Gunes dogdu, gunes batti. Az cok saglikla, en azindan hayatta kalarak bugunu bitirdiniz sayılır. Peki sabahtan beri yalnizca kendiniz icin bir sey yaptiniz mi? Bugun Allah icin ne yaptin sorusu gibi dusunebiliriz. Bu soru kendinizi dusunmeniz icin bir daily reminder'dir.
Mecburen ise gitmenizden, mecburen cocugunuza bakmanizdan, mecburen artik cok da sevmediginiz insanlara katlanmanizdan bahsetmiyorum.
Sirf seviyorsunuz diye o muzigin sesini actiniz mi mesela, ya da kendinize bir kahve yapıp balkonda uzaklara daldiniz mi? Eger yapmadıysanız yapin. Su saatte kahve icersem gece ayakta kalip hic istemedigim seyleri dusunurum o yuzden kendime koca bir bardakla sut doldurup balkonda icecegim. Hem belki boyum uzar. Size de afiyet olsun.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar