+190cm zengin kirli sakallı esmer ama yakışıklı olacak kültürlü zeki akademik başarısı olacak saçı başını düzeltecek diksiyonlu olacak en az 3 yaş büyük olacak diyorlar yani çok şey itiyorlar bizden
Kendilerinin özelliği neymişde bu kadar donanımlı bir erkek kendilerine bakacakmış hiç kusura bakmasınlarda öyle biride kendilerine yüz vermeyince sonra ağlamasınlar egolu kibirli diye
Ben genel olarak bir soru soruyorum sen olayı şahsileştiriyorsun ama gerçekten hoşuma gitti =)) havlamanı uymak isterdim hoşuma gittiğini nerden bildin? Artık eşek değilsin hoşuma gittiğini anladın havlayıp ses atarsın artık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Para ve ilgi birde tip beklerler
Daha çok beklesinler o zaman.
Aynen
Tam itaat full ilgi daha ne olsun
O kadar değil ama
Köle gibi olsun istiyorlar
O zaman mutsuz olmaya mahkumlar
Canları cehenneme
😅😂🤣🤣 O kadarda değil. Tamam kadınlar sol kaburga kemiğinden yaratıldı ve tepemize çıkmak istiyorla ama sende ayaklarımızın altına aldın.
İlgi
Sadakat
Sevgi/saygı
Bu kadar basit..
Kadınların istediği bitmez kafa dengi yaşamak ya da tek yaşamak iyidir
İlgi, samimiyet düşünce sevilmek ister.. beni engellemissin hiç hoş değil 😃
Sadakat güven anlayış saygı sevgi Allah korkusu olması vicdanlı merhametli empati kurabilen
+190cm zengin kirli sakallı esmer ama yakışıklı olacak kültürlü zeki akademik başarısı olacak saçı başını düzeltecek diksiyonlu olacak en az 3 yaş büyük olacak diyorlar yani çok şey itiyorlar bizden
+ ilgi de var köpek olacak hanımcık olacak...
İstemeye devam etsinler benim için sorun yok 👍
Kendilerinin özelliği neymişde bu kadar donanımlı bir erkek kendilerine bakacakmış hiç kusura bakmasınlarda öyle biride kendilerine yüz vermeyince sonra ağlamasınlar egolu kibirli diye
Adam gibi sevilmek değer görmek
Hak etmek gerek
Ediyoruz da cikmiyor
O zaman seni hak eden yok
Olabilir
ya da bir ihtimal yolu kaybetti gelemiyor 😂
O kadarını bilemiyorum.
İnce düşünce
Romantizm
ilgi
Sırf istenilen ilgiyi karşılamak için yalandan yapılan samimiyetsiz iltifatlar kadar mide bulandırıcı bir şey yok
Havla ahhhha 🤣 tamamen espri amaçlı
Havlamak sana daha çok yakışır 😎
Espriye devam edeyim.
Ahjajaj 🥱 ciddiye mi aldın bebem
Espriye devam edeyim diyede özellikle ekledim ama idrak yolları enfeksiyonun var sanırım 🤔🤔
😄 hoşuna gitti itiraf et yoksa cevap vermekle uğraşmazdın.
Ben genel olarak bir soru soruyorum sen olayı şahsileştiriyorsun ama gerçekten hoşuma gitti =)) havlamanı uymak isterdim hoşuma gittiğini nerden bildin? Artık eşek değilsin hoşuma gittiğini anladın havlayıp ses atarsın artık.
Lol 😄 rüyanda
Taklit yeteneğin yok belli oldu.
Abart