Kişilik & Karakter Kendini en mutlu hissettiğin, en rahat hissettiğin zaman dilimi hangisi? somurtukkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Sabah saatler Öğle saatleri Akşam saatleri Gece Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kendini en mutlu hissettiğin, en rahat hissettiğin zaman dilimi hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Şarkı dinlediğim zaman gece saatleri bir de kahve içtiğim zamanlar. ya da sabah çok erken kalktığım güne kahve içerek başladığım saatler 0 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Kendimi keyifli hissettiğim her an, en rahat olduğum andır. Yeter ki keyfim yerinde olsun. Mutlu olmama da gerek yok. Keyfimin iyim olması yeter bana. 0 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gece saatleri en sessiz rahat huzurlu saatler ne yaparsan yap üzül sevin ağla 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 572 cevap paylaştı. Sevdiğim kadınla yalnız kalıp onunla ilgilendiğim zaman. ama bil bakalım eksik olan ne? 0 0 Yorumla
denizayse_54 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Şu An Sabah oldu. Hala Uyumadı ben. Uykusuz. Nasıl İşe gideceksem uykusuz uykusuz bi gün daha sona erer. 1 0 Yorumla
haksgosjsls Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Herkes uyuduktan sonra sessiz sakin kafa dinliyorum 1 0 Yorumla
Erhanbckl Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Sabah çok erken uyanmak beni mutlu ediyor o günüm genel olarak pozitif geçiyor. 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Maalesef hiç bir zaman. 0 0 Yorumla
Doctor-Strange Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Mesai sonrası evde yatağa uzanırken. 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Öğlen vakti keyif yaparım genelde. Kahve keyfi. 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sabahları serin ve sessiz 0 0 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Akşamlar 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Geceee 0 0 Yorumla
prenses-kızz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 895 cevap paylaştı. Gece 0 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gece.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Şarkı dinlediğim zaman gece saatleri bir de kahve içtiğim zamanlar. ya da sabah çok erken kalktığım güne kahve içerek başladığım saatler
Kendimi keyifli hissettiğim her an, en rahat olduğum andır. Yeter ki keyfim yerinde olsun. Mutlu olmama da gerek yok. Keyfimin iyim olması yeter bana.
Gece saatleri en sessiz rahat huzurlu saatler ne yaparsan yap üzül sevin ağla
Sevdiğim kadınla yalnız kalıp onunla ilgilendiğim zaman.
ama bil bakalım eksik olan ne?
Şu An Sabah oldu. Hala Uyumadı ben. Uykusuz. Nasıl İşe gideceksem uykusuz uykusuz bi gün daha sona erer.
Herkes uyuduktan sonra sessiz sakin kafa dinliyorum
Sabah çok erken uyanmak beni mutlu ediyor o günüm genel olarak pozitif geçiyor.
Gece dinlenme halindeyken...
Maalesef hiç bir zaman.
Mesai sonrası evde yatağa uzanırken.
Öğlen vakti keyif yaparım genelde. Kahve keyfi.
Kendimle kaldığım her an
Sabahları serin ve sessiz
Çok değişken ya bu zaman ile alakası yok
Gece uyurken müzik dinlemek
Akşamlar
Geceee
gece
Gece
Gece..
Namaz vakitleri 🥰
Uyuduğum zaman 😂
Ben hep mutsuzum mk