Arkadaşlar selam dün gece başıma bir olay geldi yalan değil gerçek gece yatıyordum bi anda uyandım ve önümde uzun boylu ince siyah bir adama benzer bişey vardı bi anda korkuyla çığlık attım ve babam ve annem yanıma gelip oğlum ne oluyor diye sordu burada bir adam var dedim ama onlar hiç bişey görmediklerini ve evde bizden başka kimse olmadığını söylediler acaba gördüğüm bir cini varlıkmıydı yoksa beynim ne görmek istiyorsa onumu gösterdi anlamadım yardım edermisiniz? (NOT:Uyandığımda saat gece 3.30 civarlarındaydı)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
şikayet et
Ayyyi korktum. Üç harfli dadanmış sana naptın bi yere sıcak sumu döktün😂
Karabasan ya da cin ne bilelim biz sönsösnzönszmn bisi yok bisi boş ver
Uyku uyanıklık arası olmuş olabilir
Geçmiş olsun kardeşim musallat ugramisin siz kabul etmesenizde cin var ve görünme sebebini öğrenmeye çalış normalde pek görünmezler görünmüşler se de bi sebebi vardır genelikle kendilerini acik etmezler
Ben soran kişi değilim
Ama ben uğradım gördüğü şey simsiyah bi gölge gibiyse olma ihtimali yüksek dediğin gibi ama ziyaret etmiş olma ihtimalide vwr
Yanlis yeremi yazmışım cok pardon
Önemli değil musallat olsa başka belirtilerde olur aslında ben yaşadım çünkü tek böyle siyah Karaltilar geçmesi değildi
Nicin ziyarer edicek cinler 2 ye ayrilir rahmani cinler siyah gelmez zaten ifrit şeytani cin le4 siyah elbise ile görünür ve kedi vs gibi şeylerin lığına daha çabuk gire bilirler
Ya olur ya uğrama diye bişey uğramış olabilir
Ben çünkü yaşadığımda her gün etrafımdan Karaltilar geçiyordu
Rüyalar görüyodum ürkütücü uykumda bagiriyodum
Bazen evde olmadığı halde sinek sesleri duyuyodum
Sadece böyle bişey bi kerelik yaşadı diye musallat denilmez
Zaten yasamisin bunca zamandır
Bu bahsettiklerim zaten senin meşakatli olduğunu gostergesi
ya da evin yâda evden birine yapılan bisi
Evet benim çok kötüydü ama o bi kerelik yaşamış uyku uyanıklık arasında halüsinasyon görmüş olabilir yani bence sürekli oluyosa musallat dersin
Cin kendini zaten açığa vermez zaten bisürü şey saydın bunlar yeterli bile uykuda korkutma
Nasıl yani anlamadım ben yaşadım sonra bi hocaya baktırdık tanıdık oda dedi musallat sonra bi koruma muskasi yaptı eskiye göre çok rahatım artık neyseki 2 yıl oldu
Demeki artık koruma yetmiyor
Yanı Sana verilen korumayı kaybetmediysen
Bundan kurtulmak imkansız gibi bisi ama sana görünmüşlerse senden bisi istiyolar ama ne onu bilemem
Kaybetmedim ama muskayi çıkardım takmıyorum bi kaç gündür takmammi gerekiyor acaba
Takmasan daha kotulesirsin
şu an olmuyor dediğim şeyler 1 yıldır yani ama muskayi çıkartmıştım takmiyodum taksam dahami iyi sence
Seni koruyan o zaten
Aslında iyiyim çıkardım ama
Asla öyle bi hata yapma kaybetme onu sakin
Nasıl söylesem bi enerji hissediyodum yanımda bazen arkamda sabit duran bişey bazen etrafımdan hızlıca geçen bişeyler
Bu iylese bilecek bisi diyil yâda zamanla yok olacak bisi olenkadar senle olucak bisi
Kaybetmedim kaldırdım bi yere
Al ve tak onu yoksa daha kötü şeyler olur
Ben doğuştan musalatliyim her yolu denedim olmadi
Senin gibi anneme yapmışlar anneme hoca kuşla vermiş onu kaybetmiş o yüzden tekarar başlamış ve bize bulasmis
Ben doğuştan değil benim 2 sene önce başladı hocaya sorduğumda sebebinin bi sürü şey olabilicegini banyoda veya tuvalette denk gelmiş olabilicegini söyledi b
Farketmez bi şekilde bulasmisin gece rüyanda korkutma tecavüz vs vs bunların sebebi onlar
1 yolu var tamamen kurtulmanin
Korunmayı asla ölene kadar çıkarma yoksa ya bakır köy yâda onlardan biri olursun
Kaç yasindasin bilmiyorum ama iyi bisi diyil
Korunmayı tak çıkardığın için oluyo bazı şeyler
Taktım teşekkür ederim
Sorun yok olursa işlik çal hemen gelirim :))
Slendermannn
Karabasan
halüsinasyon