anlıyorum ama sen ne kadar özgürsen o adam da o kadar özgür olduğunu düşünür böyle bir durumda... perdeyi kapattığında bu tacize maruz kalmazsın. erkekler perdesi açık dans eden bir kadını izler ve hatta aklına tuhaf düşünceler bile gelir. o yüzden perdeni kapat kapını ört sesi sana yetecek kadar aç ve ne yapmak istiyorsan yap özgürsün sonuçta.
sana inanıyorum yemin etmemelisin böyle durumlarda... yemin ettiğin mevzu çok daha hayati sorunların için olmalıdır. gereksiz yemin etmek iyi bir alışkanlık olmadığı gibi karşındaki insanda güvensizliğe de sebep olur... yaşadığın bu durumu bundan sonra yaşamamaya çalış. o adamla da karşılaştığında çok öfkeli ve kızgın bir bakış at.. asla gülümseme ya da saf bakış atma... yani bu adam bu olay sonrasında kafasında bir kurgu yapıp yoluna çıkarsa ona çok ters bir duruş sergile. o zaman bu olayı örtbas etmiş olursun...
Yani çalışyorum zaten babamın iş yeri var ona yardım ediyorum ama memnunum yani. Ama gerçekten yani haklısın bende bişey yapamıyorum ama yani napabiliriz oturup suratmı asalım. Okuldaki kızlarda benim gibi onların etkisi de var tabi
Baskıcı değiller aslında annem çarşaflı olmasına rağmen eve girdiğinde şarkılarla karşılıyorum öyle çarşafla oynuyor benle ama yani oda akıllı sakin bir kız olmamı istiyor bitık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
o adam kadar sende suçlusun. müzik açmış oynuyorsun adamda görüyor seni. sence normal bir tavır mı yani bu yaptıgın?
Ya ama ben hep böyleyim. Onun bana baktığını vallaha bilmiyordum bilsem oynamazdımm
anlıyorum ama sen ne kadar özgürsen o adam da o kadar özgür olduğunu düşünür böyle bir durumda... perdeyi kapattığında bu tacize maruz kalmazsın. erkekler perdesi açık dans eden bir kadını izler ve hatta aklına tuhaf düşünceler bile gelir. o yüzden perdeni kapat kapını ört sesi sana yetecek kadar aç ve ne yapmak istiyorsan yap özgürsün sonuçta.
Normalde kapatıyorum vallahi ama bugün öyle oldu. Tül perde vardı yani vallahi bilerek yapmadım
sana inanıyorum yemin etmemelisin böyle durumlarda... yemin ettiğin mevzu çok daha hayati sorunların için olmalıdır. gereksiz yemin etmek iyi bir alışkanlık olmadığı gibi karşındaki insanda güvensizliğe de sebep olur... yaşadığın bu durumu bundan sonra yaşamamaya çalış. o adamla da karşılaştığında çok öfkeli ve kızgın bir bakış at.. asla gülümseme ya da saf bakış atma... yani bu adam bu olay sonrasında kafasında bir kurgu yapıp yoluna çıkarsa ona çok ters bir duruş sergile. o zaman bu olayı örtbas etmiş olursun...
Ya bazen mesela görüyorum da millet nasıl bu kadar mutlu awk diyip şaşkınlıkla izliyoruz yani ilgimizi çektiğinden değil
Niye muutlu olmayayım.
Ne bileyim derdin mi yok
YKS vardı ama artık çalışmayı bıraktım bir derdim kalmadı.
İş miş yok o zaman
Yani çalışyorum zaten babamın iş yeri var ona yardım ediyorum ama memnunum yani. Ama gerçekten yani haklısın bende bişey yapamıyorum ama yani napabiliriz oturup suratmı asalım. Okuldaki kızlarda benim gibi onların etkisi de var tabi
Okey
OOO sen dikkat et avına yakalamış olabilir haşin adam önce izler sonra pusar ha :D :D
Senin oynaman oranı buranı kıvırtman ayıp değil mi
Ama evde oynuyorum. Onun baktığını bilseydim oynamazdım heraldee
O zaman tamam
Röntgen cin var yanii🤣🤣
Ayıp değilmi ya
Benmi ayıp birsey dedim ki
Onun yaptığı
Ayıp ama seni beğenmiş sanırım
Ne beğenmesi ya o benden yaşça büyük ayrıca yaptığı çok ayıp
Ayıp ama var öyle insan gibi görünen yaratiklar
Bişey diceğem şu an gene çıktı ve öhm öhm sesler çıkarıyor ayyy korktum bu niye böyle oluyor korkuyorum vallah
Senin evde kimse yoknu ki korkma sadece bakar bakar mastürbasyon yapar o kadar
Sen rahat ol
Ört perdeyi ört.
Ya ben direk kaçtım odadan. Zaten tül perde vardı ama ışığı açmıştım
Tül perde fayda etmiyor, kalın perdeyle ört.
Ahahsh yeni bir aşk doğuyor hshs
Ne aşkı ya benden büyük
Olsunn
Röntgen çekiyor desene
Bu konu hakkında bir anım var ahdhshba
Onu uyarmalısın
Vallah dışarda görürsem ne bakıyorsun diceğem terbiyesiz
Perdeyi kapatsana bea
Tül perde var ama ışık açıktı
Bu bildigin dikizlemek
Goz kirp knk djdj
Abooo
😭
😂böyle enerjik birisine denk gelmemiştim
Kınıyorlar beni ya sanki suç bendeymiş gibi
Yok be öyle düşünme bende dans etmeyi seviyorum, daha çok hangi müzik türlerini dinlersin?
Her tür müzik severim.
https://www.youtube.com/watch?v=nKcIQ-N8VIA
hahah harika böyle enerjik insanlar pek kalmadı😂sanırım birisine denk geldim ama gizliymişsin ;(
Annemle babam benden çok şikayetçiler vallah. Ramazanda sahurda açıyordum ve çok kızıyorlar
Ah şu aileler aynısı bende de var ya baskıcılar hepsi bıktım gerçekten
Baskıcı değiller aslında annem çarşaflı olmasına rağmen eve girdiğinde şarkılarla karşılıyorum öyle çarşafla oynuyor benle ama yani oda akıllı sakin bir kız olmamı istiyor bitık
Kaç yaşındasın ki
18
Hıı anladımm