Sosyal medya paylaşımları insanlarda ani ruh hali değişikliklerine neden olabiliyor. Siz nasıl etkileniyorsunuz?

Sosyal medya paylaşımları insanlarda ani ruh hali değişikliklerine neden olabiliyor. Siz nasıl etkileniyorsunuz?

Hayır benim umurumda bile olmuyor yani ben zaten sosyal medyada sadece canım sıkıldığı için zaman geçirmek için kullanıyorum. bu yüzden de kim ne paylaşmış kim ne yaşıyor umursamam. zaten arkadaşlarımı takip ederim bunun dışında ünlüleri ya da gereksiz kişileri takip etmem ayda paylaşımlarına bakmam. ayrıca çoğu kişi de sahte mutluluk paylaşıyor zaten..
Ruh yapımı çok fazla değiştirmiyor da sinir katsayımı bir tık daha yükselir. Kitapsız bilgin olmuş, sermayesi de din olan, meczup, hayatın gerçekliğinden, kurduğu fantastik dünyada yaşadıklarını gerçek olaymış gibi anlatıp bunları yüzüne vuranı da iftiracı olmakla suçlayan boş beleş o.. spu çocuklarına sinirlendiğimiz doğrudur.
Cevap
1Cevap
Eskiden etkilerdi, ama artık bu paylaşımların çoğunun insanların psikolojisini kötü anlamda etkilemek ve moral bozmak amaçlı olduğunu bildiğim için, fazla etkilenmiyorum
bazen kesmeli bicmeli seyler karsıma cıkıyor. kendime gelemiyorum bir süre🥺
Evet bence herkesi etkilidi
Etkiliyo
Etkilemiyor.
Etkiliyor tabi ama çok takılmamak lazim
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?