Kişilik & Karakter Hayatınız boyunca elde edemediğiniz şey nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Çok istediğiniz ama bir türlü elde edemediğiniz bir şey var mı? 🦋 Hayatınız boyunca elde edemediğiniz şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Aşk ve sevilmek. ya da diğer hayallerim zaten hiç biri olmadı. yani fark etmiyor. 0 0 Yorumla
incihmm Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl hayatım boyunca değil ama bu sene yksde ilk 100 bursunu çok istemiştim olmadı. nasip 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl gözüm kapalı böyle bu adam beni asla aldatmaz diye emin olduğum bir yâr 🥺 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Sanırım bu Aşk oldu şimdiye kadar bundan sonrasını bilemem :D 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hiç bir şey istemiyorum 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Umursamaz bir tavır tanınmak hep taktım hep taktım 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Aşk mesk gönül isleri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aşk ve sevilmek. ya da diğer hayallerim zaten hiç biri olmadı. yani fark etmiyor.
hayatım boyunca değil ama bu sene yksde ilk 100 bursunu çok istemiştim olmadı. nasip
gözüm kapalı böyle bu adam beni asla aldatmaz diye emin olduğum bir yâr 🥺
Sanırım bu Aşk oldu şimdiye kadar bundan sonrasını bilemem :D
Hiç bir şey istemiyorum
Umursamaz bir tavır tanınmak hep taktım hep taktım
Omzumda iki kanat.
Aşkı elde edemedim..
Çocuk sahibi olmak
Hiç birseyi eldw etmek için uğraşmadım
Aşk mesk gönül isleri
Sevgilim olsun istedim olmadı bir türlü
birini istiyor sam asla eli boş dönmem
F10 M5