Onun gibi olmak istiyorum dediğiniz var mı arkadaşlar?
Gerçekten örnek aldığımız kişilerin iyi vasıflarını uygulayabiliyor muyuz hakkıyla ?
Gerçekten örnek aldığımız kişilerin iyi vasıflarını uygulayabiliyor muyuz hakkıyla ?
Bir Müslüman olarak elbette rol modelim Peygamber Efendimiz H.z Muhammed (S.A.S) zaten kuran'da onda sizler için güzel bir örnek vardır diye ayet var yani İslam dinine göre bir insan ona ne kadar çok benzerse o kadar iyi Müslüman ne kadar az benzerse o kadar kötü Müslüman'dır bu kadar basit.
Hakan Balta idolüm . Ki çok küçük yaştan beri solbek oynuyorum , Hakan reyiz çok eleştirilen bi futbolcu ama tekniğiyle , sakinlik ve soğukkanlılığıyla çok beğeniyorum kesinlikle ruhsuz bir futbolcu değil bence.
Rol modelim Chewbecca.
link
Onun gibi duygusalım, sadakatim var, yeri geldiğinde cesurum da.
Rol-modelim hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz.
link
star wars fanı bir bayan enteresan
Sevdm rol modeliniiii Tanrı aşkına muhteşem dostumm :D
Tugba Buyukustun'u herseyiyle begeniyorum fakat evlenmeden hamile kaldi onu çok kinadim :/
özel hayatı bizi ilgilendirmez...ama evet çok güzel bi bayan takdir ediyorum :))
Cevap
18Cevap
Atatürk , yenilikleri seven gelenekci vasfı en ilgimi çeken özelliqi
evet geçmiş ve gelecek arasındaki dengeyi harika kurdu Ata'mız..
ali ağaoğlu.
o kadar param olana kadar ali ağaoğlu'yu örnek alıcam. o kadar param olduktan sonra da johnny sins gibi olucam.
Evlen benimle :D
Başka bir soruda yazmıştım. Hugoya küfreden çocuk..
Hugo çocukluğumun katili bee
Niye ben karaktersiz miyim de birisini kendime rol model alıp onun karakterine bürüneyim?
Yok canım estağfirullah efenim. sadece kişiliğiyle , hayatıyla beğendiğiniz örnek adığımız kimseler vardır onu diyordumm :)
adriana lima gibi olmak istiyorum,şaka şaka:):):) suat kılıç gibi olmak isterdim.hem karizmatik hemde cok iyi hitap tarszı var ve herkes de seviyo taraflı tarafsız
ama ben adirana lima gibi olmak istiyorum :(( :.P
bende marko jaric olmak isterdim valla:D
kesinlikle david beckham hem aile yapısı olarak çok iyi bi baba hemde çok iyi bi futbolcu birde çok iyi giyinir tipini saymıyorum bile onun gibi olmak isterim .
link
gitar çalışımı benzetemesem de açtığı diğer yollardan ilerliyorum :(
leyla ile mecnundaki erdal bakkal olmak isterdim
https://www.youtube.com/watch?v=mfEEAT1A4WYErdal bakkal bitanedir <3
Bruce Lee gibi hayatın HEMEN HER alanında dolu bir insan olmak hoş olurdu.
Öyle olmaman için hiçbir sebep yok bence , hepimiz için geçerli..
Rol modelim yok. Ama Mustafa Kemal Atatürk'e hayranlık duyduğumu söyleyebilirim.
Avril Lavigne gibi çıtı pıtı olmak isterdim.
Bridgit Mendler gibi doğal olmak isterdim.
Beyonce gibi şarkı söyleyebilmek isterdim.
vs vs...
bruce dickinson dünyanın en iyi vokalıistlerinden biridir.
beşiktaşlıyım ama emre belözoglu olmak ısterdım futbolda çirkef olan kazanır bu adam saha ıçınde çırkef sağdı dışında normal bı adam
deniz gezmiş.uygulayamıyorum tabi ki.ülkede özgürlük olmadığından.
Hz Muhammet s.a.v. örnek alıyorum
hz muhammet (sav) ve mustafa kemal ataturk
aysel gürel. çok ciddiyim.
Bence çok zeki bi kadındı. Zekiliğin verdiği o uçuk kaçıklık olmasa o güzelim sözleri nasıl yazabilirdi..
zeki, cesur, dobra ve hassas. ideal kadın.
Kendim olmayı seviyorum..
Prenses olmak en güzeli:)
Engin Koç ve Mehmet Ali Erbil.
kimse yok neysem benim
rol model olayı küçükken olur, geçtik o yaşı :)
ben hala arayıştayım :/
kimse yok
Ajdar
O bir numara zaten :)
Bilemedim simdi
Henüz yok.
Tarkan
altarın oğlu tarkanmı sanatçı tarkanmı :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar