Kişilik & Karakter Şu an ne durumdasınız? HokusPokusss Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 🔙🌸 Kendini arayan Kendini bulan Başkalarında kendini arayan Kendini aramaktan vazgeçen Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Jdjfıjdajaka Şu an ne durumdasınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. hiç bir durumda değilim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim... sendeyim... 0 3 Yorumla HokusPokusss +1 yıl Kendimi buldum onu kaybettim daha uygun olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne anlatiyon abla gözünü seviyim be abi Yorumla HokusPokusss +1 yıl Susss be Yorumla
yarımkalmış Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kendimi nasıl kaybettiysem, bir türlü bulamadım 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Boşvermişim 0 0 Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 557 cevap paylaştı. Dostunu arayan 🙃🥳 0 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Bura da mı ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
hiç bir durumda değilim
Kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim... sendeyim...
Kendimi buldum onu kaybettim daha uygun olur
Sen ne anlatiyon abla gözünü seviyim be abi
Susss be
Nedir ne değildir durumu anlamaya çalışıyorum
Kendimi nasıl kaybettiysem, bir türlü bulamadım
istekli durumdayım
Boşvermişim
Dostunu arayan 🙃🥳
Bura da mı ☺️
Uyku modunda
Buldum diyebilirim.