük gözdağıydı. bu yüzden iskender arkadan perslere dalıp teslim oldu. 300 spartalıyı 300ler komitesi yani düşmanları holywoodcular çekti

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

yalan olan merkatör projeksiyonuna göre moğollar 32 milyon km kareydi. boş, yalan ve sapkınca içerik üreten onedio adlı siteye göre ve gene onedio adlı sitenin zihniyetine göre Osmanlı (üstün esmer ırktır. gerçekte 66 milyon km karedir , hakim olduğumuz topraklar ortodoğuda olduğu için dahada büyüktük) ne kadar küçük gözükürse ben o kadar yücelirim ve desteklenebilirimdir. Osmanlı yani 66 milyon km kare =22×moğollar çakma olarak en büyüğüyse (moğollar gerçekte 20 milyon km kareydi buna 17 milyon km karelik rusyada dahildi. rusya o zaman güçsüz , toprakları soğuk ve elverişsiz olduğu için bu durumda moğolların sahip olduğu toraklar 20-17=3 milyon km karedir, aslında Osmanlı onedioda 3 milyon km gözükür size algı yapmaya çalışmışlar 3 milyon km karelik olan moğollardı, moğollar (Büyük selçuklu (Osmanlının eskisi ) moğolları kendi asyasına iyi hapsetti moğollar öyle bir darbe yediki kendi asyadaki toprakları bile risk altında kaldı. ama cok uzaktılar 64 toprağımızın içinde bunlarda var)

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

osmanlı imparatorluğunun esmer üstün ırk (64 tane baba gibi ülkeyi barındırır, toprakları ingiliz ve abdnin çizdiği yalan ürünü merkatörün aksine gerçekte 22 milyon değil 66 milyon km karedir. yalan çizilen merkatör kuzey ve güney bölgelerini büyük gösterir moğollar hep kuzey ve güneyde hakimdi bu yüzdende moğollar çok küçüktü. moğol denen sözde en büyüğü olan çin ve asya ordusunun 2 katı ve moğolların rusya gibi dandik , elverişsiz ve çöp olan 17 milyon km kareyi ele geçirdiğinu saymassak bunların yaklaşık 4 katıyız ingilizlerde normalde çok çok küçük bir ada iken kendisi kat kat daha büyük gözükyo) pers kralı 1. darius batılılara göre deliydi ama onun 60 tane ölümsüz kürt tokatçısı (esmer , zayıf ve cesur) 300 spartalının etrafını sarıp delinmez zırhları ibreti alem için tokatlarıyla dağıttı tüm dünyaya hızla yayılan bu başarı büyük iskendere çok büyük gözdağıydı. bu yüzden iskender arkadan perslere dalıp teslim oldu. 300 spartalıyı 300ler komitesi denen şeresizler klubü çekti.

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

yalan olan merkatör projeksiyonuna ruslar 17 milyon km karedir. boklu siteler bunu farklı olarakta tabir ediyo. ne diyeceğimizi şaşırdık. boş, yalan ve sapkınca içerik üreten onedio adlı siteye göre ve gene onedio adlı sitenin zihniyetine göre Osmanlı (üstün esmer ırktır. gerçekte 66 milyon km karedir , hakim olduğumuz topraklar ortodoğuda olduğu için dahada büyüktük) ne kadar küçük gözükürse ben o kadar büyürümdür. rusyayı ele geçiren moğollar aşağılara geldiğinde selçuklu temuçinin ordusunu kılıçtan geçirimiş ve ağır bir darbeyle asyasına hapsetti. türk milliyetçiliği Osmanlıya düşman olduğu için Osmanlınin başarıları bilemessiniz. rusyanın o zaman ordusu güçsüz , toprakları soğuk, elverişsiz ve olduğu için moğollar rusları yendi. Osmanlı en kötü durumdayken bile rusları dağıttı. Osmanlı onedioda 3 milyon km gözükür. yahudi web sitesi götü boklu onedio nun yaptığı algı bozucu hareketleri kaçırmayın. 3 kıtaya yayılan ortodoğuyu kontrol eden Osmanlın 5 milyon km olması xd?

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

hz. muhammed zayıf, esmer ve 180cm olan bir kişiydi. peygamber sasaniler'le (persler'in devamıdır, zayıf ve öldürücü güçte olan tokatçıları ile meşhurdur) kültür alışverişinde bulunurken sasani tokatçılarını baz aldı. peygamber zayıflık ve tokatçılık alanında kendini geliştirdi. peygamber midesini su (vicutdan hemen atılır, kilo yapmaz) ile doldururmuş. peygamber tamamı sahte burç bilimi olan (burçlar: insanları birbirine düşman etmek için var) boğa burcu değildir. hangi takvim baz alındı? peygamber yemek yemeyi pek sevmezmiş. peygamberin huyu suyu hürmetine zayıflara ve esmerlere tapılır. buraya kadar dediklerim gerçektir. bir rivayete göre ise peygamber devamlı namazla ve ibadet'le zaman geçirdiği zaman insanlar'la meşgul olmadığından dolayı kimse'nin yüzüne bakamazmış. evrimde böyle bir olay var. bu yıllardır bilindik bir durumdur. dinsizliği evrim (ingilizler kurdu) kurdu. evrimde sadece bu yüze bakamama olayı doğrudur.

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

bir de peygamberin esmer olmasından dolayı esmer erkekler"in genelde ten rengi hariç yüzü yakışıklı gözükmez. ki esmerlik zaten orta derece yakışıklı adamı bile en üstün yakışıklı yapar. bunun sebebi kaslı, yüzü çirkin, sarışın ve sapkın ingiliz erkekleri gibi olması ile alakalı değildir. peygamberde çapak'da oldu. bu yüzden çapağın rengi ve gözde görüntüsü sümük gibi göze batmaz. çap (çevre)-ak (siyah karşıtı) çapak sarı olmasına rağmen peygamberin gözünde oluştuğu için göze batmaz. sırf peygamberden dolayı çapak adı üstünde kir değildir. ve temizlemek yerine çıkartılır. popüler konuya yazı yazmak ve itiraf etmek güzel birşey olmalı.

Yorumla
    • ganyotcuFerruh
      ganyotcuFerruh
      +1 yıl

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Yorumla
  • Meliza
    Meliza Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Bence beyaz ten kadına,esmer ten erkeğe.

link Bilmiyorum,esmer erkeklerin doğal cazibesi var sanırım.

6
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

17

Cevap

14

Cevap

• bilgesimitçi
    bilgesimitçi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

sert olgun ağırbaşlı duruyorlar çoğu ve kadınlar kendilerini koruyan erkekleri severler tüm mesele bu ;)

8
    4 Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Kendini koruyan erkekmi harbiden şu suratina bir göstersene özguvenini siktigim birdan atip tutun anca kimsiniz necisiniz belli degil

Yorumla
    • Assault
      Assault
      +1 yıl

@ibrahida ne güldüm ya ya

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

@Assault kanki kb yanlis yazmisim dogru demissin esmer erkek öndedir esmer erkek erkeksidir

Yorumla
    • killerxboy
      killerxboy
      +1 yıl

Esmer erkeklermi öyle oluyor puahahahah kaç tane esmer erkeğin yanındaki kızı aldım hatırlamıyorum

Yorumla
  • Gürbey19
    Gürbey19 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

o değilde

su gizli olarak yazanların tipini gercekten cok merak ediyorum :)

sarısınlar kadına benziyo diyo hacı ablamız . sarısın flan değilimde sarısın olsam nolurdu ? allah yaratmıs bizmi seciyoruz doğunca gözümün üstünde kas kasımın üstünde sac olsun diye cehalet köleleri

3
    0 Yorumla
  • cadııııı
    cadııııı Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

yok bea ben sevmem esmer sarışın ve beyaz tenliler daha çekici geliyor bana, ayrıca bakma kızların esmer seviyorum dediğine ya kıvanç severler ya murat boz :D

4
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabi kıvançta boy olmasa oda normal sarışında neyse :D

Yorumla
    • cadııııı
      cadııııı
      +1 yıl

yoo boyla alakası yok ki:D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

var var yaş,kış bronz tenim var ben hill diye bi manken var aynısıyım :D ama boy 1.75 lanet olsun fazla kısıma hitap edemiyorum :D

Yorumla
    • cadııııı
      cadııııı
      +1 yıl

Eksileyen arkadaşa saygılarımı iletiyorum :)

şu mankenin linkini gönderirmisin bi ona göre yorum yapam :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Link veremiyormuşum :-) adı Ben hill arama motorunda ararsan daha iyi olur

Yorumla
    • cadııııı
      cadııııı
      +1 yıl

link

bu mu? :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen o gözleri yeşil renge kaçır biraz tamam işte :) Google a yaz ismini 2. resmine bak aslında o benim :D

Yorumla
    • cadııııı
      cadııııı
      +1 yıl

link

ikinci resmi bu? :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Görsel aramadan ara , soldan sağa 2 .4 . o hastalanmıştı beni çağırdılar bende gittim :D baya benzetmişim ama :-)

Yorumla
    • cadııııı
      cadııııı
      +1 yıl

yav arkadaşım sen o haldeyken genele hitab edemiyorum diyosan o genelde sorun var demektir takma sen :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaw türkiyeden bahsetmiyorum ben , saf sarışınlardan hoşlanıyorum onlarda kuzey avrupada var ve boylarıda en az 1.70 :D bulurum herhalde belki kısa boylu sarışın :-)

Yorumla
    • cadııııı
      cadııııı
      +1 yıl

bulursun ya :)

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

zevksiz bir kezban olmalisin kıvancin ağzı buyuk sarışın bembeyaz ezik tenli ve yılan gözlü bir arkadas muratında gözleri pörtlek ve tipi etkileyeci değil yüzü dümdüz bunlarin nesini beğendigini anlamadim şimdi zevkler ve renkler tartisilir diyerek konuyu kapatırsan çok sinir olurum

Yorumla
  • Soldier87
    Soldier87 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 68%
    +1 yıl

Benim seçimim değil... Ne esmerliğim ne boyum ne saçım... Herkesin hamuru toprak.
    Daaa... Madem esmeri sevmiyonuz neden solaryuma girip görgüsüz zenginler gibi geziyonuz.. ;-)

2
    1 Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Sen adamsin yaa

Yorumla
  • egemenLee
    egemenLee Takip Et
    Xper 2 Yaş: 57
    +1 yıl

Si... gidin afrikaya , amerikaya lan şunlara bak kendimden soğudum burda sırf sarışınım diye top olduk Lan .. Gidin amerikaya zenciler size çekiciliği öğretsin bi güzel sonra türkiyeye gelince esmer görünce kaçacak yer arasınız !

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Takma dostum burda yazılalanları , sarışınlar daha çekicidir

Yorumla
  • mustafa12312
    mustafa12312 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 48
    +1 yıl

hz. muhammed arap topraklarında yaşamıstır zayıf (kassız) güclü ve esmerdir hz. isa arap topraklarında doğmustur sami ırkından gelir ve buda esmerdir bu peygamberler güzelliğiyle insanları etkisi altına alabilirler esmerlere youtubedan gizliden karı gibi laf atan parali trollere hitaben bunları diyorum dünyadaki güçlü etkili imparatorluklar ve komutanlarda esmerdir cengizhanda esmerdir fotografi rusyada çektirdigi için beyazdir kürtlerde medlerden beri varnolan savaşcı

1
    8 Yorumla
    • mustafa12312
      mustafa12312
      +1 yıl

bir ırk ve esmerdir aklınıza gelen bir çok Osmanli padişahıda esmerdir rus slav kadınlarıni plajda görürseniz esmer uzun boylu zayıf seviyolar haberiniz olsun kaslı sarışın karılar avucunuzu yalarsınız.

Yorumla
    • mustafa12312
      mustafa12312
      +1 yıl

ve son sözümde persler (filleri ve milyonluk ordusu olan üstün esmer ırk) o kadar üstünlerdirki holywood bile pers tarihini küçük göstermeye çalısyo Osmanlıda esmerdir ve bu imparatorluklar ihanetlere ve kendini rakipsiz gördükleri için gevşek takıldıkları için yıkılmıştır bu arada kürtler cesurdurda ve selahaddin eyyubide esmerdir ve kürttür kendisinin 15 misli olan haçlıyi (sayıları yarım milyona yaklaştı) imha edende selahaddindir

Yorumla
    • mustafa12312
      mustafa12312
      +1 yıl

mesela ingilizler sarışın karı ırkındandır savaşı kazanmamıza rağmen ingilizler gene bir karılık yaptı gene delikanlı olmadılar sarı civciv mustafa kemal (ingiliz ajanı ölüsünü leş kargalar yemez o derece ortodoğuyu karıştırdı arap ve kürt düşmanıdır klasik ingiliz hareketi gücün yetmez ajanını dik böl bu mustafa kemal, limon denen yahudi tohumunun kankisi ikiside aynı bok hatta enverde cabası) denen çakma kahraman masada baskı yaptıkları için ülkeyi satmış xd mustafa kemal klasikleri bize tam dunyanin %55ini üretebilcek petrolü kaybettirdi abdulhamitide bu ittihatçılar 1900lerde çıkan ingiliz (yahudi) gazetelerin gücüyle abdulhamitte yönelik karalama (siyah anlamında dedim) kampanyası yaparak tahttan indirdi karı ingilizler laaaannnn varya ebemde milleti sömürerek kendi adamını başa dikip ülkeyi sinsice bölerek (gücü yetmediğinden) milleti kandırarak hırsızlık yaparak güc kazanır Allah korkunuz yok ama Allah öyle bir belanızı vercekki yaptıklarınız burnunuzdan gelcek karıcıklarım.

Yorumla
    • mustafa12312
      mustafa12312
      +1 yıl

mesela türkçe konuşan insanlar: gerçek türkmen olmayabilir. dişlek ise kesinlikle batı ülkesi yahudilerindendir. türkler yani beyaz ve göbekliler: cahil cesareti (ne olabileğini bilmeden) ile savaşarak abd nin ekmeğine yağ sürdü. ne için savaştığını bilmeyen milletdir: türk milleti. 250 kişinin 3-5 çapulcuyla mı ölmesidir. xd. gerçekte ise çil yavrusu gibi dağılandır: türk milleti. ki can tatlıdır, kişinin canı 1 tanedir (dünyaya da bir kere gelinir) yaşamın gerekliliği için erkekliğinde %90 ı kaçmaktır. sokakta dilenciler var ten rengi bronz gibi (normalde siyah yani pis olması gerek) nedeni ise : tayyip erdoğan hepsine su vermiş: dilenciler ulu orta da ellerini yüzlerini yıkarlar. bu arada eskiden kartoncular hep pis rengi yani siyah tenli idi. tayyip erdoğan popüler kültür için poponu yırtar: başarısız insan başkalarının da başarısına göz dikendir: erdoğan ve ingiliz - abd milleti beyaz ve obez olduğu için medya devamlı beyaz teni ve obezliği över. iç savaş: yahudiye düşmanlıktır.

Yorumla
    • mustafa12312
      mustafa12312
      +1 yıl

asgari ücretli çalışanlar köledir: ki kapalı ortamda 12 saat çalışan asgari ücretliler çalışan kesimin çok büyük kısmını oluşturur, asgari ücretliler ya beyaz tenli ya da siyah tonunda tene sahiptir. (hayat pahalılığından dolayı günlük 55 tl kazanç ile doğalgaz parası bularak banyo yapmak asgari ücretliler için zordur) kartonculuk mesleği bitmiş iken tayyip erdoğan beyazların üzülmemesi için normalde siyah tenli olması gereken: kartonculara ya da dilencilere su verip bronz ten renginde yaparak: esmerliğin alt kümesi (koşul) olan bronz tene düşmanlık güttüğüne gene belli eder.

Yorumla
    • ganyotcuFerruh
      ganyotcuFerruh
      +1 yıl

Sen esmersin ama insan değilsin düzgün konuşmayı bile bilmiyorsun bile konuşma üslubuna bak belki benden küçüksün ya da büyüksün bilmem ama ben meslek lisesinde okumama rağmen senden daha insan gibiyim mağara herifi gibisin

Yorumla
    • ganyotcuFerruh
      ganyotcuFerruh
      +1 yıl

Ayrıca Rus dostum sevende kim asyalılar varken onlar anca popo göstermeyi bilirler

Yorumla
    • ganyotcuFerruh
      ganyotcuFerruh
      +1 yıl

Esmer eskrt erkek siparişi Verde hevesini gidersin

Yorumla
  • irresistible
    irresistible Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33 , eic 35%
    +1 yıl

Ben de hiç esmer erkek beğenmedim öyle çok ilginçtir :) Ya kumral beğendim,ya sarışın.Siyah saçlı olursa da beyaz tenli beğendim :)

3
    3 Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Zevksizmissin ergen bir kız olmalisin

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

peygamberin esmerleştiğini gören kız o sırada adet görüp ve mutlu olmuştur. peygamber kadın ile erkeğin farklı tanınmasından dolayıda esmerdir. aynı zamanda kadınlar müşriklerden korunmak için beyaz kalır. bu sırada yahudiler sakal bırakır, müslümanlar esmer gezer. mesela kıvanç ve justin bieber kadını sakallı gezse yahudi sanılabilir veya beyaz gezse kadın sanılabilir. lan 2 liralık saç boyası kullanıp 1 günde dip boyası gelen sarı şempanzeler gidip kalitelisini kullansalar 2 yıl idare ederler. birde sözde kadın olan sözlük üyeleri sen sarı saçın dip boyası zahmetini bilirmisin derler. kocaman saçlarına tabi boya dayanmaz. millet güneşin altında pişsin, esmerliğide çok uzun süre kalmasın. ama esmerleri lekelemeye çalışarak konuşan hep sarılar veya beyazlar. peygamberin huyu ve suyu hürmetine kadınında en güzeli esmer olanıdır. erkeğinde ultra yakışıklısı esmer olanıdır. ruslar güzellik yarışmalarında ilk 5'deydiler. ama genede tenlerini esmerleştirmeyi severler. neden acaba?

Yorumla
    • yakomoz1
      yakomoz1
      +1 yıl

@ibrahida Sıcak ülkelerdeki insanlar da beyaz tenli olabilir. Kişi sıcak coğrafyada yaşasa bile 30-60 gün devamlı güneş ışınları ile birkaç saat temas etmelidir. Esmer bir hayli fazladır:( bunu söylerken sözlüktekilere gıcık olup saçmalamdan ötürüdür) beyazları ve sarıları hesaba katmadım. Mesele bir kaç yıl evvelki okulda sınıftaki 13 erkeğin 1 i esmer 2 si siyah olduğundan dolayı esmer (kahverengi) değil yani pis. Diğer okuldaki sınıflardada hatta toplamda 60 erkeğin 50 si beyaz tenli 3 ü esmer 7 si siyah tenlidir. Bu durumda beyazlar ülkenin genelini oluşturur diyemem ama gerçekten diğer okulda esmer sayısı 2 toplam erkek sayısı ise 25 di. Yani soğuk ülkede yaşayan kesin beyaz tenli olur ama sıcak ülke türkiyenin insanlarını benim gördüğüm kadarıyla beyazlar fazla. Ama bu bulunulan konuma göre değişebilir. Bu değişme genelde beyaz veya siyah ten arasinda olur esmer kişi sayısı sabit orana yakın miktarda artar. Beyazlar anca esmer fazladır gibi saçmalıklarla kendini avutsun.

Yorumla
  • mountdoom2001
    mountdoom2001 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Hepsi esmer olsun esmer olsun diyip sarışın renkli gözlülere düşer, yazılı olmayan TC yasalarından bu

0
    0 Yorumla
  • magneto-19
    magneto-19 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 56%
    +1 yıl

Sarıyız diye beyazız diye top oldugumuzu iddia eden kızlara itina ile top olmadıgımız kanıtlanır..(uygulamalı olarak)

0
    3 Yorumla
    • yakomoz1
      yakomoz1
      +1 yıl

biz sizi topsunuz diye yargilamadik yüz olarak kadınları andırıyosunuz dedik

Yorumla
    • yakomoz1
      yakomoz1
      +1 yıl

evet. topsunuz. aksini iddia eden zaten cumhurbaşkanınızdır. onun da kimden olduğu o kimcisinin halkının üzülmemesi için zayıflığa ve esmerliğe gene düşmanlığını belli etmeside bir durumdur. italyan erkekleri değilde sağlam suriyeli erkekler yahudi kökenli italyan erkeklerinden daha yakışıklıdır. ruslar sabah kahvaltısında votka içermiş. sözde rusların her gün sabah içtiğini çeviren kişi votka'yı icat etmiş. adamlar en iyi savunma teknolojisini üretsin. bir de kültürsüz olsun. abd ninde Allah belasını vermiş şekilde kısa zaman diliminde savunma ile değil, sömürgelerini dandik parasal endüstrilerini dayatsın. kısaca abd çöptür. umarım iran a saldırmaz. ki çok tehlikeli çin hindistan ve rusya başarılı bir şekilde iran a saldırmaya kalkanlara askeri müdahale etcek. bu kadar parayı askeriyeye yatıran ve bunca savaşda zibilyon bombasını kullanmamış asya ordusu ki bombaların son kullanma tarihi de biterken birilerinin kafasında patlayacak. kısaca beyazlar çöp ki hırsızlıkla büyür.

Yorumla
    • yakomoz1
      yakomoz1
      +1 yıl

ki ruslar kültürsüz değildir. ruslara kültürsüz diyenler ingiliz ve abd medyası düşmanlık gütme sindendir.

Yorumla
  • Mucizee
    Mucizee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 41%
    +1 yıl

Sarisin renkli gozlere nazaran daha hoslar.. Beyaz tenli kara kas kara goz veya mavi gozde olabilir:P

0
    1 Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

kardeş rusyada slavlarda yugoslavlarda sscb ile bağlantılı her ülke kültürü yetiştirilmesi ve genelde günessizlikten dolayi esmer uzun boylu (1.80-1.86 arası kadından uzun deve gibi olmayan ideal boy) zayıf (güç ve hız demek ingilizler ve abdlilerin aksine vicut gelistirenler veya hafif kaslı erkekleri bunlar sevmezler ruslar ve slavlar yaptıkları şeyleri abdnin zıttı olarak yapıyolar) sever mesela sarışın justin bieberın ilk şarkısımı neydi baby baby diye şarkısı vardı o şarkıyla ezik kezbanlara güven verdiği için hani kezbanlar bu bana bakar zihniyetine geçtiği için bunun için justini seviyolar mesela sarı çakma best model 1. si derin devletin alt katmanlarından mason (ülkemiz kaynıyo) bir arkadaş bihter sahneleri ve kendini efendi gösterdiği için 0 km beyni olan zevksiz kezbanlara kendini beğendirebilir yani kasa tipsiz ingiliz abd yahudiler bakıyo estetik olursalar bir halta benzeyebilir ama istinalar kaideleri bozmaz rus slav ve yugoslavlar vb... de esmer sever kime göre deriz

Yorumla
  • Yuliababy
    Yuliababy Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

valla ben sarışın veya kumral severim.esmer olcaksa ispanyol gibi olcak :D

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bronz ten nasıldır gideri var mı ? , ispanyol ,italyan kırması gibi :D

Yorumla
    • Yuliababy
      Yuliababy
      +1 yıl

link böyle olcak böyle :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunlar ne, yeminle tip olarak hepsini katlarım :-)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

erkek gibi erkklerde ondan sarışınlarda biraz topluk var gibi geliyor çoğumuza

3
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İlginç :-)

Yorumla
    • rigrah
      rigrah
      +1 yıl

bütün avrupa sarışın nasıl yani adamlar ? yok artık :D

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

@rigrah onlar top degil ama toplari andırıyolar yani benzetme yapmis

Yorumla
    • killerxboy
      killerxboy
      +1 yıl

Sizde bizi süt dilimi gibi geliyosunuz biraz :D

Yorumla
    • killerxboy
      killerxboy
      +1 yıl

Hangi sarışın üzdü seni yavrum kıyamam baban sarışın olsa onada top dersin sen demekki

Yorumla
  • istanbulbenimadım
    istanbulbenimadım Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38
    +1 yıl

öyle derler ama bi sarışın mavi gözlü yede hayır demez onlar.

5
    0 Yorumla
  • randomwas
    randomwas Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

rusyada slavlarda ve ingiltere ve abd hariç dünyanın genelinde insanların yetiştirilme tarzı ve kültürlerinden dolayı esmer seviyo

0
    4 Yorumla
    • randomwas
      randomwas
      +1 yıl

yani rusyada slavlarda ve dünya genelinde insanlar yetiştirilmelerinden dolayı esmer (yakışıklılık ve binlerce yıldır güç unsuru) seviyo abd ve ingilizlerin aksine seviyolar

Yorumla
    • randomwas
      randomwas
      +1 yıl

esmer uzun boylu zayıf adamdırrrr kıymetinizi bilin

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

kardeş rusyada slavlarda yugoslavlarda sscb ile bağlantılı her ülke kültürü yetiştirilmesi ve genelde günessizlikten dolayi esmer uzun boylu (1.80-1.86 arası kadından uzun deve gibi olmayan ideal boy) zayıf (güç ve hız demek ingilizler ve abdlilerin aksine vicut gelistirenler veya hafif kaslı erkekleri bunlar sevmezler ruslar ve slavlar yaptıkları şeyleri abdnin zıttı olarak yapıyolar) sever mesela sarışın justin bieberın ilk şarkısımı neydi baby baby diye şarkısı vardı o şarkıyla ezik kezbanlara güven verdiği için hani kezbanlar bu bana bakar zihniyetine geçtiği için bunun için justini seviyolar mesela sarı çakma best model 1. si derin devletin alt katmanlarından mason (ülkemiz kaynıyo) bir arkadaş bihter sahneleri ve kendini efendi gösterdiği için 0 km beyni olan zevksiz kezbanlara kendini beğendirebilir yani kasa tipsiz ingiliz abd yahudiler bakıyo estetik olursalar bir halta benzeyebilir ama istinalar kaideleri bozmaz rus slav ve yugoslavlar vb... de esmer sever kime göre deriz

Yorumla
    • ganyotcuFerruh
      ganyotcuFerruh
      +1 yıl

Normalde seviyenize düşmem her yerde sizin yorumunuz var ama bu yazdiklariniza katılmıyorum d#neksiniz hepiniz

Yorumla
  • turuncu_togan
    turuncu_togan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

selam kızlar tarafından çok beğeniliyorum esmerim bende rahatsızım bu durumdan.

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tühh üzüldüm :)

Yorumla
  • ganyotcuFerruh
    ganyotcuFerruh Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Esmer errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkekler esmer oldukları için esmerleri övmüş sarışınları gömmüş bir coguda abaza sarı kız meraklısı belli oluyor konuşmalarından ama sarışınlara laf ediyor dönekler

0
    0 Yorumla
  • kerra
    kerra Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 48%
    +1 yıl

daha çok erkeğe benziyolar da ondan.

5
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sarışınlar karı mı :D ?

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Aynen kardesim sarisinlar karı ama cinsel organlari erkeklerle ayni

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

mesela bok renginin kuş (iğrenç beslenir) akı gibi beyaz veya yeşil ya da.. siyah bir renk olmasına rağmen millet buna kulp takarak esmerlikle aynı olan kahverengi der. dünya çapında bu kadar beğenilen esmerliğe , yeri geldiğinde tek başına esmerliğiyle iş yapan dünya güzelleri ve yakışıklılarına böyle hassas bir kulp yakışmaz. herkes siyah sıçar. 25 yaşına kadar kahverengi sıçmadım. hastalıklıda değilim. milleti birbirine düşüren zihniyet esmerliğe nasıl bok rengi der. yüzde gözde yakışıklı ve güzel duran kahverengi nasıl olurda böyle bir pislik birşeye maruz kalır. güneşlenmenin belli başlı güruh kesim ülkeler hariç dünya çapında ilgi görmesi anadolu (1. dünya savaşında sayıca erkeklerin tükendiği anaların kaldığı) çocuklarının esmer olması ve kürtlerin ingilizlerin canını okuyup ingilizlerin savaşı kazanmak için illegal yollara gitmesi , avrupalıların korkaklıkla savaşa gelip ve savaştan kaçmaları nedendir? ya da anadolu çocuklarına bunlar iftira için herşeye başvururlarmı?

Yorumla
  • Alien
    Alien Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41
    +1 yıl

hele bi de hayvani bir vücuda sahipse offf tadından yenmez işte o.

1
    1 Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Iııyyy vicuda kimse bakmiyo yabancilar esmer uzun boylu zayif seviyolar bu esmerligi vahsi olarak görüyolar zayifligida güc ve hız olarak algiliyolar guzel zevkli kadinlarin ne gördükleri önemli ergen kızlar önemsiz

Yorumla
  • rigrah
    rigrah Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl

Afrikada beyaz erkeklerin cazibesi olması gibi düşün az olan kıymete biner :D arz talep meselesi

0
    2 Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Kardesim öyle bisey yok az olan talep meselesi degil degerli olan her zaman degerlidir esmerlerin kusurlari az belli olur erkek gibidirler Osmanli, Pers, Roma imparatorluklari zamaninda dunyaya hukmetti ve hepside esmerdi bana esmerlik erkeksilik savascilik gibi geliyo ingilizler sarışın bir ırktır ve hicbir savasi erkekçe dövüserek yapmadi hep karı gibi hiley kullanarak savasti Osmanli bu kadar ihanete rağmen kürtler ingilizlerin canını okudu ama o kadar isyan ve heryerden saldırı vardıkı Osmanli yıkıldı 1. dünya savasinda sarı civciv ingiliz ajani (okudugum kitapta böyle yazıyo) mustafa kemal kürtleri sattı lan 1. dunya savasinda subay savasi yaptik o kadar güclüydukki yeni devlet kurduk çanakkalede felan kaç tane kürt öldü sizin haberiniz var mı Osmanliyida türkiyeyide var edenlerden birisi kürtlerdir bu savasta 1 kürt erkegi (esmer, erkek) orda 5 ingiliz erkegi (karı) gibi savasti yazik lan bu ingiliz erkekleri (karıları) bu savasa gelmeyip cocuk dogursaydi daha iyi olurdu

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Pis sari ingilizler sarı boklar ehuhehe

Yorumla
  • killerxboy
    killerxboy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    +1 yıl

Bu tip erkeği sevenlerin %90 ı ergen kız oluyor 15-20 yaş arası yani onun dışında esmer seven pek göremessin

1
    0 Yorumla
  • Abdullahgngr
    Abdullahgngr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Kızlar bana çok bakıyor yanımdaki arkadaşlarımında çok dikkatini çekiyor hatta ev arkadaşım beni taklit etmeye başladı herhalde albenim yüksek :D

0
    1 Yorumla
    • randomwas
      randomwas
      +1 yıl

kuzey yarım küre ülkeleri yani ortodoğunun üstündeki ülkeler: rusya》slav ülkelerinin tamamı, japonya, iskandinav ülkeleri: kültür ve yetistirilme tarzından dolayı ve gerçekte devamlı güneş görmemekten dolayı esmer ve zayıf erkek sever. yani dünya nüfusunun az bir kısmı kuzey yarım kürede elips şeklindeki dünya haritasında gözükür. bu sayı %25-%30 civarı birşey. gene de fazla bir nüfus. orta daki ve aşağıdaki ülkeler kuzey e dahil edilemez.

Yorumla
  • Seher
    Seher Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 30%
    +1 yıl

daha seksi ,çekici geliyo

6
    2 Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

burak özçivitin 2 sene önceki videoları hep beyaz, kumral ve sakallıydı. burağın esmer olması için kırk fırın ekmek yemesi gerekir. esmerlik çok uzun zamanlık kalıcı değildir çoğu ülkedede moda esmerliktir. esmer uzun boylu adam modaya uygun giyinirse aslında benim dediğim moda mantıklı olan moda yani esmer (erkeksi, vahşi, savaşçı ve sert gözükür genelde erkeğe yakışır) uzun boyluluk (deve gibi değil ve uyumlu uzunluk) zayıflık (çoğu yabancı ülkede zayıflıkta modadır. kas çok geri plandadır. kas sadece abd zihniyetine sömürgelik eden abdnin dediğinden yıllarca çıkmayan aptal ülkelerde moda olur. internette görsellerde gördüğünüz zayıf erkeklerde aslında çok zayıf erkekler kategorisindedir. yani orda gördükleriniz zayıf erkek değildir. abd bacım çocukluğuna bilerek zayıflara kendini fazla siktirttiği için zayıflığı kötü gösteriyo zayıflık çok hız demek, obezlik hareketsizlik demektir. abd medyasında yani bizimde abd medyamız zerre abdnin kendi halkı gibi olan obezlere laf söyletmez

Yorumla
  • levresrouges
    levresrouges Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Daha çekici, daha erkeksi.

6
    5 Yorumla
    • yakomoz1
      yakomoz1
      +1 yıl

aynen bide esmerlik modifikasyon olduğu için temiz ve sağlıklı gözükür bazi insanlar siyah oluyo yani kirli gibi oluyo onlari esmer sınıfına sokmayın rusyada slavlarda moda esmer tendir esmer hayat görmüstür esmer dinçtir esmer herşeyin üstesinden gelir esmer adamdir gerisi teferruat bu arada yazık lan bu sarı veya beyaz erkeklere (karı) , çanakkale savaşında 1 kürt (esmer, erkek) , 5 sarı veya beyaz ingiliz erkeği (karı) gibi savaştı ve karşı koydu. sarı ingiliz erkekleri bu savaşa gelmeyip çocuk doğursalardi daha iyi olurdu bu arada kadın dediğin sarı veya beyaz olur oturur evinde çocuk doğurur erkek dediğin esmer olur taş üstünde taş baş üstünde baş bırakmaz bu arada esmerlerin beyazlara veya sarılara göre kusurlari az belli olur esmerler savaşır sarılarda otursun evinde çocuğunu emzirsin

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

@yakomoz1 biraz mübalağa yaptım ama ingilizler harbiden kari gibi savaşmış cocuk doğurma olayını abarttim. İngilizler savaşa erkek getirip birde gemi desteğiyle , dar alanda (limon van sanders yüzünden 7 ay boyunca boşa şehit verdik çıkarmada olmadı ve bu yahudi çocuğudur enver denen hainde bunun cabası) kendinin 5de1 i kürte karşı koyamaması beni işkillendiryo kürtler (esmer , cesur ve sahip çıkılırsa başarılı) m. ö lerden beri savaşan büyük imparatorluklarında sahibi hele ki kürtlerin selahaddin komutasında kendisin 15 misli olan haçlıyı yenmeside bunu kanıtlar etrafta gezinen tiplerinde çoğuda kürt türkiyede kimin ne olduğu kimden geldiği belli değil ismimizin türkiye olması geneli türk yapmaz.

Yorumla
    • ganyotcuFerruh
      ganyotcuFerruh
      +1 yıl

@yakomoz1 kafan yerinde mi bu ülkeyi kurtaran kişi sarışın mavi gözlü beyaz tenli ATATÜRK bu ülkeyi batıran kişilerde esmer çoğu 31 amci kişilerde esmer

Yorumla
    • ganyotcuFerruh
      ganyotcuFerruh
      +1 yıl

Bu arada o anlattiklarin eskiden olan şeyler şimdi savaş olsa herkes gotunu vura vura kaçar

Yorumla
    • killerxboy
      killerxboy
      +1 yıl

Öyle erkeksiliği * :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ulkemizde esmer cok mecburen seviyoruz napalm :D

3
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Vay çakall mecburen he :-)

Yorumla
    • asdfg7
      asdfg7
      +1 yıl

helal olsun yürü bee:)

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

ne alaka lan sağım solum göbekli kıllı beyaz tıfıl türk erkekleriyle dolu beyazlarıdami esmer sınifına sokanlardansın

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

arap baharı diye bir pislik ortaya atıldı kürt, has arap olmayanlar hariç (suudiler, mısır ve bahreyn gibi birkaç ülke ışide yardım ederler bu sözde halk sevicileri olan arap kralları suudlar vb son anda bombayı patlatıp , halkına ihanet eder ve bu arap kralları genelde renkli gözlü veya açık tenden birini sağlamaları şart koşullarıdır) ve türkmen halkları katledildi esadın yahudi gibi fıldır fıldır ve renkli gözlü olması bile kuşku vericiydi. islamda tam emin olmadan öldürmenin cehennemlik olunacağı gerçeğinide gözardı etmemek gerek suriye bir aralar turkiye ile aynı nüfusdaydı. şimdi ise eski verilere dayanarak nüfusları 18 milyon bunlar galiba havada uçan uçakları ve füzeleri basit bir düzenekteki tabancalar ile vurma peşindeler yani bizim türk milleti savaşı mermiyi , füzeyi ve tankları çocuk oyuncağı sanıyo surilerin %90 a yakını suriye iç savaşının sonlarında iran, rus ve abd füzeleri ile abd ve pyd tanklarıyla şehre girdiğinde malesef tank ve füze savarları olmadığı için öldüler

Yorumla
  • meraklimelos
    meraklimelos Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Ben pek sevmiyorum doğrusu.

1
    3 Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

yahudilerin genetik anatomisinde dişleklikte görülen özelliklerdendir. bugüne kadar gördüğüm 3 tane türk yozgat yahudilerinin hepsi dişlekti. türkiyedeki gerçek kürtler ve türklerde dişleklik görülmez. dişlek kardeşlerle ve dişlek meryemlerle herkes dalga geçerdi. bu 3 yozgatlının teni pis olduğundan siyahtır , yozgatlının beyazı uzun süre güneşde kalsa bile esmerleşemez. müslüman ise fazla güneşte kalsa kahverengileşmeye başlar. almanyadaki alman yahudileride dişlektir. aslında yahudilerin soyu bozuk ve sağlam genleri yoktur. etrafınızdaki dişleklerden oldukça uzak durun. çünkü onlar sadece bulunduğu ortama göre şekil alır. bu durum sizi yanıltmasın. japonlar dişlek olmamak için çarpık diş eklemesi yaparlar. aslında bu durum bile yahudi kavminin nasıl lanetlendiğinin belirtisidir. yeri geldiğinde yahudiler sevilmediğinden dolayı avrupadan israile sürgün edildi. demek ki herkesin güzellik algısı aynı değil. yahudiler beyaz ırktandır. yahudiler lanetlenmiştir.

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

peygamber' de olan özellikler'in hepsi sevilir. şeytan 1 kere 100 metre öteden peygamberi gördü. yani peygamber zor tanımlancak biri değil. peygamber tokatçılık yapardı. zayıftı ve esmerdi. peygamber göründüğü için görünümü belli oldu. yahudiler lanetlidir. yahudiler de özel olarak; beyaz ten , dişleklik , kısa boy , kemik gelişimi geriliğinden dolayı okuma çağına geç başlama görülür. bir de yahudiler özel olarak sakal bırakır.

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

yapıcı olmak gerekiyor. bronz ten iyidir. beyaz tenli bir insan da güçlü olabilir. ya da insanları rengi değil, kişiliğe göre tanımlanır. boy önemlidir. boy uzatılması pahalıdır, 2 metre adam boy'unu kısaltamaz. beyaz ın esmerleşmesi ya da bronzlaşması daha iyidir. umarım renk ayrımını yapabiliyorsunuzdur. burak özçivit in son video'su siyah tenimsi gibi ya da o'nun birkaç ton altı ten rengi de paspas la boyanmış. gibi gözükür. medya tilkisi adlı youtube kanalı burağın nasıl bozuk ten'li olunur. anlamını vurguladı. kimse kimseye kısa kısa yazarak laf sokamaz. boy, kilo uyumu ve esmerlik üstündür. haddini aşana haddini bildirmeliyiz. umarım kapalı ten rengindeki insanlar max 2 gün içinde sakalını kesmektedir. bazıları kestiğinde de adama benzemez, rengise gene iyi değildir. peter crouch gibi boy ve genişleme ters orantılı ise ve kilo problemide varsa ona da istediğini diyebilirsin. kimseyi fazla üzmek doğru değildir. kadının göğüs'ü cinsel organa gitmez. ama göğüs'ede bakanda ama çoktur

Yorumla
  • tangogirl
    tangogirl Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Öyle bir şey yok bence.

0
    1 Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

keko akımı'nı ismail yk dene ölü teni gibi beyazlıkta olan ve kadınsı kişi fıstık görsem şarkısıyla başlattı. yk iğrenç bir tiptir. bu arada burak özçivit' in ismail yk' ya benzetilmesi üzücüdür. burak da es geçilmeyek derece büyük bir kadındır. siz medya' ya inanmayın pembe burak, kıvanç tatlıolmayantuğ, justin kadını dünya kadınları'nın jön temsilcileri' dir. burak savaş filmi mi dizi mi ne boksa oynayacakmış, saçı'nıda uzatmış. eskiden saç uzatma diye birşey var mıydı? üstelik burak öz... sen vicudu'nu paspas' la boyamış olmalısın. senin renginde bronzluk yok. türklerde siyah ten görülmez, beyaz ten + siyah ya da kahve tonu saç= her kumral. kumrallıkkenan sen fatihsin saçını havaya mı diktin, saçını dikme dikme fatih' e başlarken dik. ayıp lann.. şaban ayı vardı. e be çiçeğine çaktığım... şaban trilyonlar verseler gene şaban ismini lekeleyecek bir film de oynamam. üstelik toplumun ahlak yapısı ve direncini düşürmek için ankara'da bütün sınıflara iç anadolu rumlar'ını koymanıza çakam.

Yorumla
  • Gebrail
    Gebrail Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

onlarda ne istediklerini bilmiyorlar

1
    2 Yorumla
    • randomwas
      randomwas
      +1 yıl

kıvanç tatlıtuğ denen tipsiz: seviyesi en alt olan beyaz kekolar ya da türevleri kafayı yemişcesine saçlarının bir tarafını dikip diğer tarafını indire kekolar bile medyanın bilerek kıvançı övüp mavi göz lens tüketimi teşviki oyununa gelmedi. vallahi gördüğüm bir sürü esmer ve tipi ultra kötü olmayan saçlarıda ultra yamuk olmayan keko var ama güzelde sevgilileri var. demek ki neymiş kıvanç gibi tipsizlerin güzel sevgilisi olmamasının sebebinden de ötürü: insanlar mavi göz lensi tüketimi yapmadı. demek ki davul bile dengi dengine tipsiz sen kendin gibi tipsiz birini sev veya o insanla arkadaşlık et.
      ne de olsa insan kendinin üst modeli insan sahip olamayacağından içgüdüsel olarak kendi gibi tipsiz olana yönlenir. kıvanç gibi tipsizler sözde efendiler ve tipsiz kadınlara kendine yöneltmekte başarılılar.

Yorumla
    • randomwas
      randomwas
      +1 yıl

kıvanç dünyalılar (yakışıklılığın veya direk güzelliğin alt koşulu) tarafından tipsizin kralı olarak tanımlanıyor ise: kıvanç tipsizin tekisin olum. dünyalılar tarafından beğenilmeyecek bir tipsin. haa tipsiz kızlar beni beğenir dersen! zaten onlar da uzaylı gibi tipler. yakışıklılık ya da bütünsel olarak en alt seviyedeki beyaz kekolar sana özenmedi. durum çok vahim. 100 liralık lens alamaycak kadar kimsenin sosyoekonomik yapısı düşük olmamalı. buna rağmen kıvanç şebeğine kimse özenmedi.

Yorumla
  • Duygusalsüvari
    Duygusalsüvari Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Esmer sevenlerin taa ya

0
    0 Yorumla
  • BiLLyy
    BiLLyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

nefret ederım

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nerede yaşıyorsunuz ?

Yorumla
    • BiLLyy
      BiLLyy
      +1 yıl

türkiyede ne oldukı:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sarışın göremiyorumda ben kumralda az ,senin için zor olmalı :D

Yorumla
    • BiLLyy
      BiLLyy
      +1 yıl

valla bende cok az esmer goruyorum:S şansıma mı desem mutlumu olsam ne desem bılemedım

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Bisey az görulyo diye sevilmez ona kalırsa Rusyada kelde az ama millet seviyo degerli olan her zaman degerlidir zevksiz ergen kezbanlar sarisin erkege justin biebere kasli erkege felan bakarlar bunlar hep ayni tip erkeklerden hoslaniyo eheheh hersey tesaduf degildir

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Pardon rusyada keller az ama oradaki millet kel sevmiyo yani az olan degerlidir degil degerli olan her zaman degerlidir

Yorumla
    • yakomoz1
      yakomoz1
      +1 yıl

@ibrahida putin de kel değildir. gerçekte putin sarı saçlıdır. medyanın popüler kültür adına gösterdiği kişi putine estetikle benzeyen bir kişidir. putin her ne olursa olsun saçlıdır.

Yorumla
    • yakomoz1
      yakomoz1
      +1 yıl

Sakın bu başlığı geri planda tutmayın. Soğuk havada yürüyen birisi olarak çok uzun bir zaman içinde rüzgar kafama vurdu ve kendimden geçerek az kalsın yamuluyordum ve illaki yamulanlarda vardır. Tabi yahudi medyası güneş sonucu elde edilen bronz tene düşman olduğundan dolayı bu duruma: güneş çarpması der: asıl olarak güneş de devamlı birkaç saat kalmama rağmen soğuk çarpması gibi bir çarpma olmadı. Asgari ücretliler sınıfı (köle) : küçük esnaflar ve toplumun çalışan kesminin geneli bu sınıftadır. Mağaza çalışanlarıda bu sınıftadır. Asgari ücretliler kapalı ortamda çalıştığından dolayı beyaz tenli ve güç unsurunun alt koşulunu (esmerlik, bronz ten) mumla araması gerekir. Tayyip erdoğan sizi kurtardı elbet bu devrandaki okların hedefi tayyip erdoğanı gösterdiğinde esmerliğe atılan kirli iftiraların bedeli ödenilir.

Yorumla
  • meleklerşehrinden
    meleklerşehrinden Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

yoooooooooo

0
    1 Yorumla
    • randomwas
      randomwas
      +1 yıl

tayyip erdoğan ve yahudiler (ingiliz, amerikan ve almanyanın batısı+ türkiye) esmer imparatorluklar tarafından fazla si kildiği için esmer tene iftira da dahil olmak üzere her yerden (medya ve gündelik hayat) saldırmaya devam edecekler. yatsınlar kalksınlar motor olan kahvehanecilere dua etsinler. onlar sayesinde türkiye berbat bir ülke oldu ki bir sonraki nesli köleliğe muhtaç ettiler. onlar da büyük bedeller ödeyecek. yok öyle lahana turşusu. ülkene sahip çıkmayacaksan ananın si kilmesine de razı olacaksınız!

Yorumla
  • TheLastQueen
    TheLastQueen Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Öyle hevesim yok

0
    2 Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Kaç yasindasin ergenmisin böyle diyenlerin geneli ergen ve çocuk oluyoda?

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

peygamberin esmerleştiğini gören kız o sırada adet görüp ve mutlu olmuştur. peygamber kadın ile erkeğin farklı tanınmasından dolayıda esmerdir. aynı zamanda kadınlar müşriklerden korunmak için beyaz kalır. bu sırada yahudiler sakal bırakır, müslümanlar esmer gezer. mesela kıvanç ve justin bieber kadını sakallı gezse yahudi sanılabilir veya beyaz gezse kadın sanılabilir. lan 2 liralık saç boyası kullanıp 1 günde dip boyası gelen sarı şempanzeler gidip kalitelisini kullansalar 2 yıl idare ederler. birde sözde kadın olan sözlük üyeleri sen sarı saçın dip boyası zahmetini bilirmisin derler. kocaman saçlarına tabi boya dayanmaz. millet güneşin altında pişsin, esmerliğide çok uzun süre kalmasın. ama esmerleri lekelemeye çalışarak konuşan hep sarılar veya beyazlar. peygamberin huyu ve suyu hürmetine kadınında en güzeli esmer olanıdır. erkeğinde ultra yakışıklısı esmer olanıdır. ruslar güzellik yarışmalarında ilk 5'deydiler. ama genede tenlerini esmerleştirmeyi severler. acaba neden?

Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Kızların geneli niye esmer erkek seviyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kızlar neden genelde esmer erkek seviyor? 6 cevap verildi
Kızlar neden esmer erkeklerden hoşlanır? 6 cevap verildi
Kızlar neden esmer erkek seviyor? 18 cevap verildi
Kızlar neden esmer erkek sever? 29 cevap verildi
Kızların geneli neden hep esmer erkeklerden hoşlanıyor? 8 cevap verildi
Kızlar neden esmer erkek hayranı? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Mükemmel biri misiniz?
  • Saplı banyo lifleri kullanır mısınız?
  • Sevgiliniz size “Ay ne çirkinsin” dese tepkiniz ne olur?
  • Aşk değiştirir mi?
  • Gün içerisinde yaklaşık ne kadar süre internettesiniz?
  • “Su içsem yarıyor” diyor musunuz?
  • Askılı giyinir misiniz?
  • Üniversite diploması gerçekten iş bulmanın tek yolu mu? Yoksa başarı için farklı anahtarlar mı gerekiyor?
  • Kitap kültürünüz var mı? Ne kadar kitap okudunuz?
  • Kadınların emeği ile yaptığı bir giysiyi giyer misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨