Acaba gece de bu kadar tatlı olur mu? Şüpheliyim.

Acaba gece de bu kadar tatlı olur mu? Şüpheliyim.

Günaydın abla. Bence gelir gün içinde uyumamak çok önemli ben gün için de eskiden uyurdum ama son bir kaç aydır hiç uyumuyorum gece de erken uykum geliyor ama yine de bozuk tabi biraz uykum
Günaydın ablam uyuduk geldik
o zaman mutlu ve enerjik bir günün olsun abla 🌷
Teşekkürler Barış 🌷
erken kalktım çünkü dışarıda işim vardı 😒 sabah kendimi yataktan kazıyarak kaldırdım ve eve yeni geldim ve çok uykum var şu an 🥺 havaaa çokkk sıcakk komşular 🥺 gene başlamalıyım hava serinlesin dualarıma 😔
Sıcaktan uyku bastı gideyim yarım saat kestireyim dedim su gibi olmuşum uykumda terlemişim. Uyusan bi dert uyumasan bi dert. Hava serinlese de serin serin uyusak
ben naptım asıl gömlek giydim ve içimde çamaşır vardı sadece gömlekte inceydi ve bronzlaşmışım iz şeklinde 🥺 napcamm 🥺
Gömlekten güneş nasıl yakıyor yahu kaç derece bu 😄 2-3 güne falan açılır inşallah yoksa tatile gittim güneşlendim dersin artık
yaktı valla 😀 kumaşı neyse artık 😀
Baya bayaa inceymiş 😂
transparan değildi herhalde 😂
Ahahahsah neyse fesatlık is loading 😂😂
bak casii benim gibi kanatsız bir melek gibi pıtı pıtı yürüyen bir varlığa böyleler de bi hafta sonra gömlekle yanarsan ben sorarım sana bak 😂😂
Ahgagsgsgddf olur mu olur 😂 bu ara ağzımdan çıkanın olma hızı 2 saniye falan 😂
hangimizin değil ki 😂
Cevap
8Cevap
Sanmıyorum alışık değilsen gece o tatlı uykundan olabilirsin.
Hiç direnme geliyorsa kestir yoksa gece aynı modu bulamayabilirsin, vücut o an dinlenmek istiyor karşı gelme
Çok iyi yapmışsın
Vücudun ihtiyacı var ki gelmiş uykun. Uyu azcık bişey olmaz😀
Bu saate uyuyunca insan sarhoş gibi oluyor ya. Gece uykusu daha önemli.
Sabah ve Öğlen uykusu çok tatlı derler. Akşam bu zevkten mahrum kalabilirsin.
Şu an bende öyle uyandım ama bi tatlılık uykum var 😀
Uyandım
Gelmeyebilir hazir gelmişken vur kafayı..
Gelmez kesin uyu hemen 😃
Gecede uykun gelmez :D
Gelmez
Öğlen uykusu iyidir, gece gelir mi bilemem.
Sanmam
Hiç belli olmaz
Gece dinlendirici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?