2012'de 77. sırada yer alırken aradan geçen zamanla 106. sıralara kadar geriledik.

2012'de 77. sırada yer alırken aradan geçen zamanla 106. sıralara kadar geriledik.

Mutluluk nedir yeniyor mu. kendimi gerçekten hiç mutlu hissetmedim. sadece sigara içerken kahve içerken ya da şarkı dinlerken anlık aldığım zevkler var ama onlar da geçici. mutluluk daha çok kalıcı olur insan kötü bir olay bile yaşasa mutlu olur yani huzurlu olur. ben bunları yaşamadım pek
Ben aslında her zaman mutluyum da gerçekten insanların geneli çok mutsuz yaşıyoruz yani yaşadığımız ekonomik koşullar enflasyon insanların birbirine tahammülsüzlüğü ülkede yasaların ve cezaların caydırıcı olmaması, bundan kaynaklı olarak en küçük bir kavgada bıçak silah çekerek insanların birbirini öldürme içgüdüsüne gitmesi gerçekten çok kötü ve mutsuz bir hayat yaşıyorsun ki belki de kıyamet alametleri dedikleri bu olsa gerek.
Finlandiya’ya gitmeli :D olmadı Hollanda’yı da düşünmeli. En mutsuz beşin arasında girdi Türkiye sandım. En son kediciklerle oynarken mutluydum, ya ben sürekli mutluyum. Türkiye’ye gelsem de mutluluk oranını arttırsam hdjd
Cevap
1Cevap
Küçük mutluluklarla mutlu olabilmek ve şükrederken kaderi suçlamadan azimle çalışmak bir insanı ve toplumu giderek daha fazla mutlu yapacaktır.
Yani son zamanlarda mutlu oldum, mutluluk anlık olan bir şey işte.
Dünnn akşam çok mutlu oldum sabah da üzülmüştüm çünkü çoksel bişeyi kaçırdım🥲
Pazartesi günü iyiydim..
Ben her gün mutluyum Allah'a şükür ya
Uzun zamandır mutlu değilim
Dusundumde hic mutlu olmamisim🙃
Çok yukarıda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?