Kişilik & Karakter İnsanlar sizin en çok neyinizi sever? Slaanesh Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangi özelliğinizden ötürü insanlar sizinle arkadaş ya da sevgili olmak ister? İnsanlar sizin en çok neyinizi sever? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Karakterimi 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Karakter olarak genelde sevilen bir insanım.. 0 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sevilecek bir yanım yok kimse sevmiyor beni 1 6 Yorumla Slaanesh +1 yıl Yalan Yorumla Wheeinthemood +1 yıl bi yastığım var işte başka da kimsem yok Yorumla Slaanesh +1 yıl Hadsizliğini affederim ama yalanı kolay affetmem Yorumla Wheeinthemood +1 yıl yalan yok be Yorumla Slaanesh +1 yıl Beni hayal kırıklığına uğrattın Krull Tepes Yorumla Wheeinthemood +1 yıl :((( Yorumla
Bazenn12 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 70% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 473 cevap paylaştı. Bir insanı gerçekten dinlerim anlarım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Karakterimi
Karakter olarak genelde sevilen bir insanım..
Sevilecek bir yanım yok kimse sevmiyor beni
Yalan
bi yastığım var işte başka da kimsem yok
Hadsizliğini affederim ama yalanı kolay affetmem
yalan yok be
Beni hayal kırıklığına uğrattın Krull Tepes
:(((
Bir insanı gerçekten dinlerim anlarım
Samimiyet
Her şeyimi