Elalem ne sinir bozucu bir tür, bir türlü sonu gelmiyor. O_o

Elalem ne sinir bozucu bir tür, bir türlü sonu gelmiyor. O_o
Hayatta insanı yoran birçok şey olabilir. Bunlar arasında stres, iş yükü, kişisel sorunlar, sağlık problemleri, finansal zorluklar, ilişki sorunları, kaygı, depresyon, yalnızlık ve daha birçok faktör sayılabilir. Bu tür şeyler insanların hayat kalitesini düşürebilir ve genel sağlık durumlarına zarar verebilir. Bu nedenle, bu sorunlarla başa çıkmak için sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek, stresle başa çıkmak için doğru stratejiler kullanmak, sosyal destek almak ve gerektiğinde profesyonel yardım almak önemlidir.
Beni anlaşılmamak yoruyor..
Kendimizi böyle hissetmez miyiz bazen? Çağrılan yere gitmek istemediğimiz, konuşmak dahi istemeyip. Insan yüzü görmeye tahammül edemediğimiz, herşeyin ekşi bir tat bıraktığı o tatsız zamanlar nazlanmakla suçlanıp üzerine birde sitem yediğimiz boğucu zamanlar. Çok mu anlaşımaz bir durum anlamıyorum ki, insan, yüze gülecek neşeyi, dert anlatacak dermanı ya da ne bileyim işte hayata hep dört elle sarılacak hevesi, her zaman kendinde bulabilir mi?😏
Her zaman kendinde bulamaz. Daha doğrusu, kendinde bulmak için bir zaman ayırmak gerekiyor kendine; bu zamanı da senden alıyorlar ise bulamazsın, bulamayız.
Olmaz miiii? Mesela gece 2'de alt kat komsum uyumadin mi evde yürüyorsun diye yazmış. Ben degildim o ayrı mevzu da herşeyimi kontrol ediyor onu seviyorum ama. daha önce uyardım hatta bir keresinde fena tersledim.
Benim alt komşum da en ufak bir ses olsa bile tavana vuruyor kaç defa polis çağırdı çok dikkatli olmamıza rağmen.
@Ceylaneceecee 😬😬😬😬
Teşekkürler
Gereksiz yere taşıdığım yüklerim. Artık yol ayrımı kurtulma zamanı bazı şeylerden..
Cevap
19Cevap
O elalem Bi yok olmadı yaaa neyseki elalem uzun zamandır umurumda değil.
Bu aralar sadece fazla gezmekten misafir ağırlamaktan yorgunum sadece
Elale'min ne olduğunu unuttum😂
Hayatımda beni yormayan bir şey pek kalmadı diyebilirim neredeyse her şey beni yoruyor en çokta sorunlar. ama çözeceğim için sorun olmaz. umutlu bakarım her zaman
Çalışmak yoruyor, sadece çalışırken mecburen insanlarla uğraşıyorum.
her şey monoton bir hayat ve insanlar kesinlikle yorucu
bu sıralar iş yerindeki egolu insanlar beni yoruyor
tükendim
Elalemin ne dedigine takilmiyorum, akrabalarimin da. Bana faydasi olanla görüşürüz, bana faydasi olmayanla kesinlikle görüşme geregi duymam. Beni yoracak 2 kisi var Annem ve babam onlar dışında kimseyi cok fazla ka (a) le almam.
Elalem ne bileyim gezemiyoruz eylenemiyoruz hatta sevdiklerimizle zaman bile harcayamıyoruz hep elalem ne der gibisinden duşunuyoruz mesala ben kaçarak evlendim düğünüm olmadı elalem bak kaçmış bide gelinlik giyo diye demesin diye herşeyi herkese göre yaşıyoruz kendimize göre değil bu nedenden dolayı her şey kursağımda kaldı valla elalem yüzünden gelinlik giyenleri giyemedim 24 yaşındayım 60 yaşındaymışım gibi hissediyorum
Cağnım anneciğim ve elalem ne der klişeleri sayesinde ben de yılmış hissediyorum. Hep elalemden onay alma ihtiyacı, takdir edilme ihtiyacı.
Güzel anacağızım azıcık sal da 🥰😂
Sahte, ikiyüzlü insanlar. Çok iyi biri algısı oluşturan ama özünde çöp gibi bir karakteri olan insansılar
Hastalıklarım ve geçim.. İşsiz ve hasta bir baba olarak en büyük yorgunluk bu olsa gerek. Çocuklarına yetememe korkusu
Gündüzleri çocuk bakmak biraz yoruyor akşamları zaten babası bakıyor o kadar bu aralar beni yoran fazla bir şey yok
Elalemi yok etmeni. tek yolu.. Kullaklarinizdan geciyor! Kullaklarinizi tikiyoruz.. odagimizi baska yere veriyoruz... oh mis
Sürekli soru soran meraklı teyzeler ve özel hayatımı merak eden akranlar..
Beni en cok kendim yoruyorum bazen kafamın içi ama oda artık nadir.
Ailemin bazı fertleri ve okul hayatım beni çokkk yoruyorr. Bi kurtulamadık
Şu an ki gidişat; kafeste tıkılı kalmış bir kuş misali..
Ben akraba defterini kapattım elalem de umrumda değil.
Spesifik bir şey yok belki de bu yüzden kolayca her şeyden yorulabiliyorum.
Eşimin akrabaları beni çok yoruyor eşimin zorla kendi arkabalarıyla konuşturmaya çalışması psikolojimi bozdu.
Akraba deme bana hepsi akbaba gibi iğrenç
Gerçekten insanlar o kadar asalak o kadar dangalak ki
Yani insan bayramda bile görmek istemiyor neredeyse
en çok ben beni yoruyorum sanırım mskalzlsm bazı seyleri fazla takıyorum
Sadece kendim yoruyordum o durumun da üstesinden büyük ölçüde geldim
Bence sakin bir yerlere gidin.
Bir gün gidecem inşAllah
Yoruyorlar insan oğlu işte.
Ben biliyorumcu insanlar yoruyor
Akraba desem ayıp olur mu acaba 🙈
İki yüzlü insanlar gençliğimi soldurdu
Hayatın kendisi zaten yorucu ki😕