Önceden çiçek alıyordum. Çiçek almıyorum artık. Her şeyimi anlatmıyorum. Onlara çocukluk travmalarını hatırlatan davranışlarda bulunmaya başladım yavaş yavaş. Yani baba figürleri kötü olunca etkileniyorlar.
Başka kızlarla da konuşuyorum. Hemcinsini kıskandığı için rekabet duygusu oluyor.
Efendiyken utanır falan diye ilk buluşmada dokunamazdım. Dudağından öpüyorum bir anda.
Sadece utanç duygum oluyor bazen ama zamanla utanma duygumu tamamen kaybederim gibi düşünüyorum. Üstüne gittiğin şey yavaş yavaş kaybolur diye bir söz okumuştum.
Potansiyelim var mı sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet doğru yoldasın sktkten sonra para da al ciddiyim veriyorlar
Kanka birde lovebombing olayi var onla daha basit. oluyor
Dalga geçme la 😂
Yok vallahi dalga değil ciddiyim
Aga olayi cozmussun bunu burada anlayacak kapasite çıkmaz burdan alacağın yorumlarla bunun yanlış olduğunu düşünme çiçek almak kızlara direk kendinden soğutur çok dogru
Lovebombing olayınida anlatayım çok bir kızı gozune kestir reelde git tanış sonra üstüne duş sürekli yaz zaten kzi otomatik saygısızlık ve soğuma gostercektir 1 hafta içinde o aşamada ben artık senden etkilenmiyorum istersen arkadaş olabiliriz yaz sonra 3 gün içinde o kiz bak ne yapicak
Biraz sohbet edelim. Senin de fikirlerini alayım. Sen neler yapıyorsun mesela internetten sosyal ortamdan falan nasıl yürüyorsun?
Küfür hakaret ediyor musun?
Kanka ben reelde yürürüm üstte yazdığım yaktığı işlerim sonra kiz döndüğünde zaten kedi gibi oluyor sonra hakaret aşağılama yaparim sktkten sonra da durumum şu sıralar kötü derim para isterim ne kadar para alırsam kadar baglanir
Küfür hakaret ederim
Reelde nasıl yürüyorsun peki? Mesela otobüste, kalabalık ortamlarda veya sokakta yürürken. Dışarda tanışmaya yanasmiyorlar çok fazla
Kanka denk geliyor illaki fırsatları iyi değerlendirirsen avmlerde falan çok
Kardo takip atacağım bir kabul eder misjn taktık almak istiyorum senden
Kanka YouTube da harikasın kanalı var aramaya harikasın yaz o adam efsane onun tüm videolarını bitirdiğinde olayi kavriyorsun
Ama o küfür edin falan demiyor senin yorumun dhaa sahici geldi bana
Offf ne zirvaliyorsun
Gerçekler hoşunuza gitmiyor tabii
aha kullanılacak erkek tipi
Hayır asıl efendi erkek kullanılır gözünün yaşına bile bakılmaz. Annelik duyguları kabarmaya, yumurta kapıya gelmeye başlayınca sevmediğin efendi adamdan çocuk yapmak için evlenirsin.
yoo asıl senin gibi tipleri kullanırız hayat enerjisini sonuna kadar sömürürüz üstüne de dalga geçeriz
alay konusu ederiz
Saçma. Öyle olsaydı yatağa atamazdım kızları 😏 asıl iyi erkekleri uzup bırakırsınız
aha cinsel açıdan da kullanmışlar
daha söze gerek yok
Benim istediğim de oydu zaten. Ciddi ilişki sevmiyorum 🙂
kızların da derdi artık erkekleri cinsel açıdan kullanmak zaten
diğer arkadaşlarına da tavsiye eder artık
Etsin, işime gelir
onlarında geliyor zaten
Helal sana lucifercik
Adam doğru söylüyor ama. Kadınlara merhamet göstermek iyi bir şey değil çok fazla
Tamam sensin ufaklık
Efendi değil ezik oldugun için tercih edilmiyorsun
Tercih edilmiyorum demedim. Daha fazla taktik almak için yazdım ve biraz da gıcık etmek 😂 çocukluk travmalariniz aktif olduğu için ister istemez düşüyorsunuz böyle sertliklere 🙂
Ay ne alaka tercih ediliyor olsan böyle soru sormak aklına bile gelmez
Kudur 😂
Niye kudurayim bana ne