Kişilik & Karakter Hiç bağırarak istediğinizi yaptırmaya çalıştınız mı? B0zkurt3437 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor "Nasıl olsa ne kadar şiddetli bağırsak o kadar, tırsıp istediklerimizi yapmak zorunda kalır" gibi bir manipülasyon yöntemini benimsediniz mi? Güncellemeler+1 yıl Özellikle ürkek tiplere Hiç bağırarak istediğinizi yaptırmaya çalıştınız mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır ben sakince söylerim. 0 0 Yorumla
Bisormakgerek Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bana işini bağırarak yapan insanlar acınası geliyorBu manipulasyon degil de karsiya bikkinlik vermek gibi dhshs 0 2 Yorumla B0zkurt3437 +1 yıl Bazıları için enfes bir teknik ama 😂 özellikle aman kavga gerginlik çıkmasın diyenler için onu da çok güzel fırsata çevirenler var yani Yorumla Bisormakgerek +1 yıl Yorucu ya katlanilmaz, düşünmek bile göz devirtiyor😖 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır ben sakince söylerim.
Bana işini bağırarak yapan insanlar acınası geliyor
Bu manipulasyon degil de karsiya bikkinlik vermek gibi dhshs
Bazıları için enfes bir teknik ama 😂 özellikle aman kavga gerginlik çıkmasın diyenler için onu da çok güzel fırsata çevirenler var yani
Yorucu ya katlanilmaz, düşünmek bile göz devirtiyor😖