Kilo, sağlığa zarar vermedikten sonra zarar değildir. İş, yalnız mısın çalışmazsan geçinemez misin? Eğer öyleyse her şekilde bir yere girip çalışmanı tavsiye ederim.
Ağlasan da söylesen de Siz hak ediyorsunuz yani kilolarından dolayı o zaman yemeyeceksin Allah yardımcın olsun yani boğazına hakim olacaksın yani bilmiyorum yani bilmiyorum yani ben nasıl s****** hakim oluyorsam sen de boğazına kim alacağım bu kadar Benimki de kalkıyor ama işte bulamıyoruz onun gibi düşüneceksin sen eğer kendisi 2 kadının Boğazı
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Naptın sen öyle kendine.. hiç bir şey için üzülmeye değmez. Hayat öyle de böyle de geçiyor. Saydıkların ne ki? Çok güzel bir yüzün var o gözlerine yazık. Kilo bu alınır, verilir.. üzüldüm böyle görünce seni..
Tabii senin için hayata hoş boş sanki kilolu adamı derdin ne anlayacaksın Sadece oradan duygu sömürüsü yapacaksın anlar mısın Hiç kızın o durumuna düştün mü hiç yağlarından dolayı kendini Utandın mı sen hiç yalnızlığından dolayı senin suratına bakmayan oldu mu yok Ee ne anlatıyorsun sen şimdi
Fotoğrafında göründüğü şekliyle ağlayarak tabi ki güzellik. Ne zaman sıkılıp bunalırsan ağla hıçkıra hıçkıra.
Ne demiş Ahmet Kaya. AĞLADIKÇA DAĞLARIN YEŞERECEK.
Ağladıkça için açılır, kalp gözün de açılır. Sonuç olarak önüne başka yollar da açılır.
Gözyaşlarına kurban olduğum güzel. Mutluyken gözlerinin içi gülüyorsa, hüzünlüyken de gözlerin yaşlarla doluyorsa hayat devam ediyor demek. Umutsuz olmak için bir sebebin yok demek. Tanrı seni seviyor ve seninle beraber demek.
Asıl sen iyi ki varsın baby. Seni böyle hüzünlü görünce üstümdeki ölü toprağı kalkıyor. Yoksa bunu bi üzen mi var. Ağız burun dalıyım diyorum. SENİN İÇİN DÜNYAYI YIKMAK NE, SUYU BİLE YAKARIM BEBEK.🤣😆😁😀❤️🥀🌹💐
Ağlamaktan gözlerin şişmiş be güzelim 😒 kilo bu alırsın da verirsin.. kiloyu düşünme iş de bulursun... ama sen iş bulup, kilo sorununi halledene kadar... psikolojini bozacaksin sonra ikisi hallolur... psikoloji zor yerine gelir... Ağlama.. her şey olacağına varıyor nasilsa.. sen elinden geleni yap.. ve teslim ol.. lütfen şimdi kalk.. elini yüzünü yıka.. camı aç ve derin nefes al.. uyumaya çalış hadi... dua edelim.. önce iş.. kilo veriliyor merak etmeeeeee❣❣
Dua ederek.. bende kiloluydum ilk ekmegi kestim sonra kahvaltiyi gec yaptim bi yumurta az az kahvaltilik falan gunde iki ogune dusurdum hatta aralarda da meyve yedim tok kalmak icin bol su aksamlari salata ya da az yemek cacik oyle boyle verdimde gobegi eritemedim spor istiyor zoruma gidio. İse gelincede dua sayfasindan dua listesi vardi onu yaptim buldum is ama esim calismami istemedi bende yorgun dustum biraktim. Bol dua et Allaha guven
2
11 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ozelden mi sorcan. Gizliden cikmayim din dusmanlari safsata falan ataist grup saldiriyor muhattap olmak istemiyorum
Tuba ilahiyat diye bi kadin hoca var. Kitabini aldim hayatim cok degisti. Kismetim kapaliydi nazar buyu her halt vardi ustumde tek tek okuya okuya arindim bi duzene girdi sukur hayatim. Aslinda kitapda farkli bisey yok esma ve ayetler dualar var. Okuyunca anliyorsun dua etmeyi bilmiyormussun aslinda hani kapiyi uygun kilit acar ya. Hangi duana hangi ayetle esmayla gidecegini anlatiyor. Okudukca aydinlaniyorsun
İlahiyatci. tuba. hoca instasi kitabin ismide manevi sifa terkipleri sana 2 ya da 4 kitap gelcek ben ilk cktginda almistim 2 li geldi ilk kitap dua etmeyi ogretiyor ikinci ayetleri esmalari vermis
Evlilik icin var icinde kilo icin var is icin var hani cogu skintinin dermanini bukursun. İnstasinda zaten yonlendrmis kadin baya maneviyati guclu iyi biri
Yaş 36 görüntü 16 neyse olabilir kardeşim senin mutsuz olman kimsenin umrunda olmaz kimsenin de seni anlamasını kurtarmasını bekleme elinden gelenin en iyisini yapmaktan başka çaren yok bugün ağla üzül ama yarın güneşle birlikte sürekli mücadele içinde bir yaşantın olsun hedeflerin olsun onların peşinden gidecek azmin olsun kimse için kendinden vazgeçme yine kendin kalacaksın kendi eline. O yüzden toparlan hayat mücadele etmeyenlere bir şey kazandırmıyor.
Hayat kimseye dört dörtlük değil emin ol herkesin bi imtihanı var kiminin kocası sorunlu kiminin babası. Bazısı evladından yakınır bazısı akrabadan Yoklukla hastalıkla aileyle eşle her türlü şeyle sınar hayat bizi. Umarım güçlü savaşçılar oluruz hepimiz 🌸
Ağlasakta takdiri ilahi zamanı gelmeden gerçekleşmiyor her istediğimiz…. Sabretmek zor ama yine de sen Allaha güven kader gayrete aşıktır kilo gayret edince gider bir şekil işte Allahın izniyle bulursun kendini geliştir boş durma kimseye de kulak asma
5 dk sonrasına var olup olmayacağım belli değil, ağlasam da uzulsemde hayat yine aynı şeyleri bana yaşatacak.. coş yere bununla zaman harcamadim.. kilo sorununa gelince saglikliysam kimin beni nasıl gördüğünün önemi yok. herkes zayıf olmak zorunda değil, canım gerçekten istediği zaman biraz daha dikkat ederek uzun vadede kilo veririm o kadar.. hayat bunlara üzülmek için çok kısa bence
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben de 10 aydır işsizim, Kurumsal büyük bir şirkette calisiyordum mobinge dayanamayip dan diye biraktim. Pek çok insan hayret etti, nasıl öyle bir yeri bırakırsın diye. Bıraktıktan sonra aylarca doktorlarda uğrastim midem ve yemek borum yaralarla kaplanmış stresten.
Her şeyden önemlisi sağlık, dünyada tek işsiz sen değilsin olmayacaksın da... Allah sağlık sıhhat versin is bulunur inşallah.
Yaaa yapma böyle lütfen senin gözyaşlarına kurban olurum 😔 umudunu kaybedersen herşeyini kaybedersin soruna değil çözüme odaklan neler yapılabilir bu durum nasıl aşılır bunları araştır hergün yeni bir başlangıçtır unutma güzellik 🌺 gün doğmadan neler doğar ben sana güveniyorum başaracaksın , bir kadın isterse herşeyi başarabilir herşeyin üstesinden gelebilir sen yeterki başarmak iste 💁 her şey gönlünce olsun güzellik 🌺rabbim gönlünden geçenlerin en hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏
Kiloyu sağlıklı beslenme ve sporla halledersin diye düşünüyorum. Tamamen kendi elinde. İş konusu da çabalamayla olur mutlaka. Bazen olmayacak, olamayacak şeyler kendiliğinden karşına hazır şekilde çıkar. Sabret ve mücadeleyi bırakma. Başarılar
Kilo bu alınır verilir. her şey düzelir önemli olan yaşam enerjini kaybetmemek. Tek başına değilsin herkes bir şekilde sorunlu, sıkıntılı. Önemli olan hayata nasıl baktığın.
pozitif düşünmeye çalış ve sabret. Cildin çok harika duruyor bu arada. Hayatın olumlu yanlarına bakıp olumlu düşünerek olumsuz olayları gitgide olumluya çevirebiliriz. Bu arada ben de iş arıyorum ama sabrediyorum başka çare yok
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkürler canım ben hiç cilt bakimi yapmadım. Baya gozenek ve siyah-beyaz nokta sorunum var aslında. Gözükmemis. Para kazanınca yaptırırım artık. Sabredelim
Açıkçası böyle sorunlarım olmadı fakat bunlara benzer farklı sorunlarım oldu, olumsuz olan her şeyi hayatımdan sildim olumsuzlukları ihtimal olarak kabul etmedim daha sonra bir çok şey çok çok iyi anlamda düzeldi 💪
En büyük kazanım ne kilo vermek ne iş bulmak. O ağzının iki kenarı sebepsizce kulaklarına yaklaşacak güzel dostum. Gece gece yazdırdın bana şiiri...😂😂😂
Sorunlarla mücadele ederek. Hiçbirsey kendinden degirli degildir unutma giden yillarin ve gençligin olur sonunda. Kendinin degerli oldugunu unutma ve kendini herzaman pozitif olarak kodla iyi günlerin olmasi dileğiyle
Ayrıca 36 yaşında neyin doğru olup olmadığını bilen birisin. Sadece duygularına bu derece yenik düşme ve toparlanmaya çalış. Çünkü düştüğünde herkes bir tekme daha vurur
Evet kilo zor... ama dermanı olmayan bir dert değil.. düşün yıllarca düşünmeden yediğin her şeyi maximum 6ay / 1 yıl gibi bir sürede veriyorsun. Allah başka dert vermesin buna ağlıyorsan boşuna ağlama üzüldüğünle kalacaksın🙂
Herkes yapıyo sen neden yapamayasın bence ilk başta seni bunları düşündüren arkadaş ortamını değiştir aklına böyle seyleri kim sokuyosa bende aradım iş bulamadım zor olur güç olur ama elbet Bulursun işkura basvuru yap dene bir şeyler denemeden ağlamak olmaz bir olmadı şkş olmadı üç olmadı demiceksin seninde yüzün güler unutma bunu dobarlan birakma kendini
@Aslı306 ben küçümsemedim ağlamanın gerekmediğini her şeyin bir çaresinin olduğunu vurguladım. Örneğin benimde spora gidecek ayda 850 liram yok ama parka gidip sporumu yapabiliyorum. Peki nedir senin diğer dertlerin
Allah yardımcın olsun. Üzülmeye değmez bu hayat. Takma kafana
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Herşeyin çaresi var bir tek ölüme çare yok.. kilo sorunu bişey değil az yiyerek zayıflayabilirsin az ye bol su iç... İş konusuda çoğu insan işsizlik çekiyor bnde dahil her yere başvur bir yerle kalma
Sen ve senin gibilerin bu gözyaşlarını dökmesine sebep, milyonlarca insanı sefalete sürükleyen ve onları azmettiren herkesin. . . . gerisini yazamayacağım