O da beni rahatlatmıyor ne yazık ki bugün yazlıkta balkon da oturuyorum önümden çocuklar geçiyor onları ayaklarına düz duruşuna baktım ne güzel en azından yürüyüp istedikleri yerlere gidebiliyorlar dedim benim halim ise besbelli bu halde planın ne seveni olur ne aşık olanı ne de hoşlananı
Ben ♿ buyum 🙁 dünyaya hapisim
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir nevi rahatlamaya deşarj olmaya birebir çaresiz anlarda erkekler de ağlar Allah ağlatmasın 😓 ama hüzünlenecek çok durumum var dua da etki etmiyor evden uzağa gidip kurtulamadım bir türlü, deprem bir yandan geçim bir yandan, isteklerin olmaz bir yandan işini alaya alırlar off off beee yeter hayat yeterrr alacaksan al canımızı
Evet, fazlasıyla. Ağladıktan sonra düşünme aşaması da var, o da güzel. Sonra da el ve yüz yıkamak ve aynada "gözlerim ne kadar da güzel" diye bakma aşaması var. Ağladıktan sonra gözlerimi daha çok beğeniyorum. Psikolojim bozuk galiba 😂🤦♀️
Ağlayınca gözlerimi güzel buluyorum ve aynanın karşısında ağlamaya devam ediyorum sabah kalktığımda gözlerimin şiş olduğunu görünce kendimi çirkin bulduğum için tekrar alıyorum ve evet baya rahatlatıyor çok daha iyi hissediyorum kendimi
Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı.
Evet beni rahatlatır zaten genelde aşırı stresli veya sinirliysem sigara içer sonra da duygusal şarkı eşliğine ağlarım. insanlar ağlamak zayıflık diye ama ilgisi yok. kendimi rahatlatırım öyle
Sevindiğimizde nasıl gülüyorsak üzüldüğümüzde de ağlamak gayet normal zayıflık falan deniliyor ama değil Bazen insan içini dökmek istiyor dilsiz bir insanın bile en özgür olduğu an ağladığı andır
Bu yaşıma kadar hiç ağlamadım. Düşününce yüze damlayan bir sızı nasıl rahatlata bilir sıcaklıklarda yüzde tuz tanecikleri geziyor ggibi rahatsız edici olsa gerek
Ciddiyim maalesef etrafima çok büyük bir eglence kaynagiyim ama sorunlarimdan asla bahsetmem kendimi değerli görmüyorum insanlarin derdimi dinleyecegi kadar bu yüzden herkes beni neşeli güzel bir hayatı var sanıyor
Ayy çok kötü duygularımı kontrol edememeye başladığım dönemde çok ağladım sonra görmemeye başladım gözlerim kurumuş artık o derece yani boş ver kimse göz damlası bile hak etmiyormuş 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ota buna ağlarım rahatlatıyor mu bilmem de bi halta yaradığı yok😂