Duymasını istediğiniz kimsenin yanınızda olmamasından kaynaklanır genellikle. Daha da katmerlisi duyurmak istediğinizin duymak istememesidir. O zaman susulur. Bağıra bağıra susulur.
Olmaz mı? Çok kez oldu.. Kimi zaman faydası olmadığı için kimi zaman değmediği için.. İçinde patlatırsın her şeyi.. Dolsan da dökemezsin onları.. Kilit takılmışçasına dudaklarına, diline.. Konuşacak dermanı bile bulamazsın asla..
Bağırıp kükrediğim de oldu tabii ki.. Her zaman susup içime atmak kötü sonuçlar doğurabiliyor..
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Evet.. Yaptım bunu.. Bazı insanlar içindekileri dışa vururken vereceği tepkiler farklıdır.. Kimi bağırıp, kırıp dökerek atar hıncını ve öfkesini.. Kimi ise bir süre içine çekilmeyi tercih eder.. Ben her ikisini de yerine göre yapıyorum.. Bazı zamanlar o anki ruh halime göre karşımdaki insana dilimle eziyet olabiliyorum.. Bazı zamanlarda ise kendimle kalmayı ve reaksiyon vermemeyi tercih ediyorum.. Sanırım telkisiz kalmak Bazı insanlara en büyük tepki oluyor zaman zaman.. Özellikle sinirliyken değil de kırgınken susmak daha fazla tercihim oluyor benim.. Karşımdaki insanın beni anlamasını umarım öyle durumlarda.. Keyifli günler..