Yiyecek olur trend şeyler olur vs gibi..
Herkesin ayılıp bayıldığı şeyleri sevemedim

Yiyecek olur trend şeyler olur vs gibi..
Herkesin ayılıp bayıldığı şeyleri sevemedim

Bilmiyorum ama pahalı zevklerim var. Bir yerde bir şeyi beğenip fiyatına bakıyorum ve en pahalısı çıkıyor genelde. Herkesle aynı değil ama sevdiğim şeyleri sevenler de var. Zaten dünyada sadece bizim sevdiğimiz bişi de yok ki. İlla ki bizden başka sevenler, ilgilenenler oluyor. Öyle olmasa o şey yapılmaz ya da satılmaz
Hayır özentilikten nefret ediyorum ve günümüz toplumunda da bu oldukça yaygın tiktok, pubg, yok efendim bu instagrama benzer bişey daha fırladı ya gündeme saçma sapan şeyler tam tersine kimsenin keşfetmediği sıradan olmayan farklı eşsiz şeylere müptelayım.
Cevap
18Cevap
Hayır tabi ki de ben kendi sevdiğim şeyleri severim sadece yani kim neyi seviyor o benim için önemli değil bazen kafa dengi arkadaşlarımla zevklerimiz aynı oluyor o kadar
Hayır, bir çok konuda insanlarla zevkim farklıdır.. Bunun için ekstra bir çaba harcamıyorum benim tarzım doğduğumdan beri farklı oldu..
Sen ıslak kekte sevmiyon showdasın sjskldfslkd falan şaka
Yok marjinal olmam lazım. Mesela herkes tatlıyı süt ile tüketirse ben şalgam ile tüketirim.
neden herkesi taklit edeyim ki. kendi tercihlerimi yaşadım hep. aklıma fikrime uymayan şeyleri denemem bile
Yok. Kendimi çoğu konuda insanlardan çok ayrı görüyorum sevdikleri şeyleri ya da popüler olan şeyleri bir türlü sevemiyorum.
Hiçbir konuda herkesin ortak ilgisini çeken çok sevilen hiçbirşeyi asla sevmedim sevemedim.
Popüler olan şeyleri tabi ki merak edip denerim ama bu sevdiğim anlamına gelmez. Herkesle farklı veya ortak zevklerim var sırf popüler diye sevmem. Tarzım, düşüncelerim, damak tadım vs vs bana hastır.
Herkese göre karar vermiyorum. Her yerin specialini denerim. Bepenirim beğenmem, ama mutlaka denerim…
Herkesin sevdiğini sevmeme gibi bir huyum var. Örneğin Starbucks gibi mesela. Hayatımda hiç gitmedim oraya.
Ben biraz ne derler ona bilemedim herkesten farklı olmalıyım herkesle aynı şeyleri yiyip aynı akımın içine girmek sürü psikolojisi gibi geliyor
Tam tersi popüler kültür biseyi trend yapıyorsa vardir onda bi b. okluk derim nefret ederim
Önemli olan benim sevmem. Birileri yapıyor diye yapmam.
Tam tersi herkesin sevdiği şeylerin tam tersini severim garipim biraz galiba
Hayır, ne kimsede olanı severim ne de sevdikleri şeyi.
Tüm kıyafetlerim aynı tarzımı yıllardır değiştirmiyorum.
Popüler kültürün kölesi değilim
Ben biraz marjinal bir karakterim
genelde herkesin sevdiği şeylerden soğurum
Aslında hayır farklılıklar güzeldir bana göre
belki herkes benim sevdiğim şeyleri seviyor
Meşhur söz zevkler ve renkler
Herkes ne seviyor bilmiyorum
Ayrıcalığım olmalı😀
Hiç alakası yok
Tam tersi. Sürü psikolojisinden hiç hoşlanmam
Hayir
Hayır sevmem.