Kişilik & Karakter Hayatınızda sizi yoran neler var? SueɹrdʞuɔnK Takip Et Bilge Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Hayatınızda sizi yoran neler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Her şey var yormayan bir şey yok 1 0 Yorumla
Veratoprak Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Duygusal oluşum, cok ağlamam, her şeye çok fazla anlam yuklemem, yanlış anlasilmam, kendimi ifade edememem, cok deger vermem cok guvenmem bunlarla birlikte gelen mide ve baş ağrısı. 1 0 Yorumla
oscuridad_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl •İnsanlar•Cahil insanlar •Laftan anlamamak için uğraşan insanlar •Belirsizlik 1 0 Yorumla
Momgrl Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl İnsanlar, hayır diyememek, kendinden ödün vermek, susmak , nezaketen gidiler yerler... 1 0 Yorumla
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Psikolojim. Bir de kirici, cahil insanlar 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Aile. 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. İnsanlar 1 0 Yorumla
Mavimavimsii Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kendim😔 1 1 Yorumla Mavimavimsii +1 yıl Buyrun Yorumla
sineeem1 Takip Et Bilge Yaş: 104 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 306 cevap paylaştı. Kendim🤕 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her şey var yormayan bir şey yok
Duygusal oluşum, cok ağlamam, her şeye çok fazla anlam yuklemem, yanlış anlasilmam, kendimi ifade edememem, cok deger vermem cok guvenmem bunlarla birlikte gelen mide ve baş ağrısı.
•İnsanlar
•Cahil insanlar
•Laftan anlamamak için uğraşan insanlar
•Belirsizlik
İnsanlar, hayır diyememek, kendinden ödün vermek, susmak , nezaketen gidiler yerler...
Psikolojim. Bir de kirici, cahil insanlar
Aile.
İnsanlar
Kendim😔
Buyrun
Kendim🤕
çalışma hayatı :)
Belirsizlik