iyi aksamlar. vaktinizi bosa harcayacak ve okuma suresi 40-45 saniye suren bir metin yazacagim okumak istemeyenler basliga gore cevaplasin.
aniden aklima dedemlerin eski evlerinde, "kuzen odası" dedigimiz odanin duvarında asılı "Bugün Allah için ne yaptın?" yazılı tablo geldi. kimseye bu soruyu soracak haddi kendimde bulmadigim icin kendiniz icin ne yaptınız diye soracagim. sabah nispeten saglikli sayilabilecek bir kahvalti yapip ofise gittim, yalandan dilekce yaziyormus gibi yaptim ama aslinda hızlı hızlı hayalet sevgilim sozlerini yazdım. patronuma Türk kahvesi yapip beni daha cok sevmesini sagladim. ardindan ogle yemegi, birkac dısarı isi, bunlari yaparken havaya kufrettim tabii. ve sonra gunlerdir gitmiyordum, SPORA GITTIM. spordaki ablalardan biri bana "nerdesin cimcime?" dedi, gordugunuz gibi spor salonunda yoklugu fark edilen, saygın bir kisiligim. sonra mat uzerinde pilates topuyla adini bilmedigim hareketler yaptim, spor hocami guldurdum, eve gelip spor yapan birinin yememesi gereken bir sey yedim. harika bir gun oldu. ama lutfen hemen ekim ayi gelebilir mi cok sicak

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer