Kişilik & Karakter Rol model aldığınız birisi var mı? gizemepione Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Rol model aldığınız birisi var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hayır kimse yok kendimi rol model alırım 0 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Beni rol model almaya çalışan arkadaşlarım var 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Şuanlık Furkan Öztürk 0 0 Yorumla
DijitalŞizofren Takip Et Master Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. bir kaç kişi var 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yok sanirim 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Al capone 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır kimse yok kendimi rol model alırım
Beni rol model almaya çalışan arkadaşlarım var
basarili olmus kisiler izlenebilir
Şuanlık Furkan Öztürk
Kimseyi model olarak almıyorum
bir kaç kişi var
Hayır yok
Hayır yok
var kendim :)