Karşı tarafı dinlerim buluşunca, gün içinde mesaj atarım ilgilendigimi gösteririm.
Aşırı uzun mesajlaşmam, genelde 3-5 metinle bitiririm.
Buluşmadan sonra tekrar buluşsam da kıymet görmüyorum hiç.
Yani arabada hareketli şarkılar falan da açarım, kızı dinlerim bir şey anlatınca, gerektiğinde eleştiri de yapar gerektiğinde "güzel yapmışsın" derim.
Ama bu kadınlara yetmiyor. Kadınlar kötüyü adam etme derdine giriyor sanki. Ben karakterimi değiştirmeli miyim? Kötü bir adam olup kızlara soğuk mu davranmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kadınlarda yok sadece bu. Doğru insanlar hep yanlış insanları seviyor zaten..
Ben yanlış kadınları hiç sevmiyorum. İşin tuhaf tarafı beni gerçek anlamda seven hiçbir kadın olmadı.
Benide olmadı 🤷🏻♀️
Galiba bekar öleceğiz, evlilik takıntım yok, ama manipülasyonlara gelemiyorum, bir kıza sözümü kesiyorsun demiştim konuşurken sinirleniyorum demiştim, "boş ver ya" dedi. O anda sogudum.. bu insanla ömür mü geçer diye.
Başka biri sırf iyi yaklaştım diye alttan alta bana "beceriksiz, yeteneksiz" falan gibi laflar soktu. Böyle kelimeleri sevmiyorum dedm. "Hareketlere bak" falan gibi benimle alay etti. O kızla konuşmayı öyle bitirdim.
Bazı kızlar kendilerini dünyanın merkezine koyuyor sinir oluyorum.
Ben ne kadar doğru olursam olayım ne kadar zorlasam da toksik ilişkiler asla bana göre değil. Yapamıyorum
Hepte istemediğin şeyin içine düşüyorsun değil mi? Hayat böyle bir şey işte..
Evimde oturarak doğru insanı bulamam. İnternetten konuştuğum insanlar vardı. Kurslara falan da gittim ama maalesef sevilmiyor iyi erkekler gerçekten. Artık bütün kadınların sert, onları bastıran, hakaret eden erkekleri sevdiğini düşünüyorum ben.
Lisede de, unide de gittiğim kurslarda hep bunu gördüm. burada bazen görüyorum "bana çiçek alan, bana değerli hissettiren erkeği isterim" diyen yorumları. Kadınların kendisi bile inanmıyordur bu yorumlara.
İnsan yanındakine güvenemiyor ne İnterneti.. Sadece kadınlar için geçerli değil buuu. Daha az önce çok sevdiği halde istenmeyen 3 kişinin sorusuna yanıt verdim.. kimse iyilikten anlamıyor..
Onları bilmiyorum. Belki bağımlı bir şekilde yapışıyorlar karsilarindakine. Ama ben bağımlı şekilde yaklaşan biri değilim.
Karşı tarafa bir alan da açmak lazım ilişkide. Yani sırf sevilme açlığı içinde yaklaşmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Sevilme açlığı olan insanlar karşı taraf ne derse kabul eder, hiç alıcı olmazlar hep verici olurlar, sırf terkedilmemek için "tamam hayatım sen yeter ki kızma" kafasında insanlar.
Ben denge kurmayı seviyorum. Bir kadin çok simarmaya başladıysa, bana ters olmaya başladıysa orada ben benim alanıma giriyor diyerek uyarıyorum, bu hareketin hoşuma gitmiyor diyorum. Bazı adamlar farketmiyor kadının onu manipüle ettiğini.
Ben psikolojik kitaplar okumayı çok seviyorum. Manipülasyon, çocukluktakk travmalar falan, birçok bilgim var. Karşımdaki insanların hareketlerini falan çok iyi analiz ederim bu yüzden. Yanildigimi hiç gormedim. Belki iyidir ben yanlış düşünüyorumdur dediğim her kim varsa o ilk baştaki sezgilerim hep doğru çıktı.
Bilmiyorum. Ben bana iyi davranan insanlara hep iyi yaklaşmaya çalıştım. belki değişir diyerek şans verdiğim toksik kadınlar oldu. Fakat bu onların huyuymus ben de "beni deniyor doğru erkek miyim" diye s. lakca düşünceler içine girmistim.
Öyleler evet maalesef ki. Bu bende de vardı, sevilmeme açlığı ve gerçekten söylediğin gibiydim hayatımın en büyük hatası ve tokadı oldu cidden, o kadar haklısın ki. Simarmasinda ne gibi bir sorun var ki 🤷🏻♀️ insan sevdiğine yapar sadece bunu.. Kitapların ismini alabilir miyim beyefendi lütfen 😄 ihtiyacım var kendilerine. Hem psikoloji okuyacağım bende iyi olur benim için de. Aaa niye öyle diyorsunuz 😾
Simarmasindan kastım iyi bir şey değil. Nazlanmak güzeldir. Kadına yakışır, ne bileyim "beni evden alsana, beni kucağına alsana" falan gibi seyler yapılır, erkek de kendini centilmen hisseder karşı tarafa yaptığı jestlerle. Yani yine sevgiyi besleyen şeyler.
Simarmaktan kastettgiim altında art niyet olan şeyler.
Travma ve iyileşme, iyi hissetmek, ikili ilişkilerde duygusal manipülasyon, kadın beyni erkek beyni üzerine kitaplar (adı aklima gelmiyor- kadınlar marstan erkekler venusten diye bir kitep vardi sanırım) hayatı yeniden kesfedin gibi kitaplar.
YouTubeda da bu işi hakkıyla yapan tek bir isim var bana göre Tülay kök. Videolarının uzun olmasi ve derin konuları işlemesi bana bayağı yol gösterdi insan ilişkilerinde
Onlara bende katlanmam elbette, haklısınız 😊. Teşekkür ederim bu arada 😇🥰
Rica ederim, güzel kaynaklar, bir de beden kayıt tutar var. O da çok güzel bir kitap. Travma ve iyileşme ve beden kayıt tutar favori kitaplarım
Bakayım o halde. Lazım bana da 😂
Bak bakalım 🙂
Tekrar teşekkür ederim ☺️
Rica ederim, teşekkür ederim bu güzel sohbet için, umarım kalbince güzel birini bulursun 🌸🙂
Ben teşekkür ederim 😇. Çok teşekkür ettim biraz tuhaf oldu ama ahaha. Umarım..🥲
Rica ederim, ben de çok rica etmiş oldum odestkk 😂
🤭🤭 hihihi olsun bir şey olmaz
Tamamdır 🙂
😊☺️
Aynı şeyleri bende yaşadım buradan konuştuğum biri vardı tatlı da çocuktu ama bir gün ona mesaj atmadım diye engelledi beni açıklamama bile fırsat vermedi. Kötü olmana gerek yok ki karşında ki seni öyle de anlamayacak böylede …
Neden mesaj atmadin ki? Başkasıyla mı konuşuyordun?
Yok hayır kedimi veterinere götürdüm kısırlaştırmak için ordan arkadaşımın annesinin vefat haberini aldım oraya gittim bütün günüm koşuşturma içinde geçti ve akşam da bir iki soruya cevap verdim burdan ama geç bir saatti ona yazmayı düşünmedim saatten dolayı o da beni engelledi